• Nieuws

Vet-150 - Hét onderzoek onder dierenartsen

Hoe kunnen farmaceutische bedrijven u en uw praktijk beter ondersteunen? Wij waarderen uw mening.

Beste dierenarts,

Onderzoeksbureau Geelen Consultancy voert in samenwerking met vijf farmaceutische bedrijven voor de vierde keer het online onderzoek Vet150 uit onder Vlaamse en Waalse dierenartsen. De doelstelling van het Vet150-marktonderzoek is om na te gaan hoe de farmaceutische bedrijven u en uw praktijk de komende jaren (nog) beter kunnen ondersteunen. Ook Savab ondersteunt het Vet150-onderzoek.

Klik hier om deel te nemen.

Het invullen van de vragenlijst duurt minder dan tien minuten. Alle antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt.

Waarom zou u als dierenarts meedoen?

Wij waarderen uw mening. De resultaten van het Vet150-marktonderzoek zullen bijdragen aan een (nog) betere dienstverlening door de farmaceutische bedrijven voor u en uw praktijk.

Het onderzoek vindt één keer per twee jaar plaats en vrijwel alle farmaceutische bedrijven ontvangen de resultaten van het marktonderzoek. Dit is natuurlijk veel efficiënter dan dat elk farmaceutisch bedrijf zijn eigen onderzoek gaat uitvoeren met (ongeveer) dezelfde vragen. Onder de deelnemende dierenartsen worden beroepsgerelateerde cadeaus verloot. 

Alvast bedankt voor uw deelname namens Boehringer Ingelheim, MSD AH, Ceva Santé Animale, Dechra Veterinary Products en Hipra.

Bij vragen over het Vet150-marktonderzoek mag u ons altijd contacteren:

Met vriendelijke groet,
Ellen Vaessen
T: +31- 317 – 425958
E-mail: ellen@geelen-consultancy.nl