Lidmaatschap

Lid worden bij SAVAB-Flanders is zeer eenvoudig en kan enkel online. U doorloopt alle stappen, geeft uw facturatiegegevens in, betaalt en klaar! De factuur volgt meteen na de betaling in je mailbox.

Door lid te worden, word je niet alleen deel van een gepassioneerde community aan gezelschapsdierenartsen, maar kan je ook genieten van talrijke ledenvoordelen. Een lidmaatschap is steeds per kalenderjaar en eindigt dus steeds op 31 december. Word je echter lid in november of december, dan loopt je lidmaatschap tot het einde van het volgende kalenderjaar.

Er zijn 2 soorten gratis lidmaatschappen. Net afgestudeerde dierenarsten en dierenartsen met pensioen, kunnen dit aanduiden tijdens de bestelprocedure, waarna het lidmaatschap door ons manueel geactiveerd zal worden.

Er zijn 2 soorten betalende lidmaatschappen. Voor dierenarsten die alleen lid wensen te worden, is er ons individueel lidmaatschap. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen recent afgestudeerde dierenartsen en dierenartsen met wat meer ervaring. Dierenartsen die in team werken, kunnen ook lid worden via ons groepslidmaatschap. Hierbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen een team tot 3 dierenartsen, en een team vanaf 4 dierenartsen. Een praktische handleiding voor de groepstarieven kan je hier terugvinden.