• Nieuws

SAVAB-on-demand: het nieuwe online platform van SAVAB

SAVAB lanceert een nieuw online platform voor leden en niet-leden waar bepaalde lezingen en congressen opnieuw bekeken kunnen worden. 

Je kan deze website terugvinden op https://savab.hybridconferences.org/. Na inloggen zal je enkel die fragmenten of lezingen kunnen zien staan waar je recht op hebt. 

Als soort van vliegende start zullen degene die in 2023 aanwezig waren op het volledige congres gratis toegang krijgen tot de streamingvariant van dit congres. Jullie kunnen dus het volledige congres integraal herbekijken op jullie eigen tempo. De uitnodiging zal hiervoor via e-mail volgen!

Degene die niet aanwezig waren, maar toch reeds willen inpikken op het neurologiecongres van 2023 kunnen dit via onze on-demand pagina op onze website aankopen. Je kan daar kiezen tussen het volledige congres, maar je kan ook kiezen op bepaalde items apart te selecteren. Uiteraard hebben SAVAB-leden een streepje voor en kunnen zij van korting genieten. De uitnodiging om in te loggen op het platform volgt via e-mail.

Extra lezingen zullen na verloop van tijd toegevoegd worden op dit platform.

Veel kijk en leerplezier!

Vanwege jouw SAVAB team