• Nieuws

Een verwittigd 'man' is er twee waard!

Voor velen onder ons betekent dierenarts zijn niet alleen het behandelen van dieren, maar ook het runnen en managen van een praktijk - vaak een fulltime job op zichzelf. Bewonderswaardig! Maar het maakt ons als dierenarts wel kwetsbaar voor allerhande vormen van oplichting.

Zo maakte een collega een tijd terug melding van  oneerlijke praktijken aangaande Keyware - een provider van betaalterminals. Het ging hier met name om slechte dienstverlening en vijfjarige contracten zonder gratis vroegtijdige stopzetting. Unizo waarschuwde reeds in februari 2013 voor de malafide praktijken van Keyware.

Mensen die op zoek zijn naar een eerlijke provider van betaalterminals kijken best of deze Unizo gecertificeerd is. Volgende webpagina kan helpen bij het maken van uw keuze:
Electronisch betalen in de praktijk: wat past best bij uw zaak?

Werk je nog vaak met cash betalingen, dan moet je beducht zijn voor valse biljetten.

Natuurlijk zijn er nog allerhande andere vormen van bedrog, denken we maar aan reclameronselaars bijvoorbeeld. Op volgende internetpagina van de overheid vind je meer info aangaande de mogelijke vormen van bedrog en wat je er eventueel kan aan doen:
Bedrog met beroepsgidsen, reclame-inlassingen en domeinnamen.