Niets dan voordelen bij SAVAB-Flanders
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste collega,

Het nieuwe jaar is ondertussen weer ingezet. Hopelijk gaat alles goed met jou. In deze coronatijden hebben sommige collega's het moeilijk wegens het wegvallen van veel uitlaatkleppen. De stress neemt toe, en ook al zien we stilletjes aan licht aan het einde van de tunnel, is de weg ernaartoe nog relatief lang. 

Bij SAVAB dragen we mental health hoog in het vaandel. Zo was er enkele jaren geleden onze enquête rond stress en burn-out: What's up, Doc?. Recent ging het vervolg aan deze enquête door. Geheel in coronastijl gebeurde de workshop What's next, Doc? online.

Ook onze Facebookgroep toont aan dat collega's elkaar een warm hart toedragen. Herkenbare situaties komen aan bod, waarna je meteen ziet dat andere collega's dit oppikken met 1 duidelijke boodschap: Weet dat je niet alleen staat, het is niet jouw fout. Jij geeft immers elke dag het beste van jezelf!

Lid worden van SAVAB doe je uiteraard niet enkel om deel te maken van onze warme community. Je doet dit ook voor enkele praktische voordelen. Hieronder zetten we nog even enkele in the picture.

Lid worden bij SAVAB-Flanders

Maar liefst 3 diersoorten bij Vetstream

Vetstream, de online encyclopedie met allerhande aandoeningen, symptomen, diagnosestrategie en behandelingen is voor SAVAB leden inbegrepen in je lidmaatschap. Je krijgt via SAVAB toegang tot de encyclopedie van hond, kat en konijn. De standaardprijs voor 1 diersoort bedraagt individueel maar liefst €425 per jaar. Bij SAVAB hoort het er allemaal bij!

Sinds kort werd de website van Vetstream helemaal vernieuwd, neem dus zeker een kijkje! Was je vorig jaar lid van SAVAB, maar heb je je lidmaatschap nog niet vernieuwd? Dan is het nu het moment, want vanaf februari vervalt je toegang.

10% Korting bij bijscholingen

Evidensia academy - Covetrus academy - VetPD

Continu bijscholen is een must voor elke dierenarts. SAVAB steuntje hierbij door korting te bedingen.

Zowel bij de Evidensia academy (voorheen praktische bijscholing dierenartsen), Covetrus Academy en VetPD krijg je maar liefst 10% korting via je SAVAB lidmaatschap

In onze online agenda worden alle bijscholingen met korting aangeduid met de blauwe kleur.

Lidmaatschap WSAVA & FECAVA

Ook in een blauwe kleur in onze online agenda, zijn de bijscholingen bij WSAVA en FECAVA. Want als SAVAB-lid ben je automatisch lid van WSAVA en FECAVA. Als moderne dierenarts wil je immers niet enkel weten wat er leeft in je eigen land, je wil ook de rest van de wereld horen en zien. Steeds meer beslissingen gebeuren op Europees niveau. Bij SAVAB zit je op de juiste plaats voor de juiste informatie.

Voordelen via partners

Ben je nog nooit eerder lid geweest bij SAVAB, dan kan je genieten van 6 maanden online toegang tot Vera Icon. Ideaal om kennis te maken met deze handige en vlot verteerbare wetenschappelijke literatuur. Op maat van wat jij nodig hebt in de praktijk. Er is een algemene editie, een cardio-editie en een dermato-editie.

Jezelf verzekeren moet je als dierenarts sowieso. Maak daarom gebruik van de voordelige tarieven via je SAVAB lidmaatschap. Bij Triumfinance-schoofs krijg je een voordelig tarief. Alle informatie staat hierover op onze website.

last but not least - Savab

Uiteraard hebben we het daarmee niet gehad. Als lid van SAVAB krijg je veel meer. SAVAB is een vertrouwde gesprekspartner bij overlegvergaderingen met de overheid. FAGG, FAVV, NGROD, Faculteit, Ministerie van Onderwijs, Ministerie van Dierenwelzijn, ... Alle sectorupdates van deze kant komen jouw kant op als lid. Volledige toegang tot onze website, inclusief de sectie "reizen met dieren" waar je alle informatie kan vinden per land waaraan je klanten moeten voldoen als ze op reis willen gaan.

Korting op alle evenementen georganiseerd door SAVAB, voordelige gezondheidsboekjes, begeleiding voor startende diernartsen, gratis publicatie van zoekertjes op onze Facebookpagina en website,... stuk voor stuk inbegrepen in jouw lidmaatschap!

Lid worden is zeer eenvoudig!

Lid worden bij SAVAB kan enkel via onze website en verloopt zeer eenvoudig. Eens geregistreerd op onze website kies je tussen het individuele lidmaatschap of het groepslidmaatschap. Vervolgens check je je facturatiegegevens, betaal je online en krijg je meteen de factuur in je mailbox. Vanaf dan kan je enkel maar genieten van de talrijke voordelen.

Gelieve jezelf geen lid te maken via overschrijving. Op deze manier is het voor ons onmogelijk om alle juiste facturatiegegevens eenvoudig te achterhalen. Maak hiervoor dus gebruik van onze website en vermijd problemen.

Naderende bijscholingen met korting

Evidensia academy

 • Module orthopedie
 • Tandheelkunde konijn en knaagdier
 • Tweedaagse GI endoscopie en diagnostiek bij hond en kat
 • Echocardiologie

VetPD

 • Webinar: ultrasound-guided regional anesthetic techniques: epidural anesthesia
 • Webinar: Respiratory distress in acute care
 • Webinar: Tumor margins in Dogs & Cats
 • Webinar: ultrasound-guided regional anesthetic techniques: thoracic limb
 • Webinar: ultrasound-guided regional anesthetic techniques: Proximal pelvic limb
 • Panel discussion: thoracic radiology case discussions
 • Webinar: Webinar: ultrasound-guided regional anesthetic techniques: Stifle & distal pelvic limb
 • Webinar: ultrasound-guided regional anesthetic techniques: Interfascial Plane Blocks & The Abdomen
 • Panel dicussion: Brachycephalic syndrome
 • Webinar: Webinar: ultrasound-guided regional anesthetic techniques: the trunk

Covetrus academy

 • Cases uit de neurologie - 18 februari

{hartritmestoornissen}

Nog een fijne werkweek!

SAVAB-Flanders