Nieuws: Stel je vraag! - FANC - Vetlexicon - BSAVA congress
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste collega,

Via deze weg houden we je op de hoogte van de diergeneeskundige wereld. Vele collega's werden reeds lid van SAVAB en genieten reeds van de voordelen van hun lidmaatschap. Hoe vroeger op het jaar je lid wordt, hoe langer je kan genieten van de vele voordelen. Toegang tot Vetlexicon van Vetstream is daar maar 1 voorbeeld van dat aangehaald wordt in deze nieuwsbrief. Maar liefst 3 delen zijn toegankelijk met je SAVAB lidmaatschap. Toegang waar je individueel maar liefst €1150 voor betaald op jaarbasis! We leggen in onze nieuwsbrief uit hoe deze toegang werkt.

Veel leesplezier!

{Stel je vraag}

{FANC}

{vetstream}

{bsava congress}

Help de Helpers  - geef je op als vrijwilliger in de strijd tegen COVID-19

In de laatste nieuwsbrief van de NGROD kwam het reeds aan bod, maar we herhalen graag het fragment uit deze nieuwsbrief. Elke dierenarts die zich geroepen voelt kan zich opgeven als vrijwilliger. In vele eerstelijnszones kan je zelfs kiezen of je eerder verschillende weken voor bvb 1 dag beschikbaar bent of liever 1 kortere periode intensief. Aan jou de keuze. Vele handen maken licht werk!

Fragment nieuwsbrief NGROD van 22 januari '21

Recent stuurde de interregionale dierenartsenvereniging de vraag door naar de NGROD of de dierenartsen een rol kunnen spelen in de vaccinatiecampagne. Na contact met de voorzitter van deTask Force Operationalisering Vaccinatiestrategie blijkt dat elke dierenarts zijn/haar diensten kan aanbieden voor de vaccinatiestrategie via de lokale eerstelijnszone. De juiste contactgegevens kan u vinden op https://www.eerstelijnszone.be/in-welke-zone-ligt-jouw-gemeente of via https://www.helpdehelpers.be/.

Nabije bijscholingen

Hieronder een overzicht van de bijscholingen waar je als SAVAB lid korting krijgt. Je vindt ze ook terug in onze online agenda. Je zal het meteen merken, maar op 25 maart zal je wel moeten kiezen.... :-)

Evidensia academy

  • Advanced laparoscopy - 6 maart
  • Medische beeldvorming bij bijzondere diersoorten - 25 maart
  • Module weke delen chirurgie - 29-30 april

WSAVA/FECAVA

BSAVA

VetPD

  • Panel Discussion - Anaesthesia of the Geriatric Patient with Heart Disease - 25 maart
  • Panel Discussion - laparoscopic Biopsy Techniques - 8 april

Covetrus Academy

  • Workshop spalken en verbanden - Geert Verhoeven - 25 maart
  • Workshop wondmanagement - Anneleen Spillebeen - 21 april
  • Workshop Tandheelkunde konijnen en knaagdieren - 30 april