Archief

DAC Curacanis, te Hoegaarden is op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren.

Geplaatst op 05/03/2020

Wie zoeken we?

 • een enthousiaste, flexibele en klantgerichte collega
 • ervaring algemeen en interesse in de orthopedie is een must, maar geen vereiste (begeleiding en ev opleiding worden voorzien)
 • je ziet het zitten om mee te draaien in de wachtdienst
 • je woont in de buurt of je bent bereid bij verdere samenwerking je in de buurt te vestigen

Wat bieden wij?

 • een praktijk waar zowel eerste als tweedelijns ( orthopedie, endoscopie,...) diergeneeskunde wordt uitgeoefend
 • leuke werkomgeving met enthousiaste collega´s
 • uren en vakanties worden onderling besproken
 • een eerlijke verloning op zelfstandige basis (afhankelijk van prestaties en ervaring)
 • bijscholingsmogelijkheden
 • instap in de vennootschap is op termijn wenselijk

Voor meer informatie omtrent onze praktijk: www.curacanis.be. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie op 016/767238, of stuur een mail met je vragen en/of je cv naar info@curacanis.be


VERVANGING 15-30/juni KHD Vlaams-Brabant Bever DAP IsaVe

Geplaatst op 03/03/2020

VERVANGING 15-30/juni KHD Vlaams-Brabant Bever DAP IsaVe

Voor de periode van 15 juni t/m 30 juni zijn wij op zoek naar een dierenarts afgestudeerd in richting KHD die zelfstandig kan werken.
Belangrijk is een goede omgang met patiënten en cliënten.

Heb je interesse om kennis te maken, bel naar 054 58 72 52 of mail dap.isave@gmail.com


Dierenkliniek VvD zoekt dierenarts gezelschapsdieren te Berchem

Geplaatst op 02/03/2020

Dierenkliniek VvD (Berchem, Antwerpen) is op zoek naar een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren om het team van 8 dierenartsen en 5 assistenten te vervoegen.

We verwachten dat je:

 • zelfstandig kunt werken in de eerstelijns
 • een teamplayer bent die vlot communiceert met collega's en klanten
 • jou engageert om, samen met ons, mee te bouwen aan een leuke, kwalitatieve dierenkliniek

We bieden jou:

 • een leuke en motiverende job in een tof team
 • een aangenaam werkschema, waarin je mee instaat voor wachten
 • een correcte verloning
 • ondersteuning in opleiding

Is deze vacature iets voor jou? Stuur dan jouw cv en motivatie naar dierenkliniekvvd@gmail.com, bel of spring binnen! www.vvd-dierenkliniek.be


Dierenarts gezocht te Herfelingen/Herne omwille van zwangerschapsvervanging

Geplaatst op 29/02/2020

Voor onze dierenkliniek in Herfelingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega, die graag in teamverband werkt, bereid is om bij te leren, bereid is om mee te roteren in een eigen wachtdienst (1 weekend op 4) en liefst enige ervaring heeft in eerstelijns diergeneeskunde kleine huisdieren om het zwangerschapsverlof van een collega op te vangen (voltijdse betrekking met vrije dag op donderdag: andere dag in overleg mogelijk) vanaf 15 april tem 30 juni 2020 (verlenging tot eind september is mogelijk). Inloopperiode is mogelijk. De verloning gebeurt op basis van prestaties.

Bij interesse graag een mailtje met cv en motivatiebrief naar veterinairquadrant@skynet.be ter attentie van Stefaan Van Hoegaerden/ Wendy Haelterman. Dierenkliniek Veterinair Quadrant Herfelingen ligt in het landelijke Pajottenland (tussen Halle, Edingen en Ninove) en is deel van Veterinair Quadrant Herfelingen, Denderleeuw en Ittre. We zijn een team van 7 dierenartsen en 5 assistenten. We beschikken over 3 consultatieruimten en 3 operatiezalen, een recoveryruimte, aparte hospitalisatie voor honden en katten, digitale RX, echo en IDEXX bloedanalysetoestel.


DAP Jan Declercq, gevestigd in Marke (regio Kortrijk) is op zoek naar een extra collega.

Geplaatst op 24/02/2020

DAP Jan Declercq, gevestigd in Marke (regio Kortrijk), is een dynamische en befaamde dierenartsenpraktijk. De groepspraktijk bestaat uit een enthousiast team van 4 dierenartsen die zich naast de algemene geneeskunde ook verder toeleggen op specifieke vakgebieden door het volgen van bijscholingen en opleidingen in binnen-en buitenland. Omwille van verdere groei wensen wij de zoektocht op te starten naar een extra Dierenarts (m/v)

Is jouw beroep ook je passie? Op zoek naar een job waar je de kans krijgt om je schouders te zetten onder een gereputeerde praktijk? Een uitdaging waar eigen inbreng, zelfstandigheid en doorgroei gestimuleerd wordt?

Dan ben jij ongetwijfeld de collega die we zoeken!

Gewenst profiel:

 • Je bent flexibel, klantgericht en sociaal;
 • Idealiter heb je reeds een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie;
 • Je slaagt erin het hoofd koel te houden in drukke momenten;
 • Je vindt net als ons dat continue bijscholing in het vak noodzakelijk is;
 • Naast het Nederlands, druk je je vlot uit in het Frans;
 • Je beseft dat wachtdiensten met uiteraard een beurtrolsysteem deel uitmaken van de functie.

Aanbod:

Dit is een prachtige kans voor een ambitieuze dierenarts om een veelzijdige en verantwoordelijke functie op te nemen binnen een dynamische dierenartsenpraktijk met naam en faam. Wij zorgen voor een aangenaam kader met moderne infrastructuur, professionele overlegmomenten met collega’s, aandacht voor persoonlijk groeitraject, aandacht voor work-life balance en een uiterst competitieve verloning. Redenen genoeg dus om te solliciteren!

Ondertussen ook volledig overtuigd, neem dan zeker contact op! Solliciteren doe je hier.


Te Koop: RX toestel EUROPA 1R ELETTROM-X-Ray 300mA

Geplaatst op 10/02/2020

RX toestel EUROPA 1R ELETTROM-X-Ray 300mA , Tube: TUBIX protixol Rotatif KV 150
met vlottend tafelblad (maar maakt wel geluid momenteel)

Het toestel maakt nog degelijke foto's. Op aanvraag kan ik recente foto’s doorsturen.

Vraagprijs 1000€ ( bespreekbaar)
Reden van verkoop : aanschaf nieuw model

Verkoper: Anne Peeters, Dierenartspraktijk Feniks te Tervuren
Mail info@animaldoc.be of telefoon 02/767 73 20


Vacature dierenarts kleine huisdieren in Oudenaarde

Geplaatst op 07/02/2020

Wij zijn een jonge, snelgroeiende groepspraktijk in Oudenaarde op zoek naar een extra collega om ons te versterken tijdens de komende drukke zomermaanden, juli en augustus 2020. Ons team bestaat uit drie dierenartsen en twee assistentes, die waar nodig worden bijgestaan door een orthopediste. Een lange termijn samenwerking behoort zeker tot de mogelijkheden!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve en leergierige collega die graag in teamverband werkt. Enige ervaring is zeker een pluspunt, goede communicatie skills met klanten een must! Wij bieden een aangename werkomgeving, met een tof cliënteel en vrij vaste uren. Tijdens onze openingsuren zal er ook steeds een andere collega-dierenarts en/of assistente aanwezig zijn, maar zelfstandig consulteren of opereren wordt wel verwacht. Buiten de openingsuren zijn wij met enkele collega’s georganiseerd in een goed werkende wachtdienst, zowel tijdens de week als in het weekend.

Bij interesse, kijk gerust op onze website www.crius-dierenartsen.be of stuur je vragen/sollicitatie naar info@crius-dierenartsen.be.


Dierenkliniek Goes zoekt een Dierenart Gezelschapsdieren voor 20-40 uur

Geplaatst op 04/02/2020

Wij zoeken een dierenarts! (voor minimaal 20 uur, zonder zee-angst).

Wij zijn Dierenkliniek Goes.

Wij, dat zijn Marten (dierenarts), Veroline en Christa (paraveterinairen). Met elkaar runnen we een goedlopende praktijk in Goes (op slechts een half uur van Antwerpen) en binnenkort ook in Middelburg. Wij houden met elkaar veel ballen in de lucht, maar we kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Het liefst van een dierenarts, jong van geest, die, naast de liefde voor het vak, ook houdt van zon en zee, zand en strand. Want dat hebben we in Zeeland meer dan in de rest van Nederland.
Hoe maak jij onze klanten blij? Door je open houding en zelfstandige manier van werken. Doordat je goed kunt luisteren en je kunt inleven in onze klanten. Door je enthousiasme en je deskundigheid. Maar ook doordat je duidelijk je grenzen aan kunt geven. Want je wilt iedereen helpen, maar wel op de manier waar wij als praktijk voor staan: oprechte diergeneeskunde, in een warme persoonlijke sfeer, waar heel veel kan voor de prijs die daarbij past.
 
Hoe maken wij jou blij? Dat hangt er vanaf, is dit wel :-) of niet :-( iets voor jou?


:-) omdat ik graag zelfstandig werk
:-( omdat ik een solist ben
:-) omdat ik graag uitdagingen aanga en niet snel opgeef
:-( omdat regelmaat en routine mijn voorkeur heeft
:-) om Zeeland, het Florida van Nederland
:-( om Zeeland, het einde van de wereld
 
Hoe maak jij ons blij? Uiteraard door goed in je vak te zijn. Je kunt zelfstandig werken, maar wel als onderdeel van een team. Je bent oplossingsgericht, maar durft het ook te zeggen wanneer je iets niet weet. Je bent niet bang om je mening te geven, zowel vakinhoudelijk als over niet-klinische zaken. Daarnaast kun je omgaan met kritiek en ga je uitdagingen niet uit de weg. Je bent leergierig en bereid om de lat hoog te leggen. En je hebt oog voor onze planeet en dat wil je terugzien in je werk. Dat komt goed uit, want als praktijk richten we ons meer en meer op duurzaamheid. Gaat dit over jou, dan maak jij ons zeker blij!
Dan is dit wat we je bieden

 • Geld en zo… - Een salaris met de CAO voor dierenartsen als uitgangspunt. Daarnaast kijken we naar je prestatie en je ontwikkeling daarin. Word jij beter, dan wordt de praktijk dat ook. En dat willen we graag belonen. Een woon-werkverkeer regeling, een verhuisvergoeding (mocht je in Zeeland gaan wonen), en meer.
 • Invloed - Al neemt Marten de beslissingen, jij krijgt zeker invloed (net als de rest van het team), want uiteindelijk runnen we de praktijk met elkaar!
 • Je persoonlijke ontwikkeling - Jouw ontwikkeling is belangrijk voor jezelf, maar ook voor ons als praktijk.

 
Ben jij onze kandidaat? 
 
Dan mag je van ons naar een ESAVS cursus naar keuze.
Je gezondheid - Daar zorg je primair natuurlijk zelf voor, maar met een sportabonnement willen we je graag helpen. 
 
Blij en nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons op via 0031113270072, of stuur een mailtje naar Veroline Meulblok via administratie@dierenkliniekgoes.nl


Vacature dierenarts kleine huisdieren te Schoten

Geplaatst op 02/02/2020

Wie/wat zoek ik? Wegens de sterke groei van mijn praktijk de afgelopen jaren ben ik op zoek naar een collega (liefst voltijds, maar parttime is te bespreken). De huidige praktijk is bij mij aan huis opgericht een 5-tal jaren geleden, maar jij zal terechtkomen in een volledig nieuwe moderne praktijk. Ervaring is niet noodzakelijk, zo zijn we allemaal ooit begonnen. Heb je wel ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging, dan ben je zeker ook welkom. Discretie is verzekerd!

Wil je weten wie ik ben? Neem dan een kijkje op www.dierenartsdavid.be. Interesse? De aangenaamste manier om elkaar en de praktijk te leren kennen is door eens samen te komen. Stuur mij een mail met je CV naar vantilburgdavid@gmail.com en dan maken we een afspraak voor een gesprek. Je kan me ook bereiken op 0486/96.22.88.


Dierenarts in Ingelmunster gezocht voor zwangerschapsvervanging

Geplaatst op 16/01/2020

We zijn op zoek naar een dierenarts die onze collega Astrid kan vervangen tijdens en na haar zwangerschap (mei-augustus 2020).
Er wordt verwacht dat je zelfstandig consultaties en kleinere operaties kan uitvoeren. Werkdagen/uren zijn allemaal in overleg - we werken graag flexibel samen. Wachtdiensten zijn niet van toepassing gedurende deze periode.

Aangezien wij veel orthopedische operaties uitvoeren is interesse in orthopedie is een pluspunt, maar zeker geen must.
Gemotiveerde, leergierige en positieve dierenartsen hebben natuurlijk een streepje voor...

Meer info? Kijk even op onze site www.dierenartsgoegebeur.be of stuur je vragen/sollicitatie naar info@dierenartsgoegebeur.be.