Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden. Als SAVAB-lid kan je daarenboven gratis genieten van de verspreiding in onze Facebookgroep.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Dierenarts gezocht te Herfelingen/Herne omwille van zwangerschapsvervanging

Geplaatst op 29/02/2020

Voor onze dierenkliniek in Herfelingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega, die graag in teamverband werkt, bereid is om bij te leren, bereid is om mee te roteren in een eigen wachtdienst (1 weekend op 4) en liefst enige ervaring heeft in eerstelijns diergeneeskunde kleine huisdieren om het zwangerschapsverlof van een collega op te vangen (voltijdse betrekking met vrije dag op donderdag: andere dag in overleg mogelijk) vanaf 15 april tem 30 juni 2020 (verlenging tot eind september is mogelijk). Inloopperiode is mogelijk. De verloning gebeurt op basis van prestaties.

Bij interesse graag een mailtje met cv en motivatiebrief naar veterinairquadrant@skynet.be ter attentie van Stefaan Van Hoegaerden/ Wendy Haelterman. Dierenkliniek Veterinair Quadrant Herfelingen ligt in het landelijke Pajottenland (tussen Halle, Edingen en Ninove) en is deel van Veterinair Quadrant Herfelingen, Denderleeuw en Ittre. We zijn een team van 7 dierenartsen en 5 assistenten. We beschikken over 3 consultatieruimten en 3 operatiezalen, een recoveryruimte, aparte hospitalisatie voor honden en katten, digitale RX, echo en IDEXX bloedanalysetoestel.


Vacature doctoraatsbursaal bij het Laboratorium voor Ethologie

Geplaatst op 17/06/2014

Vacature doctoraatsbursaal bij het Laboratorium voor Ethologie.
In samenwerking met de afdeling Veterinaire Epidemiologie van de Vakgroep Voortplanting, Verloskunde en Bedrijfsdiergeneeskunde, alsook met de Universiteiten van Namen en Luik.
Deze vacature kadert in een onderzoeksproject getiteld "Wetenschappelijk onderzoek naar het welzijn, het gedrag en de gezondheidstoestand van in België verkochte pups".

Beschrijving
De in te vullen functie betreft een doctoraatsbursaal (voor een periode van 4 jaar, mits gunstige evaluatie na 2 jaar). Gedurende het project zal de kandidaat zowel werken aan de UGent als aan de Universiteit van Namen in het kader van een gezamenlijk doctoraat ("joint PhD") en daarnaast ook begeleid worden door onderzoekers van de Universiteit van Luik.
Het project wil enerzijds een zicht krijgen op het voorkomen van gedrags- en gezondheidsproblemen bij in België aangekochte pups door bevraging van eigenaars en dierenartsen. Anderzijds wordt er via plaatsbezoeken en online bevragingen een beeld gevormd van de huidige aanpak bij verschillende types kwekers. Tenslotte worden factoren geïdentificeerd die een risico vormen voor het gedrag, de gezondheidstoestand en het welzijn van de pups geproduceerd door deze kwekers.
Voor de uitvoering van dit project zijn wij op zoek naar een dierenarts die in eerste instantie zal moeten instaan voor het uitvoeren van verschillende uitgebreide veldstudies evenals de epidemiologische data-analyse.

Profiel

  • Kandidaten dienen houder te zijn van het diploma van dierenarts (voor het uitvoeren van klinisch onderzoek bij jonge en volwassen honden).
  • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek in het algemeen en het gedrag en welzijn van honden in het bijzonder, strekt tot aanbeveling. Een goede basiskennis van statistiek is vereist.
  • Goede kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk zijn nodig voor de communicatie met de sector van puppykwekers. Voldoende beheersing van het Frans (communicatie met Waalse collega's en de sector) en van het Engels strekt tot aanbeveling.
  • Kandidaten dienen over een rijbewijs B en een eigen wagen te beschikken.

Bij interesse gelieve uw CV en motivatiebrief door te zenden vóór 5 juli 2014 naar Christel.Moons@UGent.be.


eerste 9 volgende laatste
Archief