Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden. Als SAVAB-lid kan je daarenboven gratis genieten van de verspreiding in onze Facebookgroep.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Dierenarts gezelschapsdieren (Nederlands Limburg)

Geplaatst op 30/12/2020

Wij zijn een moderne, professionele kliniek voor gezelschapsdieren in Melick (Midden-Limburg).

Ons team bestaat uit twee dierenartsen en vier paraveterinairs. Wegens vertrek van een collega, zoeken wij een enthousiaste, betrokken dierenarts met ambitie en humor voor 20 tot 24 uur per week. Klantvriendelijkheid, service, persoonlijke betrokkenheid en het bieden van hoogwaardige diergeneeskundige zorg zijn de belangrijkste pijlers van onze visie.

Functievereisten:

 • Diploma diergeneeskunde, richting gezelschapsdieren
 • Enige werkervaring is een pre, maar geen absolute must
 • Pro-actieve houding
 • Gewenste competenties: daadkrachtig, zelfstandig, zorgvuldig, flexibel, klantvriendelijk

Wat bieden wij jou:

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO
 • Mogelijkheid tot nascholing en ontwikkeling
 • Werken in een gezellig, betrokken team
 • Mogelijkheid tot uitbreiding van uren in de toekomst

Heb jij interesse in deze functie en voldoe jij aan onze functievereisten? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe per post of mail. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over deze vacature. (0031-475-600641)


DAP DEN EIKBOS (Vlaams-Brabant) Dierenartsen gezocht : 1 eerstelijns 1 interesse in interne KHD

Geplaatst op 28/12/2020

DAP DEN EIKBOS, een dierenartsenpraktijk in volle groei (5 dierenartsen-5 assistenten) gelegen op de grens van provincie Antwerpen en Vlaams Brabant is voor de verdere uitbouw van haar KHD activiteiten op zoek naar… 2 DIERENARTSEN (1 eerstelijnsdierenarts en 1 dierenarts met interesse of reeds gevolgde opleidingen in de interne geneeskunde KHD)

 • Bent U dierenarts ?
 • Heeft U ervaring of heb je geen ervaring of heb je een internship of residency achter de rug ?
 • Ben je zot van “eerstelijns” of heb je meer affiniteit met specifieke andere tweedelijns vakgebieden
 • Wens je in een team te werken en toch nog Uw zelfstandigheid te bewaren ?

Dan hebben wij, misschien de ideale werkomgeving voor U….

Ons assistententeam, werd reeds gevoelig uitgebreid met aanwezigheid van specifieke OK assistentes en balie medewerkers, die U van een deel administratieve taken kunnen verlichten…

Ons “ontdekken” kan U via de digitale kanalen FB of www.deneikbos.be .

Omdat “diergeneeskunde” meer is dan een “job” alleen bieden wij onze toekomstige medewerkers:

 • Volledig uitgeruste praktijk
 • Aangename werkomgeving, met verluchting, airconditioning,…
 • Aangename collegae, waar open communicatie mogelijk is
 • Full equiped omgeving
 • Full Time (streefdoel 40 uur/week) of parttime mogelijk
 • 1 wacht per week
 •  1 WE om de 3 of 4 of… (afhankelijk van het toekomstig aantal dierenartsen)
 • bijscholingen (PUO’s voor de starters ESAVS voor de meer gevorderden en internationale congressen voor de ervaren collegae)
 • marktconform loon
 • een op maat van de kandidaat uitgewerkt doorgroeitraject, bestaande uit zowel loon als opleiding (bijstaan in ontwikkeling van praktische vaardigheden, casusbesprekingen, …)
 • belangrijk netwerk van binnenlandse en buitenlandse collegae

Wil je parttime/fulltime werken, wil je de basis ontdekken of wil je een traject in een specifiek vakgebied ??? aarzel dan niet, om ons te contacteren, zodat wij samen onze vernieuwde praktijk kunnen uitbouwen. Verdere informatie of kandidaatstelling kan via mail naar work@deneikbos.be


VACATURE DIERENARTS GEZELSCHAPSDIEREN ANTWERPEN

Geplaatst op 21/12/2020

Dierenkliniek VvD (Berchem, Antwerpen) breidt uit! En dus zijn we op zoek naar een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren om het huidige team van 8 dierenartsen en 5 assistenten te vervoegen.

We bieden jou:

 • een leuke en motiverende job in een tof team. De collega’s en assistenten zullen jou met veel plezier mee ondersteunen, adviseren en helpen, indien nodig. We zijn een hechte bende en je staat er dus nooit ‘echt’ alleen voor
 • een aangenaam werkschema (uren zijn bespreekbaar), waarin je mee instaat voor wachten. Ook de startdatum is bespreekbaar.
 • een correcte verloning
 • ondersteuning in opleiding en interesses

We verwachten dat je:

 • zelfstandig kunt werken in de eerstelijns
 • een teamplayer bent die vlot communiceert met collega's en klanten
 • jou engageert om, samen met ons, mee te bouwen aan een leuke, kwalitatieve dierenkliniek

Is deze vacature iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@dierenkliniekvvd.be of bel ons op voor een gesprek of meer uitleg (03/239.31.75)

Maak al eens kennis met ons team op www.dierenkliniekvvd.be


Groot en klein materiaal te koop wegens stopzetten reguliere praktijk

Geplaatst op 20/12/2020

Door stopzetting van mijn reguliere dierenartspraktijk staat mijn materiaal (rx, zuurstofgenerator, sterilisator,... maar ook klein materiaal) te koop.

Door op onderstaande links te klikken, kom je op de materiaallijst uit waar elk artikel genoteerd staat met nummer, foto, beschrijving en prijs. Een ideale kans om goede toestellen aan te kopen aan een schappelijke prijs.

Voorwaarden vermeld onderaan de lijst. Reservatie via mail op volgorde.
Lijst deel 1
Lijst deel 2


Overname KHD praktijk te Antwerpen

Geplaatst op 24/10/2020

Aanbod: Omwille van carrièreswitch ben ik op zoek naar een enthousiaste dierenarts, die mijn praktijk, die ik gedurende 15 jaar met hart en ziel heb gerund, verder wil uitbouwen. Het betreft een modern uitgeruste kleine huisdieren praktijk op een aangename locatie te Antwerpen-Zuid met een zeer leuk en uitgebreid cliënteel.

De praktijk is nog steeds in volle groei. De praktijk beschikt onder andere over een digitaal RX-toestel, video-otoscoop, gasanesthesie met zuurstofconcentrator, ultrasoonreiniger, autoclaaf, hospitalisatiekooien van Gutmann en dergelijke meer.

De praktijkruimte bevindt zich op het gelijkvloers van een gerenoveerd herenhuis en wordt mee te koop aangeboden. Alle cliëntgegevens zijn verwerkt in het softwareprogramma Fuga, wat een gemakkelijke overdracht van gegevens mogelijk maakt. Een inloopperiode tot januari 2021 is mogelijk en voor ondersteuning achteraf ben ik zeker nog beschikbaar.

Voor al wie geïnteresseerd is in een verdere uitbreiding van zijn of haar eigen praktijk of voor iedereen die een snelle start wil maken, gelieve contact op te nemen via het nummer 0486 42 45 47 (liefst na 19u30) of via mail dierenartsdaelman@gmail.com of neem alvast eens een kijkje op mijn website: www.dierenartsdaelman.be.


Vacature: Vervanging tijdens zwangerschapsverlof (maart 2021 t.e.m. mei 2021)

Geplaatst op 13/10/2020

Voor mijn startende dierenartsenpraktijk ben ik op zoek naar een enthousiaste vervanger (m/v) voor de maanden maart t.e.m mei 2021 (juni eventueel in overleg).

Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt, waardoor de uren flexibel zijn en vrij in te vullen. De vervanging kan daardoor eventueel gecombineerd worden met een andere part time job.

Er worden geen weekend-/avonddiensten verwacht, de telefoon buiten de werkuren wordt ook door iemand anders beantwoord, op zaterdag worden er normaal geen consultaties ingepland. Doorgaans werk je alleen in de praktijk, maar als er een extra paar handen nodig is kan hier altijd voor gezorgd worden. Ook telefonische bijstand kan ten allen tijden. Enige ervaring is wel een pluspunt.

Heb je zin om je zelfstandig te ontplooien en eens te proeven van het runnen van een praktijk, dan is deze vervanging een unieke ervaring. Verloning op zelfstandige basis en in onderling overleg.

Voor meer info mag je me altijd contacteren: Hanne_keupers@hotmail.com 011 49 35 35 www.dierenartshannekeupers.be.


Dap Jan Declercq te Marke zoekt nog een andere enthousiaste collega kleine huisdieren

Geplaatst op 12/09/2020

Dap Jan Declercq, gevestigd in Marke (regio Kortrijk) is een dynamische en befaamde dierenartsenpraktijk.

De groepspraktijk bestaat uit een enthousiast team die zich naast de algemene geneeskunde ook verder toelegt op specifieke vakgebieden door het volgen van bijscholingen in binnen- en buitenland. Omwille van verdere groei wensen wij de zoektocht op te starten naar Dierenarts (m/v).

 • Is jouw beroep ook je passie?
 • Op zoek naar een job waar je de kans krijgt om je schouders te zetten onder een gereputeerde praktijk?
 • Een uitdaging waar eigen inbreng, zelfstandigheid en doorgroei gestimuleerd wordt?

Dan ben jij ongetwijfeld de collega die wij zoeken!

Gewenst profiel

 • Je bent flexibel, klantgericht en sociaal.
 • Idealiter heb je reeds een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je slaagt erin het hoofd koel te houden op drukke momenten.
 • Je vindt net als ons dat continue bijscholing in het vak noodzakelijk is.
 • Naast het Nederlands, druk je je vlot uit in het Frans.
 • Je beseft dat wachtdiensten met uiteraard een beurtrolsysteem deel uitmaken van de functie.

Aanbod

Dit is een prachtige kans voor een ambitieuze dierenarts om een veelzijdige functie op te nemen binnen een dynamische dierenartsenpraktijk met naam en faam. Wij zorgen voor een aangenaam kader met een moderne infrastructuur, professionele overlegmomenten met collega’s, aandacht voor persoonlijk groeitraject, aandacht voor work-life balance en een uiterst competitieve verloning.

Redenen genoeg dus om te solliciteren! Ondertussen ook volledig overtuigd, neem dan zeker contact op. info@dierenarts-jandeclercq.be


DAP DEN EIKBOS te Eppegem zoekt extra dierenartsen en dierenartsassistentes

Geplaatst op 02/07/2020

DAP DEN EIKBOS in Vlaams-Brabant (5 dierenartsen, 3 assistentes) is volledig verbouwd, beschikt over de modernste infrastructuur en geeft binnenkort opendeurdagen.

Daarom zijn wij nu reeds op zoek naar extra mensen: 2 dierenartsen kleine huisdieren met of zonder ervaring en 2 dierenartsassistentes / administratief medewerker.

Bent U pas afgestudeerd of heeft U wat meer ervaring of wenst U minder GHD te doen of wenst U terug te keren naar België???

Bekijk dan onze praktijk op FB of op www.deneikbos.be, waar wij dagelijks aan een hele waaier diersoorten (paard, ezel, rund, schaap, geit, lama, hond, kat, konijn…) eerstelijnszorgen toedienen, maar waar ook voor voornamelijk hond en kat tweedelijnsdiergeneeskunde aangeboden wordt.

Wil je parttime/fulltime werken, wil je de basis van vele diersoorten ontdekken of wil je een traject in een specifiek vakgebied??? Aarzel dan niet, om ons te contacteren, zodat wij samen onze vernieuwde praktijk kunnen uitbouwen.

Verdere informatie of kandidaatstelling kan via mail naar marc@deneikbos.be of via telefoon 015/627990 of via post DAP DEN EIKBOS Eikbosweg 99 1980 Eppegem


Versterking gezocht tijdens de zomerperiode in Torhout

Geplaatst op 29/06/2020

Wij zoeken een extra collega tijdens de zomerperiode (juli-aug-sept 2020) in Torhout.

Je komt terecht in een goed uitgeruste khd praktijk (gasanesthesie, RX, echo, bloedanalyse), waar je de ondersteuning krijgt van een dierenartsassistente.

Er wordt van je verwacht dat je eerstelijnsconsultaties zelfstandig kan doen.
Weekend- en avondwachten zal je niet hebben, en alle consultaties gebeuren na afspraak.

Een lange termijn samenwerking behoort zeker tot de mogelijkheden!

Bij interesse, kijk gerust op onze website www.dapdekameraad.be of stuur je vragen/sollicitatie naar info@dapdekameraad.be.


vacature parttime dierenarts kleine huisdieren

Geplaatst op 28/06/2020

dierenartspraktijk vetam te Lommel is op zoek naar een collega dierenarts kleine huisdieren.

We bieden een parttime job; alle weken op maandag en dinsdag en 1 zaterdagvoormiddag per maand.
We runnen een kleine familiale praktijk die uitgerust is met moderne apparatuur.
We maken deel uit van een wachtdienst en werken met een fulltime assistente.
We hebben een tof en trouw cliënteel.

Sociale omgang met klanten en empathie voor onze huisdieren zijn voor ons veel belangrijker dan ervaring.
Indien je op zoek bent naar een fulltime job is er nog een combinatie mogelijk bij een buurtcollega.

Nieuwgierig naar meer: verder info op 011/602219, of mail vetambulant@hotmail.com