Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden. Als SAVAB-lid kan je daarenboven gratis genieten van de verspreiding in onze Facebookgroep.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

vacature dierenarts gezelschapsdieren Antwerpen

Geplaatst op 02/08/2021

Wij zijn een groepspraktijk met 10 dierenartsen en 5 assistenten en zijn op zoek naar een extra collega. We zijn een leuke mix van certificates en eerstelijnsdierenartsen die streven naar een goede behandeling voor elk dier. Een goede sfeer, communicatie, respect en work-life balance vinden we erg belangrijk en zijn dan ook buiten de uren wel eens samen op stap.

We zoeken een dierenarts (starter of meer ervaren) die zin heeft om erin te vliegen en ons team te vervolledigen.

Concreet bieden we je:

 • Een fulltime of halftime, uren zijn in overleg
 • Ondersteuning door een hecht team collega’s en assistenten
 • Een beperkt aantal wachten (1/25)
 • Een goed loon
 • Ondersteuning in opleiding (intern, extern, binnen- en buitenland)
 • Een goed ge-equipeerde werkomgeving

Lijkt deze job iets voor jou? Heb je nog vragen? Mail (info@dierenkliniekvvd.be) of bel (03/239.31.75) en komt eens babbelen!


Dierenartsen praktijk De 3 biggetjes zoekt een nieuwe collega !

Geplaatst op 02/08/2021

Wij zijn een klein huisdieren praktijk ten noorden van Antwerpen ( Zoersel ) en werken met 3 dierenartsen en 2 assistente samen 
Wil jij graag deel uitmaken van dit team neem dan contact op om het nummer 033855870 of mail naar info@dapde3biggetjes.be 
Wij gaan blij zijn je te horen ! 
 


Dierenartspraktijk Craeynwinkel zoekt ervaren Dierenarts - Praktijkleider

Geplaatst op 29/07/2021

Nesto is een snelgroeiend netwerk van dierenartspraktijken dat zich richt op een professionele dienstverlening voor de klant en patiënt en een stimulerende werkomgeving voor artsen en medewerkers. Continue opleiding, hoogstaande zorg en klantgerichtheid staan binnen onze organisatie dan ook centraal.

Voor onze Dierenartspraktijk Craeynwinkel in Lubbeek zijn we momenteel op zoek naar een

ervaren Dierenarts - Praktijkleider

Dierenartspraktijk Craynwinkel is een moderne, goed uitgeruste en zeer aangename praktijk die garant staat voor kwalitatieve diergeneeskunde voor kleine huisdieren. De praktijk werd specifiek gebouwd als dierenartsenpraktijk en is uitgerust met digitale radiografie, echografie, een tandenunit, gasanesthesie, 2 consultatieruimtes, een chirurgieruimte en een grote aangename hospitalisatieruimte. Je wordt ondersteund door 2 assistentes en 1 part-time dierenarts, evenals het Nesto netwerk met tal van praktijken in de buurt waarmee je eenvoudig kunt samenwerken en/of patiënten kunt doorsturen.

Wat zijn de uitdagingen?

 • Je runt zelfstandig de praktijk te Lubbeek en bent het aanspreekpunt voor onze klanten op deze locatie
 • Je kunt steeds terecht bij je collega’s voor een second opinion, of indien nodig verwijs je de patiënt door naar de juiste collega in Dierenartsencentra Kerberos te Heverlee of Kruisbos te Wezemaal of naar Dierenkliniek Orion te Herentals
 • Je werkt nauw samen met de assistentes ter plaatse, zij ondersteunen je voor het inplannen van de afspraken en geven ondersteuning bij de consultaties en verzorging en opvolging van de hospitaliseerde patiënten

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt je Master in Diergeneeskunde behaald
 • Je hebt reeds een eerste praktijkervaring (minimum 2 jaar) in eerstelijns diergeneeskunde kleine huisdieren, zowel wat betreft het zelfstandig opnemen van consultaties als kleine chirurgische ingrepen
 • Je kunt als dierenarts zelfstandig werken en bent voldoende zelfzeker qua kennis en ervaring om de juiste diagnose te stellen en adviezen te geven
 • Je bent sterk gemotiveerd om je kennis verder uit te breiden, zowel in de praktijk als via bijscholing
 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht en zet de klant en de patiënt steeds centraal


Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een samenwerking voor onbepaalde duur
 • De mogelijkheid om zelfstandig een praktijk te runnen waarbij de planning bespreekbaar is in functie van een gezonde balans tussen de beschikbaarheid voor de klanten en patiënten en je privésituatie. De wachtdiensten worden verzekerd door andere praktijken in het netwerk.
 • Een boeiende job in een praktijk die deel uitmaakt van een groter dierenartsennetwerk met uitdagende toekomstperspectieven
 • Een vergoeding rekening houdend met je kennis en ervaring en je verantwoordelijkheden
 • Opleiding en ondersteuning van interne collega’s en een groter netwerk, we moedigen je aan om te groeien, en samen met je collega’s te gaan voor de beste zorg voor elke patiënt
 • De mogelijkheid om mede-aandeelhouder te worden van de praktijk.

Plaats tewerkstelling

Dierenartspraktijk Craynwinkel
Staatsbaan 187 - 3210 Lubbeek

Kijk je uit naar deze boeiende job met ruime verantwoordelijkheden in Dierenartspraktijk Craynwinkel en waarbij je kunt terugvallen op een team van collega’s van het Nesto netwerk in jouw buurt?Surf dan snel naar de vacature op onze careersite via deze link:
https://nesto.careersite.be/nl/vacature/21/dierenarts-praktijkleider en stel je kandidaat via de knop
“Solliciteer”!


VACATURE Dierenarts GENK

Geplaatst op 27/07/2021

Wij zijn een eerstelijns khd praktijk in Genk (Limburg) met een heel tof multicultureel cliënteel. We verzorgen de katjes van het dierenasiel in Genk en zetten ons in voor het Limburgse sterilisatie project van wilde katten. Een hart voor poezen is dus een must!

We hebben een goed uitgeruste praktijk maar zijn vooral fier op onze laagdrempeligheid. We proberen om een consultatie betaalbaar te houden voor iedereen! We zitten in een goed draaiende weekenddienst (1 weekend op 7) en hechten veel belang aan een goede werk/vrije tijd balans. Er is een leuke studio beschikbaar.

De praktijk heeft zeker nog groeipotentieel en je kan rekenen op een eerlijke verloning. Er is mogelijkheid tot associatie / overname

Interesse? Kom zeker eens langs voor een kijkje en een babbel... Info; Inge Roels ; 0473437120


Overname praktijk en/of medisch materiaal

Geplaatst op 27/07/2021

Wegens stopzetting praktijk graag een mogelijkheid tot overname van praktijk -nl Diestersteenweg 23 te 3510 kermt-Hasselt.

Is er geen interesse in een overname van praktijk zou ik wel heel graag de medische toestellen aanbieden waaronder:

 • Trophy -rontgen- met FUJI ontwikkelaar
 • twee Mach-3 opatielampen
 • 3 onderzoekstafels welke electrisch in hoogte verstelbaar zijn
 • een echo van Esaote My LabX5
 • Erg hygienische Hospi-kooien.
 • Tevens allerlei verbruiksmateriaal, operatiemateriaal en osteo-materiaal .

Indien interesse kan een bericht geplaatst worden op robert.geerdens@telenet.be.


Dierenarts An Van Molle zoekt "combi" dierenarts

Geplaatst op 26/07/2021

DAP An Van Molle, GEZOCHT "COMBI" DIERENARTS:

Wij zijn een eerstelijnspraktijk kleine huisdieren gelegen te Kapellen - deelgemeente van Glabbeek ( VL-Brabant) en hebben daarnaast een KI-Center paarden, Hippo-Lux, met een actieve afveulen-tak en veulen begeleiding. Hiervoor zijn op zoek naar een extra “combi”-dierenarts om ons team te versterken.

Kleine Huisdieren:
Afwisselende job (zowel consultaties als chirurgie), persoonlijke aanpak naar de klanten toe, leuke werksfeer. Wij vinden het belangrijk om elke patiënt goed te begeleiden.
Paarden:
95% gericht op voortplanting : periode februari tot augustus is dit op zijn hoogtepunt merrie begeleiding, afveulen, embryo spoeling, icsi embryo’s inplanten,... hengsten : sperma afname - invriezen sperma ( ook winter-activiteit),….

 • Dierenarts specialisatie: kleine huisdieren en voortplanting paarden ( cruciaal dat je beide diergroepen leuk vind en wat de paarden betreft specifiek “ voortplanting”.)
 • Pas afgestudeerden zijn zeker welkom, ervaring is een pluspunt.
 • Gemotiveerd en plichtsbewust.
 • Je bent vlot in de omgang met zowel mens als dier.
 • Ervaring in chirurgie is niet noodzakelijk.
 • Ervaring met paarden - sportpaarden-is noodzakelijk.
 • uren en vakanties worden onderling besproken
 • een eerlijke verloning op zelfstandige basis ( afhankelijk van prestaties en ervaring)
 • bijscholingsmogelijkheden
 • wachtdienstregeling te bespreken
 • toetreding tot de vennootschap is eventueel op termijn mogelijk

Ben je geïnteresseerd om in ons team te komen, heb je nog vragen, of wil je alvast even kennis maken?
Neem gerust contact op met An : 0498 60 96 34 of anvanmolle@hotmail.com

Hopelijk tot binnenkort! DAP An Van Molle, Zandstraat 11, 3381 Glabbeek


Jobaanbieding en zwangerschapsvervaning

Geplaatst op 23/07/2021

Dierenartsenpraktijk lupo is een praktijk voor kleine huisdieren en 5 percent kleine herkauwers. Wegens toenemende drukte , enthousiaste collega gezocht om ons team van twee dierenartsen en 1 assistente te vervoegen.

We zoeken dringend een enthousiaste collega die ons team vast/deeltijds komt versterken. Het exacte aantal uren en weekinvulling zijn bespreekbaar. We werken enkel op afspraak, dus je weet vaak op voorhand wat er op je af komt. Goede verloning verzekerd en bespreekbaar.

Vanaf oktober zou je kunnen starten met de deeltijdse of voltijdse zwangerschaps vervaning van 3 maand om dan deeltijds of voltijds te blijven.

Wij zijn een eerstelijnspraktijk kleine huisdieren. Onze praktijk is goed uitgerust : digitale RX , echo, tandunit , gasanesthesie, en Idexx hematologie en biochemie is op komst.

Je kan zelfstandig werken maar ook in teamverband. Enthousiasme, motivatie en sociaal zijn naar klanten toe is een heel belangrijk pluspunt.

Bij interesse graag contact opnemen via mail: Dierenartsenpraktijklupo@gmail.com of Tel: 0472695122


Vacature Dierenarts

Geplaatst op 17/07/2021

DAP Aan de Kleiput te Reet en Duffel is een groeiende dierenartsenpraktijk KHD. Wij zijn daarom op zoek naar een toffe, spontane collega dierenarts die parttime op dinsdag, donderdag en vrijdag ons team zou kunnen komen versterken en 1x per maand een zaterdag. Extra dagen zijn nog bespreekbaar.

Onze praktijk is goed uitgerust en de collega zou grotendeels in de nieuwe satelliet praktijk te Duffel werken. We zoeken iemand die: zowel zelfstandig kan werken als in team; flexibel en gemotiveerd is sociaal vaardig is ervaring is een pluspunt maar geen vereiste inzet in de wachtdienst (1 avond per week / weekend 4x per jaar) een proactieve ingesteldheid en een lange termijnvisie vooropstelt; eventueel woonachtig is in de buurt meedraait in het dagelijkse werk van 2 praktijken Wij bieden een fijne en collegiale werkomgeving binnen een goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk. Voor meer informatie: aandekleiput@gmail.com Hopelijk tot binnenkort


Vervanging KHD praktijk wegens jaarlijks verlof 19/08/2021-05/09/2021

Geplaatst op 15/07/2021

Vervanging gezocht voor eenmanspraktijk KHD aan de rand van Gent, goed uitgerust kabinet.

Liefst met enige ervaring, zelfstandig kunnen werken. Voor advies of operaties kan zonder probleem beroep gedaan worden op een collega, indien nodig. Goede verdienste.

Contactpersoon: Jan Vandenbussche
Praktijk: Dierenarts Jan Vandenbussche BVBA
Locatie: Brugsesteenweg 330, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Email: jan.vandenbussche2@telenet.be
Telefoon: 09 227 66 94 / GSM: 0495 87 24 26


DAC Curacanis, te Hoegaarden is op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren voor een langdurige samenwerking.

Geplaatst op 13/07/2021

Vermits een collega met pensioen gaat, zoeken we:

 • een enthousiaste, flexibele en klantgerichte collega
 • ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste (begeleiding en overleg zijn mogelijk), motivatie en ingesteldheid zijn belangrijker
 • je bent bereid om mee de wachtdienst te verzekeren
 • je wilt bijscholen en je eventueel op een bepaald domein verdiepen
 • je woont in de buurt of je bent bereid bij verdere samenwerking je in de buurt te vestigen

Wat bieden wij:

 • een praktijk waar zowel eerste als tweedelijns ( orthopedie, endoscopie,...) diergeneeskunde wordt uitgeoefend
 • leuke werkomgeving met enthousiaste collega´s
 • uren en vakanties worden onderling besproken
 • een eerlijke verloning op zelfstandige basis ( afhankelijk van prestaties en ervaring)
 • bijscholingsmogelijkheden
 • gunstige wachtdienstregeling
 • toetreding tot de vennootschap is eventueel op termijn mogelijk

Voor meer informatie omtrent onze praktijk: www.curacanis.be.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie op 016/767238, of stuur een mail met je vragen en/of je cv naar info@curacanis.be