Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden. Als SAVAB-lid kan je daarenboven gratis genieten van de verspreiding in onze Facebookgroep.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

DAP Avalon zoekt dierenarts met pit

Geplaatst op 27/05/2021


Acapulco zoekt enthousiaste KHD Dierenarts

Geplaatst op 21/05/2021


Dierenartsencentrum Plus zoekt nieuwe collega

Geplaatst op 20/05/2021


Vervanging zomervakantie

Geplaatst op 20/05/2021

Voor de periode van 26/07/2021 tem 07/08/2021 de week van 19/07 tot 24/07 ook mogelijk om fulltime te komen samen werken, zo kan je de praktijk al leren kennen en is de start om de week erna alleen te werken iets makkelijker.

De praktijk is gelegen te Lokeren. indien interesse ook collega gezocht voor vaste medewerking, nu voor 2d per week vrij in te vullen, evoluerend naar fulltime na verhuis van de praktijk voor interesse of vragen 0477/350080 of mail naar gerda.desommer@skynet.be


Vacature voor dierenarts kleine huisdieren, voltijdse of deeltijdse betrekking mogelijk

Geplaatst op 20/05/2021

Wegens uitbreiding zijn wij nog steeds op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van twee dierenartsen en twee assistentes te versterken. Wij zijn een goed uitgeruste eerstelijnspraktijk kleine huisdieren en verwijspraktijk voor exoten.

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime job , dat is volledig door jou in te vullen. Graag een langdurige samenwerking met mogelijkheid tot associatie. De bedoeling is dat je op alle vakken meedraait : chirurgie , consultaties, opwerken van patienten.
Hiervoor beschikken wij over digitale RX , in huis labo Idexx Procyte en Catalyst , urine oz , gasanesthesie, endoscopie vogels, ... .  

Wil je je graag verdiepen in een bepaald vakgebied? Geen probleem wij voorzien het juiste traject.

Onze praktijk is centraal gelegen, aan de rand van het Pajottenland en slechts 10 km van Brussel.

Interesse? Graag een mailtje naar dapgeeromsdewolf@gmail.com
 


Te koop: Echografietoestel Mindray Z6VET

Geplaatst op 18/05/2021

Zo goed als nieuw draagbaar echografie toestel (Mindray Z6VET) met kleurendoppler, splinternieuwe convexe 3,5 MHz sonde en weinig gebruikte lineaire 7,5 MHz sonde, sondebeschermers, draagtas en verrijdbare trolley.

Het toestel heeft een 15 inch LCD monitor en beschikt over meerdere kwalitatieve werkeigenschappen:

 • PSH (Phase Shift Harmonic imaging): hogere contrastresolutie voor duidelijke beelden met zeer hoge resolutie en minder ruis.
 • iBeam: combineren van beelden verkregen onder verschillende scanhoeken.
 • iClear: automatische detectie van structuren voor scherpere en doorlopende randen en vloeiender, uniforme beelden van weefsels.
 • iScape: panoramische beeldvorming met snelheidsindicatie.
 • ExFOV (Extended Field of View): uitgebreid gezichtsveld voor meer diagnostische informatie.
 • B-Steer: aanpassen van de scanlijn om naald, zenuwen en kleine bloedvaten beter te kunne zien voor diepere biopsie.
 • iStorage: beelden en rapporten direct naar een PC versturen via een netwerkkabel.
 • iTouch: automatische beeldoptimalisatie in B- en PW modus (met 1 druk op de toets).
 • iZoom: directe weergave op volledig scherm (met 1 druk op de toets).

Vraagprijs (alles inbegrepen): 10.500 euro. Voor meer info: 0499/114653 of rebeccasekreve@gmail.com


Dierenarts (junior/senior) om ons team te vervolledigen in Halle

Geplaatst op 14/05/2021

DEZE DROOMJOB KAN DE JOUWE WORDEN

BEN JE IN HET BEZIT VAN:

 • Diploma dierenarts kleine huisdieren
 • Extra specialisatie in een vakgebied is een pluspunt, maar geen must!
 • Teamspirit : samen bereik je meer

WIL JE GRAAG:

 • De ruimte krijgen om je eigen interesses te ontplooien
 • Geen wachten ‘s nachts doen
 • In een gloednieuw praktijkgebouw werken die haar medewerkers een goede work-life balance biedt
 • Een goede verloning
 • Werken in regio Zuid-West Brabant (België), Halle

ALS JE HIER OVERAL POSITIEF OP ANTWOORDT: WAAR WACHT JE DAN NOG OP?

Mail je CV en motivatiebrief naar management@animali.be Toch niets voor jou? Verdien dan 1000 euro! Ken jij iemand anders die geschikt is voor deze baan? De gouden tip is 1000 euro waard! Vraag naar de voorwaarden.


Vacature groepspraktijk te Eernegem (regio kust)

Geplaatst op 14/05/2021


vacature dierenarts gezelschapsdieren Antwerpen

Geplaatst op 13/05/2021

Ben jij de dierenarts die wij zoeken? Hebt je zin om in een tof team te werken in een goed ge-equipeerde kliniek? Heb je zin om ons verhaal nog net iets mooier te maken? Heb je zin om mee te groeien met een groeiende kliniek? Wil je graag ondersteund worden in opleiding en interesses? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

Dierenkliniek VvD (Antwerpen) breidt uit en zoekt versterking van het team.

WAT BIEDEN WE AAN?

Een leuke en motiverende job in een tof team (9 dierenartsen en 4 assistenten). We zijn een hechte bende en je staat er dus nooit ‘echt’ alleen voor een aangenaam werkschema (parttime of fulltime), waarin je mee instaat voor wachten een correcte verloning ondersteuning in opleiding (intern en extern)

WIE ZOEKEN WE?

Je hebt al wat ervaring of bent net afgestudeerd en hebt zin om erin te vliegen? Motivatie is wat telt! Je bent een teamplayer die vlot communiceert met collega's en klanten je hebt een hart voor dieren en houdt rekening met de wensen van de eigenaars je hebt zin om mee te bouwen aan een leuke, kwalitatieve dierenkliniek.

Maak al eens kennis met ons team op www.dierenkliniekvvd.be Is deze vacature iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@dierenkliniekvvd.be


Dierenarts KHD te Zolder

Geplaatst op 11/05/2021

Dierenartsenpraktijk De Vroey is een gezellige en goed uitgeruste, groeiende 1e-lijnspraktijk voor kleine huisdieren (80%) en paarden (20%) gelegen in Zolder, Limburg.

De praktijk beschikt over o.a. digitale RX, gasanesthesie met monitoring, bloeddrukmeting en eigen bloedanalyse-apparatuur.

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde dierenarts met afstudeerrichting kleine huisdieren en met ervaring in de omgang met paarden om ons team te komen versterken. Graag iemand die zo snel mogelijk wil/kan beginnen. Wij nodigen dierenartsen die in juli 2021 afstuderen ook uit om te reageren!

Jij bent klantgericht: een goed en persoonlijk contact met de baasjes staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt een positieve instelling, weet van aanpakken en bent stressbestendig en flexibel. Je wil graag bijleren en bent bereid mee te draaien in onze wachtdienst.

Aanvangsdatum en aantal uren zijn in overleg. We bieden een vaste positie aan in ons team. Voor meer info: info@dierenartsdevroey.be