Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden. Als SAVAB-lid kan je daarenboven gratis genieten van de verspreiding in onze Facebookgroep.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Kleine huisdieren praktijk in Zonnebeke (zuid-West-Vlaanderen) zoekt een dierenarts voor vervanging vanaf 26 juli 2021 tot en met 20 augustus 2021.

Geplaatst op 21/06/2021

We zijn een moderne, goed uitgeruste eerstelijnspraktijk met twee dierenartsen en één assistente.

Digitale RX, echografie, gasanesthesie, gescheiden hospitalisatieruimten zijn aanwezig. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Profiel:

 • Je bent bij voorkeur afgestudeerd optie kleine huisdieren.
 • Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste.
 • Je bent vriendelijk en sociaal.
 • Je gaat op een rustige manier om met dieren.
 • Je houdt van droge humor.

Wij bieden:

 • Een aangename werkplek en een eerlijke verloning.
 • Tevens is er ondersteuning van de andere dierenarts.
 • Een inloopperiode kan voorzien worden.
 • Er is mogelijkheid tot overnachten ter plaatse.
 • Geen avond- of weekendwachten.

Stuur je motivatiebrief en CV naar: dapdemerelaar@gmail.com.


Gezocht: enthousiaste dierenartse (m/v) - full-time (bespreekbaar)

Geplaatst op 21/06/2021

Hou je ervan om eigenaars te helpen hun dieren zo lang mogelijk zo gezond mogelijk te houden? Ben jij die dierenarts die na een correcte diagnose ook nog een aai over je patiënt z’n kopje geeft? Wordt je geprikkeld door uitdagende diagnoses?  Krijg je energie als je een zeldzame ziekte kon opsporen én succesvol behandelen? Maar ben je net zo content als je een standaardingreep goed hebt afgewerkt of een diarreepatiëntje hebt geholpen? Ben jij degene die met veel positieve energie mijn ‘sparing partner’ wil worden en herken jij je in ons motto ‘Met liefde voor uw dier en voor ons vak’ ? Neem dan vandaag nog contact op!

Wie ben jij?

 • Een gepassioneerde dierenarts in hart en nieren, met liefde voor ons vak én de patiënten.
 • Je wil nauwkeurig werken, graag kwaliteit leveren en meebouwen aan de groei van de praktijk.
 • Je bent geen eendagsvlieg en wil je m.a.w. langdurig engageren.
 • Je praat makkelijk met mensen en biedt een luisterend oor.
 • Je hebt gevoel voor humor en vooral véél goesting! Je hebt een opleiding dierenarts optie gezelschapsdieren of gelijkwaardig door ervaring.

Mail bij interesse


DAP De Rhode Gond zoekt extra dierenarts

Geplaatst op 21/06/2021

Sterk groeiende dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren zoekt een extra dierenarts voor de versterking van ons team. Aanvankelijk twee dagen per week, vanaf november quasi voltijds.

De praktijk is modern uitgerust met twee consultatieruimtes, twee operatiezalen, digitale rx, digitale tandheelkundige rx , recente apparatuur voor bloed- en urineanalyse en een uitgebreid echografietoestel voor zowel echo abdomen als echocardio.

Profiel :

 • m/v
 • stipt, ordelijk en verzorgd
 • eerlijk en plichtsbewust
 • gedreven, enthousiast en leergierig
 • vlot in omgang met mens en dier
 • efficiënt en sterk organiserend vermogen

Wij bieden een aangename werkomgeving, een heel aangenaam en gemotiveerd cliënteel, een goede begeleiding, een eerlijke verloning die zal stijgen in functie van de tijd en de capaciteiten, en we dragen collegialiteit hoog in het vaandel.
Meer info : www.derhodegond.be of via onze facebookpagina.

Word jij onze nieuwe collega ?
Stuur dan motivatiebrief + cv (met foto) naar frederik.oosterlinck@gmail.com.


Vacature dierenarts KHD van 12-07-21 t.e.m. 31-07-21

Geplaatst op 21/06/2021


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega dierenarts gezelschapsdieren voor een vervanging van 3 weken in juli (mogelijkheid tot part-time verlenging).

Je komt terecht in een goeddraaiende doorverwijspraktijk te Zottegem, Oost-Vlaanderen. Je zal vooral instaan voor de spoed- en eerstelijnspatiënten en als assistentie bij onze tweedelijnschirurgie. Je zal ook meedraaien in onze eigen wachtdienst.

Wij zoeken een dierenarts waarbij ervaring een pluspunt is maar geen vereiste. Motivatie is echter zeer belangrijk voor ons. We hechten enorm veel waarde aan vriendelijkheid en goede communicatie.

We hebben zeer leuke collega’s en een fijn cliënteel.

Zelfstandig kunnen werken is een must (consultaties, basischirurgie), onderling overleg in verband over moeilijke of complexere gevallen is altijd mogelijk. Er is steeds een assistente op de praktijk alsook een back-up dierenarts bereikbaar om te helpen bij vragen of problemen.

Een inloopperiode kan voorzien worden om het reilen en zeilen van de praktijk eigen te worden (werking apparatuur, werking computerprogramma, kennismaking collega’s,..)

We werken steeds op afspraak.

Denk je in dit team te passen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op dierenartsderoover@gmail.com of op 09/430.13.90.


Vacature internship regio Turnhout

Geplaatst op 18/06/2021

VACATURE INTERNSHIP KHD REGIO TURNHOUT

Ben je pas afgestudeerd? Wil je graag aan de slag als dierenarts kleine huisdieren, maar ook nog veel praktijkervaring opdoen? Dan is dit jouw kans!
3 dierenartsen in de omgeving van Turnhout bieden samen een unieke opleiding aan, in een omgeving met een hoge caseload waar zowel eerste- als tweedelijns werk aan bod komt. Na een traject van 1 jaar zal je helemaal klaar zijn om als zelfstandig kleine huisdieren dierenarts aan de slag te gaan, hopelijk bij één van de deelnemende collega’s.

Wie zijn wij?

 • 3 dierenartsenpraktijken, vlakbij elkaar gelegen in en rond Turnhout
 • goed uitgerust met digitale rx, echografie, idexx apparatuur, gasanesthesie en monitoring, microscopie, hospitalisatie, tandunit…
 • professionele organisaties, ondersteuning door ervaren paraveterinairs
 • drukke praktijken die graag samenwerken en kansen willen bieden aan jonge collega’s om zich verder te ontwikkelen in een regio met volop carrièremogelijkheden
 • enthousiaste collega’s die geloven dat wij een weliswaar moeilijke, maar uiterst boeiende job hebben; wij proberen je die goesting voor het beroep door te geven

Concreet aanbod:

 • Je draait mee in het dagelijkse werk van 2 praktijken en wordt 1 op 1 begeleid door ervaren dierenartsen
 • Je leert stap voor stap om zelfstandig consultaties te doen en basis opereraties uit te voeren
 • 36h week, 2 dagen bij DAP Grensland, 2 dagen bij DAP Mervet
 • 1 vrije dag per week
 • dienstbelasting: 1 avond per week, 1 weekend per 2 maanden
 • Halve dag per maand opleiding bij Nelly Mols (2de lijns dierenarts interne geneeskunde, cytologie, oncologie, echografie). Uitwerken en presenteren interessante cases onder haar begeleiding
 • loon: 3500 euro per maand, ex BTW op zelfstandige basis. Alle nodige begeleiding voor de administratie van het zelfstandige statuut
 • Tussenkomst lidgeld orde en alle bijscholingen van Kempense DierenartsenKring + 2 weken betaald verlof
 • Bij succesvol doorlopen van het 1-jarig traject, uitstekende toekomstmogelijkheden bij de deelnemende praktijken.


Wij zoeken een pas afgestudeerde collega die communicatief vaardig en leergierig is. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning, correcte verloning en work/life balance. Jij beseft daarentegen dat een dierenarts geen 9 to 5 job heeft en laat een gezonde werkattitude zien. Start programma is voorzien op 1 september 2021.

Sollicitatie met korte motivatie graag mailen naar
info@dierenartsenpraktijkgrensland.be


TE KOOP: Echografie toestel Esaote

Geplaatst op 17/06/2021

Echografietoestel Esaote MyLab30 Vet.

In prima staat, heel recent nagekeken en onderhoud gekregen door Esaote.

- Microconvexe sonde

- Lineaire sonde

Heel degelijk toestel voor echo abdomen! Gaat weg wegens aankoop nieuw toestel voor onder andere Echocardio.

Vraagprijs : 3500 euro excl btw Meer info : frederik.oosterlinck@gmail.com


Vacature dierenarts Kleine Huisdieren

Geplaatst op 17/06/2021

VACATURE PARTTIME DIERENARTS

Onze praktijk breidt uit! Wij zijn op zoek naar een parttime dierenarts kleine huisdieren om ons team te komen versterken.
Ben jij een zelfstandige denker, sociaal en vriendelijk, heb je zin om mensen en hun huisdier te helpen, neem je zelf gemakkelijk initiatief en steek je graag je handen uit de mouwen?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

We zijn een dynamische en jonge praktijk gelegen in het noorden van Limburg en we werken momenteel met 2 dierenartsen en 1 dierenartsassistente. Onze praktijk is gericht op eerstelijns diergeneeskunde met uitgebreide diagnostische mogelijkheden zoals RX, dentale RX, echografie, bloedonderzoek, microscopie,… En jij mag instaan voor de basis consultaties en meehelpen met operatieve ingrepen.

Heb je reeds ervaring? Dat mag maar is geen must. Wij begeleiden jou graag in je verdere ontwikkeling als dierenarts. Studeer je af in de richting kleine huisdieren en wil je direct parttime (ongeveer 2 -3 dagen per week) ervaring opdoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn in onze praktijk doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Ons aanbod bevat een conform loon (in loondienst of op zelfstandige basis), een inloopperiode en de kans om deel uit maken van een gezellig team! De werkuren zijn ook bespreekbaar en kunnen aangepast worden volgens jouw individuele situatie.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Sylvia Dries, dierenarts en zaakvoerster van Dap Vitae, Bocholt. Tel. gsm: 0477/22.89.28 Tel. praktijk Vitae: 011/525.888 E-mail: sylviadries@dapvitae.be ​​​

Tot binnenkort!


Op ons menu: Dierenarts bij Duintop

Geplaatst op 14/06/2021

Op ons menu:
Dierenarts bij Duintop 
20 - 40 uur
Wat serveer jij onze klanten?

Je geeft klanten een vertrouwd gevoel door je openhouding en zelfstandige manier van werken. Jij kan je namelijk goed inleven in de klant door goed te luisteren. Het enthousiasme wat jij uitstraalt ziet men terug in de deskundigheid wanneer jij je bekommert om hun dier.

Compassionate Care is waar jij je helemaal in kunt vinden. Je wilt iedereen helpen, maar wel op de manier waar wij als praktijk voor staan. Zo kennen de klanten ons immers. Oprechte diergeneeskunde, in een warme en persoonlijke sfeer. Veel kan, weinig moet.
 
Hoe val je bij ons in de smaak?
Uiteraard door goed in je vak te zijn.

We vinden het fijn dat je zelfstandig kunt werken. Dat neemt niet weg dat je onderdeel bent van een team. Jij draagt bij aan ons teamgevoel. Niet alles kan altijd volgens het vaste recept. Als oplossingsgerichte dierenarts weet jij daar alles van. Toch weet je heel goed waar je grenzen liggen.

Je bent niet bang om je mening te geven. Of dit nu vakinhoudelijk is of gaat over niet-klinische zaken. Opbouwende kritiek kan je goed verwerken en je durft ook een kritische blik te werpen in eigen keuken. Uitdagingen ga je niet uit de weg.

Ben je bereid om de lat voor jezelf hoog te leggen? De kans is groot dat je leergierig bent en je wilt ontwikkelen.

Gaat dit inderdaad over jou? Dan willen we je graag ontmoeten.  

Hoe maken wij jou blij?

 • Door het warme bad, in ons gezellige team!
 • Door onze splinternieuwe en zeer goed uitgeruste praktijk in Middelburg
 • Door de mogelijkheid (en wens) om je verder in je vak te ontwikkelen (ESAVS cursussen!)
 • Door een goede balans tussen werk en privé
 • Door een goede dienstregeling
 • Doordat de uren bespreekbaar zijn
 • Door een prachtige woon-, en leefomgeving, met betaalbare huizen en een permanent vakantiegevoel in de groenblauwe oase tussen de Nederlandse en Belgische Randstad.
 • Doordat je je hond mag meenemen naar je werk!

Dan is dit wat we je bieden:
Geld en zo…

Een salaris met de CAO voor dierenartsen als uitgangspunt. Daarnaast kijken we naar je prestatie en je ontwikkeling daarin. Word jij beter, dan wordt de praktijk dat ook en dat willen we graag belonen.

Invloed
Je krijgt zeker invloed (net als de rest van het team), want uiteindelijk runnen we de praktijk met elkaar!

De kans om Zeeland te ervaren en proeven
Als je buiten de provincie woont, is het spannend om te verhuizen naar Zeeland. Wij gaan je niet overtuigen, wij laten Walcheren dat doen.

Gedurende je proeftijd van 2 maanden zorgen wij voor woonruimte, kosteloos.

Daarnaast krijg je van ons een diner voor 2 bij een Zeeuws sterrenrestaurant.

Ben jij onze kandidaat? Mail 


Vacature zwangerschapsvervanging DAP BelPet

Geplaatst op 11/06/2021

BelPet is een moderne, bloeiende en groeiende praktijk met 2 dierenartsen en 1 dierenartsassistente in een gloednieuw gebouw gelegen op het kruispunt van Geel, Mol, Balen en Meerhout.

Wij bieden een zwangerschapsvervanging aan met een goede work/life balance. De vacature omvat de periode augustus tem november, maar er is mogelijkheid tot langdurige samenwerking.

Wij staan open voor zowel ervaren collega's als pas afgestudeerden en zorgen voor een goede ondersteuning en back-up. Indien gewenst is een inloopperiode zeker mogelijk. Tijdens de periode van de vervanging zal je geen weekendwacht hebben. Verder bieden we een aangename werksfeer en leuke collega's en zijn we op zoek naar iemand met een sociaal, flexibel en gemotiveerd profiel.

Wij vragen geen CV op te sturen, maar ons bij interesse te bellen (014/591940) of mailen (info@belpet.be) voor een persoonlijk contact.
Ontdek ons via facebook, instagram en https://www.belpet.be. "WE TAKE CARE OF YOU !" Take risks : IF YOU WIN YOU WILL BE HAPPY; IF YOU LOSE ,YOU WILL BE WISE.


Dierenarts kleine huisdieren te Brugge - Kop tot Staart

Geplaatst op 11/06/2021

Wij zijn een modern uitgeruste en snel groeiende dierenartsenpraktijk voor eerstelijnsbehandeling van gezelschapsdieren (Hond, kat, konijn en knaagdieren). Kop tot Staart, zoekt een gemotiveerde dierenarts om ons team van 4 dierenartsen en 3 assistenten te versterken in onze filialen te centrum Brugge & Sint-Michiels. Dit voor indiensttreding vanaf 1/07/21 (bespreekbaar). We hebben een praktijk op 2 locaties in Brugge. We beschikken over een RX, echo, gasanesthesie, dentale unit, microscopie, hospitalisatie & een in-huis bloedanalyse toestel.

Bij voorkeur een sociale dierenarts die zelfstandig kan werken en de basisoperaties beheerst. Teamspirit, klantgerichtheid & goede service dragen wij hoog in het vaandel.

Profiel:

 • Dierenarts kleine huisdieren
 • Klantvriendelijk
 • Gemotiveerd
 • Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband
 • Voorkeur voor ervaring, maar geen vereiste

Aanbod:

 • Parttime of fulltime (uren bespreekbaar)
 • Verloning conform jou ervaring
 • Begeleiding bij de start is mogelijk
 • Uitstekende balans tussen werk & privé
 • Meedraaien in eigen wachtdienst tijdens de week (aangesloten bij wachtdienst van de regio in het weekend)
 • Een hecht team waar je steeds kan op rekenen
 • Gezellige werksfeer
 • Bijscholingsmogelijkheden, passend bij jouw interesse

Interesse? Lijkt deze vacature iets voor jou? Stuur dan jouw CV en korte motivatie naar: sint-michiels@koptotstaart.be.