Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden. Als SAVAB-lid kan je daarenboven gratis genieten van de verspreiding in onze Facebookgroep.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Vacature dierenarts Kleine Huisdieren

Geplaatst op 17/06/2021

VACATURE PARTTIME DIERENARTS

Onze praktijk breidt uit! Wij zijn op zoek naar een parttime dierenarts kleine huisdieren om ons team te komen versterken.
Ben jij een zelfstandige denker, sociaal en vriendelijk, heb je zin om mensen en hun huisdier te helpen, neem je zelf gemakkelijk initiatief en steek je graag je handen uit de mouwen?

Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

We zijn een dynamische en jonge praktijk gelegen in het noorden van Limburg en we werken momenteel met 2 dierenartsen en 1 dierenartsassistente. Onze praktijk is gericht op eerstelijns diergeneeskunde met uitgebreide diagnostische mogelijkheden zoals RX, dentale RX, echografie, bloedonderzoek, microscopie,… En jij mag instaan voor de basis consultaties en meehelpen met operatieve ingrepen.

Heb je reeds ervaring? Dat mag maar is geen must. Wij begeleiden jou graag in je verdere ontwikkeling als dierenarts. Studeer je af in de richting kleine huisdieren en wil je direct parttime (ongeveer 2 -3 dagen per week) ervaring opdoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn in onze praktijk doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Ons aanbod bevat een conform loon (in loondienst of op zelfstandige basis), een inloopperiode en de kans om deel uit maken van een gezellig team! De werkuren zijn ook bespreekbaar en kunnen aangepast worden volgens jouw individuele situatie.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Sylvia Dries, dierenarts en zaakvoerster van Dap Vitae, Bocholt. Tel. gsm: 0477/22.89.28 Tel. praktijk Vitae: 011/525.888 E-mail: sylviadries@dapvitae.be ​​​

Tot binnenkort!


Op ons menu: Dierenarts bij Duintop

Geplaatst op 14/06/2021

Op ons menu:
Dierenarts bij Duintop 
20 - 40 uur
Wat serveer jij onze klanten?

Je geeft klanten een vertrouwd gevoel door je openhouding en zelfstandige manier van werken. Jij kan je namelijk goed inleven in de klant door goed te luisteren. Het enthousiasme wat jij uitstraalt ziet men terug in de deskundigheid wanneer jij je bekommert om hun dier.

Compassionate Care is waar jij je helemaal in kunt vinden. Je wilt iedereen helpen, maar wel op de manier waar wij als praktijk voor staan. Zo kennen de klanten ons immers. Oprechte diergeneeskunde, in een warme en persoonlijke sfeer. Veel kan, weinig moet.
 
Hoe val je bij ons in de smaak?
Uiteraard door goed in je vak te zijn.

We vinden het fijn dat je zelfstandig kunt werken. Dat neemt niet weg dat je onderdeel bent van een team. Jij draagt bij aan ons teamgevoel. Niet alles kan altijd volgens het vaste recept. Als oplossingsgerichte dierenarts weet jij daar alles van. Toch weet je heel goed waar je grenzen liggen.

Je bent niet bang om je mening te geven. Of dit nu vakinhoudelijk is of gaat over niet-klinische zaken. Opbouwende kritiek kan je goed verwerken en je durft ook een kritische blik te werpen in eigen keuken. Uitdagingen ga je niet uit de weg.

Ben je bereid om de lat voor jezelf hoog te leggen? De kans is groot dat je leergierig bent en je wilt ontwikkelen.

Gaat dit inderdaad over jou? Dan willen we je graag ontmoeten.  

Hoe maken wij jou blij?

 • Door het warme bad, in ons gezellige team!
 • Door onze splinternieuwe en zeer goed uitgeruste praktijk in Middelburg
 • Door de mogelijkheid (en wens) om je verder in je vak te ontwikkelen (ESAVS cursussen!)
 • Door een goede balans tussen werk en privé
 • Door een goede dienstregeling
 • Doordat de uren bespreekbaar zijn
 • Door een prachtige woon-, en leefomgeving, met betaalbare huizen en een permanent vakantiegevoel in de groenblauwe oase tussen de Nederlandse en Belgische Randstad.
 • Doordat je je hond mag meenemen naar je werk!

Dan is dit wat we je bieden:
Geld en zo…

Een salaris met de CAO voor dierenartsen als uitgangspunt. Daarnaast kijken we naar je prestatie en je ontwikkeling daarin. Word jij beter, dan wordt de praktijk dat ook en dat willen we graag belonen.

Invloed
Je krijgt zeker invloed (net als de rest van het team), want uiteindelijk runnen we de praktijk met elkaar!

De kans om Zeeland te ervaren en proeven
Als je buiten de provincie woont, is het spannend om te verhuizen naar Zeeland. Wij gaan je niet overtuigen, wij laten Walcheren dat doen.

Gedurende je proeftijd van 2 maanden zorgen wij voor woonruimte, kosteloos.

Daarnaast krijg je van ons een diner voor 2 bij een Zeeuws sterrenrestaurant.

Ben jij onze kandidaat? Mail 


Vacature zwangerschapsvervanging DAP BelPet

Geplaatst op 11/06/2021

BelPet is een moderne, bloeiende en groeiende praktijk met 2 dierenartsen en 1 dierenartsassistente in een gloednieuw gebouw gelegen op het kruispunt van Geel, Mol, Balen en Meerhout.

Wij bieden een zwangerschapsvervanging aan met een goede work/life balance. De vacature omvat de periode augustus tem november, maar er is mogelijkheid tot langdurige samenwerking.

Wij staan open voor zowel ervaren collega's als pas afgestudeerden en zorgen voor een goede ondersteuning en back-up. Indien gewenst is een inloopperiode zeker mogelijk. Tijdens de periode van de vervanging zal je geen weekendwacht hebben. Verder bieden we een aangename werksfeer en leuke collega's en zijn we op zoek naar iemand met een sociaal, flexibel en gemotiveerd profiel.

Wij vragen geen CV op te sturen, maar ons bij interesse te bellen (014/591940) of mailen (info@belpet.be) voor een persoonlijk contact.
Ontdek ons via facebook, instagram en https://www.belpet.be. "WE TAKE CARE OF YOU !" Take risks : IF YOU WIN YOU WILL BE HAPPY; IF YOU LOSE ,YOU WILL BE WISE.


Dierenarts kleine huisdieren te Brugge - Kop tot Staart

Geplaatst op 11/06/2021

Wij zijn een modern uitgeruste en snel groeiende dierenartsenpraktijk voor eerstelijnsbehandeling van gezelschapsdieren (Hond, kat, konijn en knaagdieren). Kop tot Staart, zoekt een gemotiveerde dierenarts om ons team van 4 dierenartsen en 3 assistenten te versterken in onze filialen te centrum Brugge & Sint-Michiels. Dit voor indiensttreding vanaf 1/07/21 (bespreekbaar). We hebben een praktijk op 2 locaties in Brugge. We beschikken over een RX, echo, gasanesthesie, dentale unit, microscopie, hospitalisatie & een in-huis bloedanalyse toestel.

Bij voorkeur een sociale dierenarts die zelfstandig kan werken en de basisoperaties beheerst. Teamspirit, klantgerichtheid & goede service dragen wij hoog in het vaandel.

Profiel:

 • Dierenarts kleine huisdieren
 • Klantvriendelijk
 • Gemotiveerd
 • Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband
 • Voorkeur voor ervaring, maar geen vereiste

Aanbod:

 • Parttime of fulltime (uren bespreekbaar)
 • Verloning conform jou ervaring
 • Begeleiding bij de start is mogelijk
 • Uitstekende balans tussen werk & privé
 • Meedraaien in eigen wachtdienst tijdens de week (aangesloten bij wachtdienst van de regio in het weekend)
 • Een hecht team waar je steeds kan op rekenen
 • Gezellige werksfeer
 • Bijscholingsmogelijkheden, passend bij jouw interesse

Interesse? Lijkt deze vacature iets voor jou? Stuur dan jouw CV en korte motivatie naar: sint-michiels@koptotstaart.be.


Vacature dierenarts - Dierenkliniek Sint Jan - Brasschaat

Geplaatst op 06/06/2021

VACATURE DIERENARTS DIERENKLINIEK SINT JAN KAPELSESTEENWEG 246, BRASSCHAAT 03/664 74 25

WIE ZIJN WIJ?

Dierenkliniek Sint Jan is een eerste- en tweedelijnskliniek voor gezelschapsdieren, die veel belang hecht aan kwaliteitsvolle zorg. Onze kliniek bevindt zich in Brasschaat, en heeft ook een satellietpraktijk voor eerstelijnszorg in hartje Antwerpen. Het team bestaat uit 11 dierenartsen en 9 assistenten. Zou jij onze twaalfde dierenarts kunnen zijn?

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Een zeer goed uitgeruste kliniek in volle uitbreiding
  • Gasanesthesie met uitgebreide monitoring
  • Digitale RX en gloednieuw echotoestel
  • Endoscopie (flexibel en rigide)
  • Tandheelkundige unit met dentale RX
  • Microscoop met camerafunctie
  • In-huis bloedanalysetoestellen
 • Een groot, enthousiast team met veel ervaring, zodat we jou de beste ondersteuning kunnen geven. Hoogopgeleide assistenten die jou bijstaan waar nodig. Zo kan jij optimaal gefocust blijven op de diergeneeskunde.
 • Mogelijkheid om verder te groeien binnen de praktijk.
 • Gezellige werksfeer, met aandacht voor een goede work-life balance. Op tijd en stond organiseren we leuke activiteiten buiten de kliniek.
 • Marktconforme verloning met bijscholingsondersteuning, en een bonussysteem voor de wachtdiensten.
 • Voorkeur voor fulltime betrekking, maar parttime is ook bespreekbaar.

WAT ZOEKEN WIJ?

 • Ervaring is niet vereist, enthousiasme en motivatie wel.
 • Positieve ingesteldheid.
 • Goede teamplayer, met aandacht voor vlotte communicatie.
 • Flexibel en stressbestendig.
 • Passie voor kleine huisdieren, en de goesting om jezelf verder te ontwikkelen binnen de diergeneeskunde.

CONTACT

Hebben we je interesse gewekt? Twijfel niet om ons te contacteren zodat we jouw verdere vragen kunnen beantwoorden en je kunnen uitnodigen voor een gesprek en een rondleiding in onze kliniek. Ga alvast eens kijken op www.sintjan.be, en stuur een mailtje naar info@sintjan.be en n.louagie@sintjan.be


tweedehands materiaal te koop

Geplaatst op 03/06/2021

Te koop:

inox operatietafel, elektrisch met zuil. Te bedienen via voetstuk. Kan 360° gedraaid worden via hendel. Kan omhoog en omlaag (tot ca 60 cm). Zwaar en degelijk 200 euro te koop:

Satelec scaler P5 newtron led XS 120 euro

echografie toestel Sonoace 6000 C met 2 sondes 500 euro Zoals je op de foto kan zien heb ik er een ander scherm opgezet, het eigenlijke scherm was een 'dik' model, en deze is kapot gegaan. Met een eigen scherm aangesloten werkt hij dus prima. Scherm dus zelf voorzien. Alles kan natuurlijk getest worden bij ophalen.

Alle info: mail


Gezocht: dierenartsen voor uitbreiding van ons team!

Geplaatst op 03/06/2021

OVER ONS DIERENZIEKENHUIS

Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht bevindt zich in Zuid-Holland (Nederland) en is 24/7 open voor spoedgevallen. Naast spoeddiensten verzorgt ons ziekenhuis ook tweedelijns zorg na verwijzing. Wij hebben verschillende specialisten in huis, onder andere voor chirurgie, anesthesie, orthopedie en medische beeldvorming. Daarnaast beschikken wij over een ervaren en kundig diergeneeskundig team dat consultaties, spoeddiensten en de opname verzorgt. Ons ziekenhuis beschikt over de nieuwste apparatuur en ons team laat zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste diergeneeskundige ontwikkelingen.

WEGENS ZWANGERSCHAP, GROEI & UITBREIDING EN VERTREK VAN EEN COLLEGA ZOEKEN WIJ:

 • DIERENARTS ECHOGRAFIE

  • Ben jij een dierenarts die zich al langere tijd bezig houdt met het maken van echo’s en heb je daarin ook al nascholing gevolgd, dan kunnen wij jouw volgende uitdaging zijn! Je draait een eigen echo spreekuur waarin je voornamelijk abdominale echo’s zal maken en indien je dit beheerst, ook echocardio. Wij hebben naast een specialist echografie nog verschillende ervaren echograven in huis waar je mee kunt overleggen indien nodig.
 • DIERENARTS CHIRURGIE ACHTERWACHT

  • Ben jij dierenarts en ligt jouw passie bij spoedchirurgie zoals bijv. keizersneden, enterotomieën/enterectomieën, gastroscopieën of splenectomieën? Heb jij al deze ingrepen onder de knie en wil je hiervoor in de avonden, nachten en weekenden beschikbaar zijn, dan hebben wij volop werk om jou een mooie baan aan te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om naast het draaien van de chirurgie achterwacht op andere disciplines te werken tijdens de dagdiensten.
 • DIERENARTS OPNAME

  • Wij werken met een vast opname team dat tijdens de dag, avond en weekenden de opname bezet. Dit team van gemotiveerde en inhoudelijk gedreven collega’s zoekt er een collega bij. Het opwerken van patiënten, verzorgen van de patiënten van basic care tot intensive care en contact met de eigenaren behoren tot de werkzaamheden. Enige ervaring in de 1e lijn of ziekenhuis is een pré.
 • DIERENARTS SPOED

  • Wij nemen tijdens de avonden, nachten en weekenden de spoedzorg over van veel klinieken in de regio. Vind jij het leuk om deze patiënten en vooral ook eigenaren gerust te stellen en de beste zorg te bieden? Kun jij goed tegen stress en krijg je juist adrenaline van spoedpatiënten, dan pas jij in ons spoedteam. Enige ervaring in de 1e lijn is een pré, maar geen must.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een mooie volgende stap in je carrière;
 • Interne opleiding in ons ziekenhuis via zowel de Evidensia Academy, als externe mogelijkheden zoals het volgen van EVCS cursussen;
 • Een leerzame werkplek met uitzicht op een vaste aanstelling in een enthousiast en gezellig team in een optimaal uitgerust dierenziekenhuis;
 • Werken in een gemengd team van specialisten, jonge en senior dierenartsen met verschillende ervaringen;
 • Een marktconform salaris dat past in het salarishuis van de CAO;
 • Wij betalen een deel van je pensioenopbouw;
 • Je krijgt 8% vakantiegeld;
 • Werken buiten kantoortijden (diensten) zijn onderdeel van je rooster en komen niet bovenop je contract uren, deze uren worden extra beloond;
 • Wij helpen je aan (tijdelijke) woonruimte indien gewenst!

SOLLICITEER NU!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over één van deze functies, solliciteer dan direct! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Wendy van der Wind, bij voorkeur per email. Wil je graag wat meer informatie, neem contact op met Wendy van der Wind, T. 00 31 6 – 49 21 95 38.

EVIDENSIA Onze kliniek maak deel uit van Evidensia. Evidensia beschikt over een eigen opleidingscentrum. Tezamen met een aantal aangesloten specialisten wil Evidensia haar ambitie om de kwaliteit van diergeneeskunde tot een hoger niveau te tillen nog breder uitdragen. Wij investeren veel in uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij wij diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren.

Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht
Bijdorp-West 12 2992 LC Barendrecht
Nederland
www.edz-barendrecht.nl info@edz-barendrecht.nl T. 0031 - 85 48 77 090


Dierenarts gezelschapsdieren gezocht in Hoogstraten

Geplaatst op 31/05/2021

DAP De Vrijheid (www.dapdevrijheid.be) zoekt een dierenarts gezelschapsdieren als aanvulling van het bestaande team van 3 dierenartsen en 2 assistentes.

 • Uren in overleg.
 • Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste!

Wij zijn een goed draaiende praktijk kleine huisdieren gelegen in Hoogstraten (Noorderkempen). Hoe tof het is om daar te werken zie je op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/dapdevrijheid

Heb jij een hart voor dieren, ben je enthousiast en leergierig en ben je goed in de omgang met mensen? Stuur dan een mailtje naar info@dapdevrijheid.be.


Vacature dierenarts gezelschapsdieren te Marke (Kortrijk)

Geplaatst op 31/05/2021

DAP Guy Gadeyne te Marke (Kortrijk) wenst haar praktijk voor gezelschapsdieren te versterken met een voltijds/deeltijds werkende dierenarts.

Je kunt rekenen op een zeer goede kennisoverdracht en coaching, aandacht voor een goede balans werk/privé, een goed georganiseerde wachtdienstregeling met een beperkt aantal wachten en een marktconform ereloon.

In functie van het niveau van kennis, ervaring en interesse wordt op middellange termijn aan een leergierige en enthousiaste collega de mogelijkheid geboden om mee te participeren in het beleid en het resultaat van de DAP.

Is je interesse gewekt, stuur dan je cv en motivatiebrief naar guy@dierenartsgadeyne.be.

Wil je eerst wat meer informatie, bel dan naar 0475 64 69 68. Je kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld.


Jobaanbieding dierenarts gezelschapsdieren Pelt

Geplaatst op 27/05/2021

Dierenartsencentrum Damsheide is een moderne, goed uitgeruste en gezellige praktijk, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats komen. We zijn op zoek naar een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren om ons huidige team van 3 dierenartsen en 3 assistenten te versterken.

We bieden jou:

 • Een leuke job in een tof jong team.
 • Opleiding, advies en ondersteuning waar nodig.
 • Werkschema in overleg waarbij een goede work-life balans belangrijk is. Voor de diensten werken wij in een dienstverband. Je zou hier na een inloopperiode ook deel in nemen.
 • Een correcte verloning en een mooi budget voor bijscholing.
 • Een lange termijn samenwerking met de mogelijkheid tot associatie.

Wij zoeken:

 • Een gemotiveerde dierenarts kleine huisdieren om met vol enthousiasme mee te werken aan de groei van de praktijk.
 • Je bent sociaal, vlot, enthousiast, hebt een lange termijnvisie en zin voor initiatief.
 • Je bent zorgzaam voor mens en dier.
 • Een teamspeler met toch een zelfstandige houding.
 • Je draagt kwaliteitsvolle zorg hoog in het vaandel.

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken? Wil je eens een kijkje komen nemen, aarzel dan niet om ons te contacteren! Stuur dan een mailtje naar jan@dac-damsheide.be of bel ons op voor een gesprek of meer uitleg (011622226).

Maak al eens kennis met ons team op https://dac-damsheide.be.


eerste vorige 1 laatste
Archief