Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

DAP De Rhode Gond zoekt dierenarts

Geplaatst op 17/09/2020

Sterk groeiende eerstelijnspraktijk voor gezelschapsdieren zoekt een gemotiveerde collega-dierenarts voor een samenwerking op lange termijn.  Voltijdse betrekking.
De praktijk is modern uitgerust met twee consultatieruimtes, twee operatiezalen, bloeddrukmeting, digitale rx, digitale tandheelkundige rx en recente apparatuur voor bloed- en urineanalyse.  

Profiel : 

 • m/v
 • stipt, ordelijk en verzorgd
 • eerlijk en plichtsbewust
 • gedreven, enthousiast en leergierig
 • vlot in omgang met mens en dier

Wij bieden een aangename werkomgeving, mogelijkheid tot doorgroeien in een bepaald vakgebied(en), een goede begeleiding (indien pas afgestudeerd), een eerlijke verloning die zal stijgen in functie van de tijd en de capaciteiten.

Word jij onze nieuwe collega ?
Stuur dan zo snel mogelijk  je motivatiebrief + cv (met foto) naar frederik.oosterlinck@gmail.com.
 


DAP DEN EIKBOS te Eppegem zoekt extra dierenartsen

Geplaatst op 16/09/2020

DAP DEN EIKBOS, een dierenartsenpraktijk gelegen op de grens van provincie Antwerpen en Vlaams Brabant is voor de verdere uitbouw van haar KHD activiteiten op zoek naar… DIERENARTSEN

 • Bent U dierenarts ?
 • Heeft U ervaring of heb je geen ervaring of heb je een internship of residency achter de rug ?
 • Ben je zot van “eerstelijns” of heb je meer affiniteit met specifieke andere tweedelijns vakgebieden ?
 • Wens je in een team te werken en toch nog Uw zelfstandigheid te bewaren ?

Dan hebben wij, misschien de ideale werkomgeving voor U….

De praktijk is volledig gerenoveerd met klimaatregeling, luchtverversing, moderne spreekkamers, volledig uitgerust labo, dental room, echokamer, RX kamer, CT en state of the art OK’s … Corona, gaf ons het voordeel van op afspraak te werken, maar de vrees voor dit viruspartikel laat ons beseffen, dat we meer mensen nodig hebben…zodat ons team perfect kan gesplitst worden in 2 entiteiten, om alzo een blijvende zorg voor onze huisdieren te waarborgen.
Ons assistententeam, werd reeds gevoelig uitgebreid met aanwezigheid van specifieke OK assistentes en balie medewerkers, die U van een deel administratieve taken kunnen verlichten…

Ons “ontdekken” kan U via de digitale kanalen FB of www.deneikbos.be.

Omdat “diergeneeskunde” meer is dan een “job” alleen bieden wij onze toekomstige medewerkers een op maat uitgewerkt doorgroeitraject aan, bestaande uit zowel loon ( afhankelijk van de reeds beschikbare competenties en aan marktconforme voorwaarden) als opleiding (bijstaan in ontwikkeling van praktische vaardigheden, casusbesprekingen, …) en bijscholingen (PUO’s voor de starters ESAVS voor de meer gevorderden en internationale congressen voor de ervaren collegae).

Wil je parttime/fulltime werken, wil je de basis van vele diersoorten ontdekken of wil je een traject in een specifiek vakgebied ??? Aarzel dan niet, om ons te contacteren, zodat wij samen onze vernieuwde praktijk kunnen uitbouwen.

Verdere informatie of kandidaatstelling kan via mail naar marc@deneikbos.be of via telefoon 015/627990 of via post DAP DEN EIKBOS Eikbosweg 99 1980 Eppegem


De DierenDokters uit de Antwerpse kempen zijn op zoek naar een enthousiaste collega kleine huisdieren!

Geplaatst op 14/09/2020

Wie zijn wij? Wij zijn De Dierendokters!

Wij zijn dierenartsen uit de Antwerpse Kempen met 2 vestigingen; één te Vlimmeren en te één Brasschaat.

Wij zijn een gemotiveerd maar ook gezellig team van 3 dierenartsen en 1 assistente dat graag het onderste uit de kan haalt. We steken graag en regelmatig de koppen bij elkaar om een moeilijke case op te werken. We beschikken over 2 ruime, moderne praktijken met alle moderne apparatuur. Elke dierenarts heeft haar eigen interessegebied en tracht deze ook op regelmatige basis bij te scholen en uit te breiden.

Naast dierenartsen zijn wij ook mensen die proberen een uitdagend praktijkleven te combineren met voldoende ruimte voor een leuk privéleven.

In deze optiek zouden wij ook graag een samenwerking aangaan. Idealiter zijn wij op zoek naar een collega die op lange termijn zich wil engageren in onze praktijk en echt deel wil uitmaken van ons team.

Moest deze vacature jou aanspreken, maar kan je je niet langdurig engageren? Neem gerust contact op, want ook voor een vervanging in het eerste deel van 2021 zijn wij op zoek!

Wij zoeken jou!

Een (pas) afgestudeerde dierenarts, in het bezit van een rijbewijs die gemotiveerd en flexibel is. Je bent sociaalvaardig en vlot in de omgang en houdt wel van een uitdaging. Je werkt graag in team, maar bent ook iemand die zijn plan kan trekken als het even nodig is.

Ervaring? Graag maar niet nodig, wij helpen je! Voor ons is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, zin hebt om aan de slag te gaan en graag veel wil leren. Een inloopperiode is zeker bespreekbaar!

Wij bieden

Een toffe job waar je samenwerkt met 3 enthousiaste collega’s en een aangenaam cliënteel. Wij zijn een praktijk waar ruim de mogelijkheid geboden wordt om jouw praktische vaardigheden te verbeteren onder toezicht van ervaren dierenartsen en waar je ondersteund wordt door een goeie assistente. Werkuren en dagen zijn zeker te bespreken! Wij bieden een eerlijke verloning met voldoende tijd en aandacht voor het privé-leven naast de praktijk. Desgewenst is een associatie zeker te bespreken!

Klinkt goed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Via mail info@dapddd.be of telefonisch 0467/02.06.53. Voor meer informatie over onze praktijk kan je ook altijd een kijkje nemen op www.dapddd.be


Dap Jan Declercq te Marke zoekt nog een andere enthousiaste collega kleine huisdieren

Geplaatst op 12/09/2020

Dap Jan Declercq, gevestigd in Marke (regio Kortrijk) is een dynamische en befaamde dierenartsenpraktijk.

De groepspraktijk bestaat uit een enthousiast team die zich naast de algemene geneeskunde ook verder toelegt op specifieke vakgebieden door het volgen van bijscholingen in binnen- en buitenland. Omwille van verdere groei wensen wij de zoektocht op te starten naar Dierenarts (m/v).

 • Is jouw beroep ook je passie?
 • Op zoek naar een job waar je de kans krijgt om je schouders te zetten onder een gereputeerde praktijk?
 • Een uitdaging waar eigen inbreng, zelfstandigheid en doorgroei gestimuleerd wordt?

Dan ben jij ongetwijfeld de collega die wij zoeken!

Gewenst profiel

 • Je bent flexibel, klantgericht en sociaal.
 • Idealiter heb je reeds een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je slaagt erin het hoofd koel te houden op drukke momenten.
 • Je vindt net als ons dat continue bijscholing in het vak noodzakelijk is.
 • Naast het Nederlands, druk je je vlot uit in het Frans.
 • Je beseft dat wachtdiensten met uiteraard een beurtrolsysteem deel uitmaken van de functie.

Aanbod

Dit is een prachtige kans voor een ambitieuze dierenarts om een veelzijdige functie op te nemen binnen een dynamische dierenartsenpraktijk met naam en faam. Wij zorgen voor een aangenaam kader met een moderne infrastructuur, professionele overlegmomenten met collega’s, aandacht voor persoonlijk groeitraject, aandacht voor work-life balance en een uiterst competitieve verloning.

Redenen genoeg dus om te solliciteren! Ondertussen ook volledig overtuigd, neem dan zeker contact op. info@dierenarts-jandeclercq.be


DAP Potiau zoekt een toffe, gemotiveerde voltijdse collega in Dendermonde

Geplaatst op 08/09/2020

DAP Potiau is een dynamisch, volledig vernieuwde goed uitgeruste KHD praktijk in hartje St-Gillis Dendermonde.

Ons team bestaat uit 2 dierenartsen en 1 assistente die veel belang hechten aan open communicatie, een goede werkhouding, een goede portie fun en een goede work-life balance.

We zijn op zoek naar een enthousiast, gemotiveerd iemand die een teamplayer wil worden in een zeer aangename, familiale praktijk.

Lijkt dit iets voor jou en wil je je persoonlijk komen voorstellen voor verdere uitleg? 052/730405 of Jovana.vanwesemael@telenet.be


Dierenartsenpraktijk Het Hof zoekt gemotiveerde gezelschapsdierenarts voor permanente fulltime functie

Geplaatst op 04/09/2020

Wij zoeken een gemotiveerde GEZELSCHAPSDIERENARTS voor een permanente FULLTIME functie

 • Goede verloning
 • Moderne infrastructuur
 • Persoonlijke begeleiding
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Langdurige samenwerking
 • Aangename werkomgeving

Ben je net afgestudeerd en klaar voor het echte werk?
Of heb je al meerdere jaren ervaring en ben je op zoek naar een praktijk waar je je talenten ten volle kunt ontwikkelen?

Ons team van 4 dierenartsen en 4 assistentes ondersteunt je waar nodig en verwelkomt dierenartsen van elk niveau voor een onmiddellijke indiensttreding.

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!


Ter Rivieren Dierenartsen Antwerpen zoekt een Gezelschapsdierenarts

Geplaatst op 31/08/2020

Ter Rivieren Dierenartsen is een groepspraktijk in Deurne en Wommelgem. Er werkt een gemotiveerd team van enthousiaste dierenartsen en assistentes. Een modern uitgeruste praktijk is de basis voor ons dagelijks werk. We beschikken over oa. digitale rontgen, echo, in-huis bloedanalyse, endoscopie, laparoscopie…

We zoeken een fijne collega om ons team te versterken voor 30-40 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een dierenarts met enige ervaring. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je interessegebied binnen de gezelschapsdiergeneeskunde te ontdekken. En om deze vervolgens verder uit te diepen middels, door de praktijk bekostigde, bijscholingen en cursussen. Heb je al een duidelijke voorkeur voor, of al ervaring binnen, een bepaald deelgebied van de gezelschapsdiergeneeskunde? Laat het ons weten, samen kijken we naar de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Stuur dan een mailtje met cv en motivatiebrief naar jellekloosterman@yahoo.com of neem telefonisch contact op: +31-628647537 (Jelle) of kom gewoon eens langs op de Turnhoutsebaan 123 in Deurne. Ter Rivieren Dierenartsen Turnhoutsebaan 123 (hoofdlocatie) 2100 Deurne


Dierenarts KHD gezocht te Brasschaat/Schoten

Geplaatst op 28/08/2020

Curavida is een jong team van 4 dierenartsen KHD met een praktijk op 2 locaties. De eerste praktijk werd geopend in Schoten in 2009, 7 jaar later werd in Brasschaat een 2de praktijk geopend. Het hele team werkt zowel in Schoten als in Brasschaat (12 min rijden). Om de groei van de praktijk te ondersteunen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega om ons team blijvend te versterken.

Curavida biedt de kans om u écht te ontplooien met nu een vacature voor een dierenarts

Wij zoeken

 • Een pas afgestudeerde dierenarts of een collega met reeds relevante voorervaring
 • Iemand die zowel zelfstandig eerstelijns kan werken (op termijn) als in een team
 • Een proactieve ingesteldheid en lange termijninzet is belangrijk
 •  Je bent bereid bent te participeren in ons eigen wachtdienstsysteem
 • Woonachtig zijn in de buurt is een voordeel, maar niet noodzakelijk

Wij bieden

 • Een vaste halftijdse tot voltijdse job, die ideaal start in september 2020, maar vroeger of later starten is mogelijk
 • Een eerlijke verloning, deels vast, deels variabel
 • Begeleiding en ondersteuning op diergeneeskundig en administratief vlak
 • Jaarlijks persoonlijk budget voor bijscholing
 • Woonmogelijkheid in appartement of studio vlakbij
 • Logistieke ondersteuning door 2 assistentes en een externe partner
 • Vlotte en efficiënte administratie met VETCloud Software
 • Aangenaam werken: ruim, licht, modern en volledig uitgeruste praktijken (digitale RX, gasanesthesie, echografie, eigen bloedanalyse IDEXX, ...)
 • Oog voor work/life - balance!

Bezoek ook zeker onze website www.curavida.be voor meer achtergrondinformatie. Bij interesse, graag uw bericht mailen naar info@curavida.be, wij nodigen u uit voor een gesprek.


Dierenarts gezocht voor gezelschapsdieren in Oud-Heverlee

Geplaatst op 28/08/2020

Dierenartsenpraktijk AnimOH is op zoek naar een enthousiaste dierenarts die past in ons team van 2 dierenartsen en 2 assistenten.

Wij hebben een hele fijne werksfeer, lieve patiënten met leuke eigenaren en hebben veel diagnostische mogelijkheden (digitale RX, echo, idexx Labo,..)

Wij zijn een gezellige praktijk die snel groeit, gelegen in het mooie Oud-Heverlee. Een schitterende omgeving nabij Leuven om te wandelen of mountainbiken, er is hier voor ieders wat wils…

Wij werken uitsluitend op afspraak met ruime consultatie-tijden, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor beestje en baasje.

Dagen en tijden uiteraard in overleg. Ervaring is niet noodzakelijk want er is voldoende mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de praktijk.

Sollicitaties of extra informatie over de vacature kunt u sturen naar: dierenarts@animoh.com


Dierenarts gezelschapsdieren te Mechelen

Geplaatst op 24/08/2020

Artemis is een dynamische gezelschapsdierenpraktijk in Mechelen-Noord, ons team bestaat uit drie dierenartsen en drie assistenten.

We bieden een mix van eerstelijns en verwijsdiensten. We hechten veel belang aan een aangename teamsfeer en een goede work-life balance!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een eerstelijns-dierenarts (uren overeen te komen). Ervaring is een plus maar geen must. Verder hebben we een interessante verloning, een aangenaam werkrooster en een goede omkadering door ervaren dierenartsen en assistenten in de aanbieding.

Ben jij de gemotiveerde teamplayer die we zoeken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Info en sollicitaties naar fredericbouvez@mac.com.


eerste vorige 1 laatste
Archief