Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren As

Geplaatst op 03/04/2020

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren As (Oosten van Limburg)

Ben jij op zoek naar een leuke job als dierenarts gezelschapsdieren? Doe je liefst je eigen ding, maar ben je toch graag omringd door collega's? Ben je bereid om in de buurt van de praktijk (oosten van Belgisch Limburg) te komen wonen? Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Dierenartsencentrum Assist biedt een eerlijk loon en een goede begeleiding door ervaren dierenartsen. Wij willen investeren in jouw opleiding door cursussen of congressen te betalen en hopen dat je wil doorgroeien en je verder wil verdiepen in een bepaald vakgebied. Wij vinden een goed evenwicht tussen werk en privé belangrijk.

Voorstelling praktijk

Dierenartsencentrum Assist biedt eerlijke en professionele diergeneeskundige zorgen aan gezelschapsdieren. Hierbij streven we naar de beste kwaliteit door continue bijscholing en investeringen in moderne apparatuur. Het praktijkgebouw is een gerenoveerde blokhoeve, gelegen in het centrum van As (oost-Limburg) en bestaat onder andere uit 2 spreekkamers, 2 operatieruimtes, een lokaal voor medische beeldvorming, hospitalisatieruimte, quarantaine, labo en bureel. De belangrijkste apparatuur om ons dagelijks werk te ondersteunen is: echo (Mindray DC 70: abdomen, cardio en pezen/spieren), digitale RX, endoscoop, HDO bloeddrukmeter, bloedanalysetoestellen (Idexx Procyte Dx en Catalyste), urineanalysetoestellen (Vetlab UA voor interpretatie chemisch onderzoek en Sedivue voor aflezen sediment), tonometer,… DAC Assist bestaat momenteel uit 3 voltijdse dierenartsen, 3 voltijdse ervaren assistenten en een poetshulp. We houden van een familiale sfeer binnen het team en verkiezen een open en laagdrempelige omgang met onze klanten.

Onze waarden, onze cultuur

We zijn vooruitstrevend en zijn mee met (of liefst zelfs voor) de hedendaagse tendensen. We streven naar de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs en dit met oog voor de wensen en het budget van elke diereneigenaar. Een goede groepssfeer maakt het werken nóg zoveel leuker!

Gezocht Profiel

We zoeken een leergierige dierenarts met of zonder ervaring. Het is vanzelfsprekend dat je graag met dieren omgaat, maar ook een vlotte omgang met de baasjes is belangrijk. Interesse in odontostomatologie, ofthalmologie en dermatologie is een pluspunt. Contactpersoon voor meer informatie omtrent sollicitatie is Ellen Meex

Sollicitatieprocedure en contactinformatie

Je mag je motivatiebrief en CV mailen naar dierenartsencentrumassist@gmail.com tav Ellen Meex, dan nemen wij daarna contact met je op. Of bel naar 089/657913 en vraag naar Ellen Meex.


vacature dierenarts gezelschapsdieren Antwerpen

Geplaatst op 27/03/2020

In toch wel vreemde tijden, durven we al een beetje positief vooruit te kijken en zouden we graag ons team uitbreiden met een extra dierenarts. We zijn een ambitieuze dierenkliniek voor gezelschapsdieren met een duidelijke visie. We willen een degelijke eerstelijnspraktijk zijn waar de klanten (en patiëntjes) optimaal geholpen worden. We deden de laatste jaren hiervoor heel wat investeringen (o.a. een nieuw rx-toestel, een nieuw echotoestel en een nieuw bloedanalysetoestel). Verschillende dierenartsen hebben verschillende specialisaties/interessegebieden en we proberen mekaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar bovenal zijn we een leuk en hecht team die voor mekaar klaarstaan en die belang hecht aan een evenwichtige work-life balans.

Concreet verwachten we dat je:

 • zelfstandig kan werken in de eerstelijns, interesse in een bepaald vakgebied is altijd fijn en zal mee ondersteund worden 
 • een teamplayer bent, die vlot communiceert met collega's en klanten
 • jou engageert om, samen met ons, mee te bouwen aan een leuke, kwalitatieve dierenkliniek

We bieden jou:

 • een leuke job in een tof team (8 dierenartsen en 5 assistenten)
 • een aangenaam werkschema (in overleg), waarin je mee instaat voor de wachten
 • een correcte verloning
 • ondersteuning in opleiding

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je meer vragen, neem dan met ons contact op, groetjes en misschien wel tot gauw? Dierenkliniek VvD Antwerpen Grotesteenweg 78 B 2600 Berchem -  +32(0)32393175  - www.vvd-dierenkliniek.be


DAC Curacanis, te Hoegaarden is op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren.

Geplaatst op 05/03/2020

Wie zoeken we?

 • een enthousiaste, flexibele en klantgerichte collega
 • ervaring algemeen en interesse in de orthopedie is een must, maar geen vereiste (begeleiding en ev opleiding worden voorzien)
 • je ziet het zitten om mee te draaien in de wachtdienst
 • je woont in de buurt of je bent bereid bij verdere samenwerking je in de buurt te vestigen

Wat bieden wij?

 • een praktijk waar zowel eerste als tweedelijns ( orthopedie, endoscopie,...) diergeneeskunde wordt uitgeoefend
 • leuke werkomgeving met enthousiaste collega´s
 • uren en vakanties worden onderling besproken
 • een eerlijke verloning op zelfstandige basis (afhankelijk van prestaties en ervaring)
 • bijscholingsmogelijkheden
 • instap in de vennootschap is op termijn wenselijk

Voor meer informatie omtrent onze praktijk: www.curacanis.be. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie op 016/767238, of stuur een mail met je vragen en/of je cv naar info@curacanis.be


Jobaanbieding: Dierenarts Gezelschapsdieren te Marke (Kortrijk)

Geplaatst op 03/03/2020

Dierenarts Guy Gadeyne zoekt een collega die mee helpt om de eerstelijnspraktijk te ondersteunen. 
Buiten de consultaties sta je in voor de tandverzorging en voor de basis chirurgie. Je assisteert ook bij de tweedelijnsonderzoeken cardiologie.
Je werkt op zelfstandige basis en dit voltijds of deeltijds. We bieden je een gezonde work life balance! 
Omdat we deel uit maken van een goed georganiseerde wachtdienst ben je zelf slechts beperkt van wacht.

Interesse? guy@dierenartsgadeyne.be of 0475/64.69.68.
 


VERVANGING 15-30/juni KHD Vlaams-Brabant Bever DAP IsaVe

Geplaatst op 03/03/2020

VERVANGING 15-30/juni KHD Vlaams-Brabant Bever DAP IsaVe

Voor de periode van 15 juni t/m 30 juni zijn wij op zoek naar een dierenarts afgestudeerd in richting KHD die zelfstandig kan werken.
Belangrijk is een goede omgang met patiënten en cliënten.

Heb je interesse om kennis te maken, bel naar 054 58 72 52 of mail dap.isave@gmail.com


Dierenkliniek VvD zoekt dierenarts gezelschapsdieren te Berchem

Geplaatst op 02/03/2020

Dierenkliniek VvD (Berchem, Antwerpen) is op zoek naar een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren om het team van 8 dierenartsen en 5 assistenten te vervoegen.

We verwachten dat je:

 • zelfstandig kunt werken in de eerstelijns
 • een teamplayer bent die vlot communiceert met collega's en klanten
 • jou engageert om, samen met ons, mee te bouwen aan een leuke, kwalitatieve dierenkliniek

We bieden jou:

 • een leuke en motiverende job in een tof team
 • een aangenaam werkschema, waarin je mee instaat voor wachten
 • een correcte verloning
 • ondersteuning in opleiding

Is deze vacature iets voor jou? Stuur dan jouw cv en motivatie naar dierenkliniekvvd@gmail.com, bel of spring binnen! www.vvd-dierenkliniek.be


Dierenarts gezocht te Herfelingen/Herne omwille van zwangerschapsvervanging

Geplaatst op 29/02/2020

Voor onze dierenkliniek in Herfelingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega, die graag in teamverband werkt, bereid is om bij te leren, bereid is om mee te roteren in een eigen wachtdienst (1 weekend op 4) en liefst enige ervaring heeft in eerstelijns diergeneeskunde kleine huisdieren om het zwangerschapsverlof van een collega op te vangen (voltijdse betrekking met vrije dag op donderdag: andere dag in overleg mogelijk) vanaf 15 april tem 30 juni 2020 (verlenging tot eind september is mogelijk). Inloopperiode is mogelijk. De verloning gebeurt op basis van prestaties.

Bij interesse graag een mailtje met cv en motivatiebrief naar veterinairquadrant@skynet.be ter attentie van Stefaan Van Hoegaerden/ Wendy Haelterman. Dierenkliniek Veterinair Quadrant Herfelingen ligt in het landelijke Pajottenland (tussen Halle, Edingen en Ninove) en is deel van Veterinair Quadrant Herfelingen, Denderleeuw en Ittre. We zijn een team van 7 dierenartsen en 5 assistenten. We beschikken over 3 consultatieruimten en 3 operatiezalen, een recoveryruimte, aparte hospitalisatie voor honden en katten, digitale RX, echo en IDEXX bloedanalysetoestel.


DAP Jan Declercq, gevestigd in Marke (regio Kortrijk) is op zoek naar een extra collega.

Geplaatst op 24/02/2020

DAP Jan Declercq, gevestigd in Marke (regio Kortrijk), is een dynamische en befaamde dierenartsenpraktijk. De groepspraktijk bestaat uit een enthousiast team van 4 dierenartsen die zich naast de algemene geneeskunde ook verder toeleggen op specifieke vakgebieden door het volgen van bijscholingen en opleidingen in binnen-en buitenland. Omwille van verdere groei wensen wij de zoektocht op te starten naar een extra Dierenarts (m/v)

Is jouw beroep ook je passie? Op zoek naar een job waar je de kans krijgt om je schouders te zetten onder een gereputeerde praktijk? Een uitdaging waar eigen inbreng, zelfstandigheid en doorgroei gestimuleerd wordt?

Dan ben jij ongetwijfeld de collega die we zoeken!

Gewenst profiel:

 • Je bent flexibel, klantgericht en sociaal;
 • Idealiter heb je reeds een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie;
 • Je slaagt erin het hoofd koel te houden in drukke momenten;
 • Je vindt net als ons dat continue bijscholing in het vak noodzakelijk is;
 • Naast het Nederlands, druk je je vlot uit in het Frans;
 • Je beseft dat wachtdiensten met uiteraard een beurtrolsysteem deel uitmaken van de functie.

Aanbod:

Dit is een prachtige kans voor een ambitieuze dierenarts om een veelzijdige en verantwoordelijke functie op te nemen binnen een dynamische dierenartsenpraktijk met naam en faam. Wij zorgen voor een aangenaam kader met moderne infrastructuur, professionele overlegmomenten met collega’s, aandacht voor persoonlijk groeitraject, aandacht voor work-life balance en een uiterst competitieve verloning. Redenen genoeg dus om te solliciteren!

Ondertussen ook volledig overtuigd, neem dan zeker contact op! Solliciteren doe je hier.


Te Koop: RX toestel EUROPA 1R ELETTROM-X-Ray 300mA

Geplaatst op 10/02/2020

RX toestel EUROPA 1R ELETTROM-X-Ray 300mA , Tube: TUBIX protixol Rotatif KV 150
met vlottend tafelblad (maar maakt wel geluid momenteel)

Het toestel maakt nog degelijke foto's. Op aanvraag kan ik recente foto’s doorsturen.

Vraagprijs 1000€ ( bespreekbaar)
Reden van verkoop : aanschaf nieuw model

Verkoper: Anne Peeters, Dierenartspraktijk Feniks te Tervuren
Mail info@animaldoc.be of telefoon 02/767 73 20


Vacature dierenarts kleine huisdieren in Oudenaarde

Geplaatst op 07/02/2020

Wij zijn een jonge, snelgroeiende groepspraktijk in Oudenaarde op zoek naar een extra collega om ons te versterken tijdens de komende drukke zomermaanden, juli en augustus 2020. Ons team bestaat uit drie dierenartsen en twee assistentes, die waar nodig worden bijgestaan door een orthopediste. Een lange termijn samenwerking behoort zeker tot de mogelijkheden!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve en leergierige collega die graag in teamverband werkt. Enige ervaring is zeker een pluspunt, goede communicatie skills met klanten een must! Wij bieden een aangename werkomgeving, met een tof cliënteel en vrij vaste uren. Tijdens onze openingsuren zal er ook steeds een andere collega-dierenarts en/of assistente aanwezig zijn, maar zelfstandig consulteren of opereren wordt wel verwacht. Buiten de openingsuren zijn wij met enkele collega’s georganiseerd in een goed werkende wachtdienst, zowel tijdens de week als in het weekend.

Bij interesse, kijk gerust op onze website www.crius-dierenartsen.be of stuur je vragen/sollicitatie naar info@crius-dierenartsen.be.


eerste vorige 1 laatste
Archief