Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Dierenkliniek Kapellebrug zoekt een fulltime Gezelschapsdierenarts

Geplaatst op 23/01/2020

Dierenkliniek Kapellebrug zoekt een fulltime Gezelschapsdierenarts

Dierenkliniek Kapellebrug is een groepspraktijk in Kapellebrug (nabij Hulst), juist over de grens met Belgie. Er werkt een gemotiveerd team van enthousiaste dierenartsen en assistentes. Een modern uitgeruste praktijk met o.a. digitale rx, echo, in-huis bloedanalyse, endoscopie,... is de basis voor ons dagelijks werk. We zoeken een fijne collega om ons team te versterken. Het betreft een fulltime funktie (40 uur). Wij vragen zeker ook de pas afgestudeerde dierenarts om te solliciteren. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je interessegebied binnen de gezelschapsdiergeneeskunde te ontdekken. En om deze vervolgens verder uit te diepen middels door de praktijk bekostigde bijscholingen en cursussen. Heb je al een duidelijke voorkeur voor, of al ervaring binnen een bepaald deelgebied van de gezelschapsdiergeneeskunde? Laat het ons weten, samen kijken we naar de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Interesse? Stuur dan een mailtje met cv en motivatiebrief naar ​han.hensen@gmail.com​ of neem telefonisch contact op: +31-655735710 (Han) Dierenkliniek Kapellebrug Brouwerijstraat 92 4565 EL Kapellebrug +31-114-312701


Dierenarts in Ingelmunster gezocht voor zwangerschapsvervanging

Geplaatst op 16/01/2020

We zijn op zoek naar een dierenarts die onze collega Astrid kan vervangen tijdens en na haar zwangerschap (mei-augustus 2020).
Er wordt verwacht dat je zelfstandig consultaties en kleinere operaties kan uitvoeren. Werkdagen/uren zijn allemaal in overleg - we werken graag flexibel samen. Wachtdiensten zijn niet van toepassing gedurende deze periode.

Aangezien wij veel orthopedische operaties uitvoeren is interesse in orthopedie is een pluspunt, maar zeker geen must.
Gemotiveerde, leergierige en positieve dierenartsen hebben natuurlijk een streepje voor...

Meer info? Kijk even op onze site www.dierenartsgoegebeur.be of stuur je vragen/sollicitatie naar info@dierenartsgoegebeur.be.

 

 


interim dierenarts gezocht in Oostduinkerke

Geplaatst op 14/01/2020

Wij zoeken een vervangende dierenarts van 2/4 - 18/4. in Oostduinkerke. Je zal in een goed uitgeruste khd praktijk werken met ondersteuning van een dierenartsassistente. Er wordt van je verwacht dat je eerstelijnsconsultaties zelfstandig kan doen. Weekendwachten zal je niet hebben, avondwachten zijn te bespreken. Wij hebben een aangenaam cliënteel, voor een deel franstalig. Wij zoeken ook een parttime dierenarts om onze praktijk te versterken, dus je hebt de mogelijkheid om in te lopen of te blijven. Geïnteresseerd? Contacteer ons dan voor meer informatie via stephanie@dierenartsmaere.be of 058/650195.


Vacature Dierenarts kleine huisdieren te Vichte - parttime

Geplaatst op 13/01/2020

Dierenartsenpraktijk Vanhaste is een kleine huisdierenpraktijk gelegen te Vichte. Wij zijn op zoek naar een dierenarts(e) voor een parttime betrekking om ons team te versterken (uren in samenspraak). Je komt terecht in een team van 2 dierenartsen en 1 dierenartsassistente, die waar nodig worden bijgestaan door een orthopediste. Wij bieden voornamelijk eerstelijns-diergeneeskunde aan in een kleinschalige maar moderne praktijk, waarbij er mogelijkheid is tot specialisatie in jouw interessegebied, die dan ook ondersteund zal worden. Er heerst een leuke sfeer in onze praktijk, waarbij je jezelf kan zijn en op iedereen kan rekenen. Heb je interesse of vragen, contacteer ons dan via mail (dierenarts@vanhaste.be) of telefonisch op het nummer 056/20.48.46


Gezocht: Dierenarts Kleine Huisdieren - Puurs

Geplaatst op 09/01/2020

Wij zijn een goed uitgeruste dierenkliniek voor gezelschapsdieren gelegen in Puurs met 5 dierenartsen en 4 assistentes.
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en sociale dierenarts kleine huisdieren. Ervaring is een pluspunt maar geen must.

Jouw profiel:
Leergierig en bereid om bij te scholen
Enthousiast en klantvriendelijk.
Zelfstandig en ondernemend.
Flexibele ingesteldheid en bereid om interne wachtendiensten te draaien.
Beschikt over eigen wagen.

Wij bieden:
Een goed uitgeruste praktijk.
Goede verhouding werk/privé
Correcte verloning.
Verdere doorgroeimogelijkheden.

Interesse?
Stuur je c.v. met motivatiebrief naar devliet@telenet.be tav Ann De Beul


Vacature Dierenarts gezelschapsdieren, Berchem

Geplaatst op 07/01/2020

Wij zijn op zoek naar een fijne nieuwe enthousiaste collega-dierenarts om ons team in Dierenkliniek VvD te versterken. Buiten een grenzeloze liefde voor dier en mens, verwachten we ook een flinke dosis ervaring in het eerstelijnswerk. Een interesse in een bepaald vakgebied is een pluspunt en wordt verder ondersteund. Zin om ons team van 8 dierenartsen en 5 assistentes te komen versterken? Bel ons, mail ons of spring binnen.

dierenkliniekvvd@gmail.com - Dierenkliniek VvD, Grotesteenweg 78, Berchem - 03/2393175.


Vacature dierenarts gezelschapsdieren regio Mechelen

Geplaatst op 07/01/2020

Vacature dierenarts gezelschapsdieren regio Mechelen

Het gaat goed met kleine huisdierenpraktijk ‘Dierenartsen De Nekker’!

Ons team van 2 ervaren dierenartsen en 2 goed opgeleide dierenartsassistenten heeft versterking nodig.

Wij zoeken een enthousiaste en zorgzame dierenarts die:

  • een vriendelijke, steeds klantgerichte inzet toont,
  • ervaring heeft, zelfstandig werkt en leergierig is,
  • complementair is met het huidige team. Heb je een extra vaardigheid of specifieke kennis en de expliciete wil om die verder uit te diepen, dan is dat zeker een pluspunt.
  • bereid is om zich op termijn in de regio te vestigen.

 

Wij:

  • zijn een goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk in een aangename nieuwbouw met professionele uitstraling,
  • geloven sterk in een persoonlijke aanpak van klant en dier,
  • hebben 2 positieve en bekwame dierenartsassistenten en 2 ervaren eerstelijnscollega’s om je te ondersteunen,
  • dragen duidelijke communicatie en intern overleg hoog in het vaandel.

 

Wens je graag meer info, heb je vragen of wil je dat we jouw CV bewonderen, contacteer Marjan Fock van Dierenartsen De Nekker – Mechelsesteenweg 331A – 2820 Bonheiden (bij Mechelen) - 015/691 692 – info@dierenartsendenekker.be


GEZOCHT: dierenarts Kleine huisdieren voor vervanging - regio Aarschot (België)

Geplaatst op 07/01/2020

GEZOCHT: dierenarts Kleine huisdieren voor vervanging - regio Aarschot (België)

Wegens verschillende buitenlandse opleidingen van één van onze collega's zijn wij op zoek naar een collega met enige ervaring die gedurende het jaar meerdere weken kan komen vervangen. Je komt terecht in een moderne, goed uitgeruste praktijk die zich uitsluitend richt op kleine huisdieren.
We geven je de kans om volledig zelfstandig te werken, eigen initiatief wordt ten zeerste op prijs gesteld.
Deelname aan weekendwachten is geen vereiste, verloning is bespreekbaar.
Voor meer informatie: gelieve te mailen naar dacda@live.be
 


Small animal rotating internship, Vakgroep Kleine Huisdieren, UGent

Geplaatst op 02/01/2020

GEZOCHT: 5 INTERNS (M/V) voor optie roterend internship voor 2020-2021 Startdatum van het internship: 1 april 2020. Einde van het internship: 31 maart 2021.

Doelstelling/ omschrijving van het internship: Het doel van een internship is om recent afgestudeerde dierenartsen toe te laten meer ervaring op te doen in verschillende klinische disciplines. De intern zal roteren binnen verschillende diensten, onder toezicht van verschillende diplomates en staff. Deze diensten zijn: geneeskunde (interne geneeskunde, neurologie, cardiologie, dermatologie), chirurgie, medische beeldvorming, orthopedie, spoed, hospitalisatie en intensieve zorgen en anesthesie. Daarenboven zullen ook rotaties gedaan worden in een eerste lijns dierenartsenpraktijk. Dit internship kan de dierenarts voorbereiden op de hoge standaarden in privé praktijk of op de kandidaatsstelling voor een officiële specialisatie (residentie programma). De volledige beschrijving van de programma’s kan u vinden op de facultaire website.

Voorwaarden tot toelating: Kandidaten moeten het diploma “master in de diergeneeskunde” hebben gehaald. Kandidaturen: Een aanvraag moet voor 15 februari 2020 overgemaakt worden aan Dr. S. Vandenabeele (s.vandenabeele@ugent.be). Dit dossier dient samengesteld te zijn uit: - het curriculum vitae van de kandidaat, - een begeleidend schrijven waaruit de motivatie van de kandidaat blijkt, - een kopie van het diploma, - kopie van de puntenbrieven van de masterjaren. Selectie van de interns: Een jury zal alle aanvragen onderzoeken; de selectie zal gebaseerd zijn op: - het persoonlijk dossier van de kandidaat - een interview dat doorgaat op donderdag 21 februari 2020 De kandidaten zullen gerangschikt worden op basis van het curriculum, studieresultaten, klinische vaardigheden en getoonde motivatie voor het programma.


Vacature Dierenarts Eppegem - DAP Eikbos

Geplaatst op 31/12/2019

DAP DEN EIKBOS te Eppegem. (op de grens van Antwerpen en Vlaams-Brabant) Reeds jaren zijn wij een praktijk, waar de beste zorgen voor het huisdier centraal staan… om dit blijvend te kunnen doortrekken hebben we in 2019 besloten een grondige renovatie en modernisering van ons praktijkgebouw door te voeren. Zo zullen wij binnen enkele maanden beschikken over een volledig geklimatiseerde werkomgeving, met beschikbaarheid van verschillende totaal ingerichte consultatieruimtes voor hond en kat, aparte wachtzaal voor hond en kat, grote centrale inslaap/ontwaak/behandelruimte, moderne operatiezalen… Wat apparatuur betreft beschikken wij over een splinternieuwe CT, RX, echo, volledig ingericht in house lab voor bloed en urine, volledig ingerichte OK voor ortho, arthro, minimaal invasieve technieken waaronder laprascopie en interventionele endoscopie/radiologie… En toch doen wij nog steeds eerstelijnsdiergeneeskunde, maar ook verdere onderzoeken en behandelingen… Wij zijn een groep, die niet strikt één bepaald onderdeel doet, maar waar iedereen mekaar bijstaat en helpt waar nodig. Voor uitbreiding van ons team (5 dierenartsen 4 assistentes) zijn wij dan op zoek naar een of meerdere dierenartsen kleine huisdieren, met als belangrijkste functie-omschrijving: “ volledig deel uitmaken van deze groep en deze versterken” Of U afgestudeerd bent in KHD, GHD of paard , veel of weinig ervaring hebt, is minder belangrijk,… De motivatie, om deel uit te maken van deze dynamische groep en de wil om een kwaliteitsvolle diergeneeskunde te verstrekken zijn UW belangrijkste troeven. Inderdaad…omdat beelden meer zeggen dan woorden kan je ons terugvinden op onze facebookpagina dap den eikbos of op onze website www.deneikbos.be Indien jullie in een dynamische praktijk, met een hart voor dieren wensen te werken, … spreek dan gerust met één van onze medewerkers, of beter kom even op verkenning in onze praktijk te Eppegem … na een telefonische (015/62.79.90) afspraak . CV’ s kunnen ook naar marc@deneikbos.be


eerste vorige 1 laatste
Archief