Zoekertjes

Een zoekertje plaats je door eerst in te loggen met je account. Nadien wordt je zoekertje gecontroleerd en kan deze online geplaatst worden.

Geen lid, maar wens je toch gebruik te maken van de zoekertjespagina? Klik hier om een zoekertje te plaatsen.

Vacature Dierenkliniek Kruisbos - Rotselaar

Geplaatst op 19/05/2020
Kruisbos - Nesto

Dierenkliniek Kruisbos is een modern uitgeruste praktijk die staat voor kwalitatieve diergeneeskunde met de focus op eerste en tweedelijnsdiergeneeskunde.  Ze maakt deel uit van het Nesto netwerk en is gevestigd in Rotselaar. Dierenkliniek Kruisbos focust zich vooral op spoedgeneeskunde en ondersteunt daarnaast een 200-tal verwijzende dierenartsen. Het Kruisbos-team bestaat uit 8 interne dierenartsen, 4 externe meer gespecialiseerde dierenartsen en 4 assistentes.

Over heel de lijn vinden we evidence-based geneeskunde zeer belangrijk. We beschikken hiervoor over uitgebreide apparatuur (echografie, digitale radiografie, endoscopie, volledig uitgerust labo) maar ook over twee volledig uitgeruste operatiezalen, een ruime voorbereiding en grote hospitalisatie ruimtes. Dierenkliniek Kruisbos werkt in tandem met de tweede- en derdelijnskliniek Orion (www.dierenkliniek-orion.be). 

Omwille van de sterke groei zijn we op zoek naar een gedreven collega binnen het vakgebied interne/spoed geneeskunde. U wordt deel van een sterk gedreven en enthousiast team met de focus op zelfontplooiing in een wetenschappelijke omgeving. Ervaring binnen het vakgebied interne/spoed geneeskunde is een pluspunt maar geen noodzaak.

Je beschikt over een master in de diergeneeskunde. Je spreekt vloeiend Nederlands en onderstaande competenties passen in je profiel. 

Leergierig Gedreven
Communicatief Doorzettingsvermogen
Hands-on Teamspirit

Kijk je uit naar een werkomgeving waar je praktijkgericht en evidence-based je kennis kan gaan toepassen? Stuur dan snel je kandidatuur naar johan.vanommen@nesto.be

Je bent steeds welkom voor een gesprek en we nodigen je graag uit voor een meeloopdag ter kennismaking. 

Meer informatie kan je vinden op onze website www.kruisbos.be en op  www.nesto.be


DAP De Rhode Gond zoekt gemotiveerde dierenarts, voltijds, voor onmiddellijke indiensttreding

Geplaatst op 13/05/2020

Sterk groeiende eerstelijnspraktijk voor gezelschapsdieren zoekt een gemotiveerde collega-dierenarts voor een samenwerking op lange termijn.  
De praktijk is modern uitgerust met twee consultatieruimtes, twee operatiezalen, digitale rx, digitale tandheelkundige rx en recente apparatuur voor bloed- en urineanalyse.  

Profiel : 

 • m/v
 • stipt, ordelijk en verzorgd
 • eerlijk en plichtsbewust
 • gedreven, enthousiast en leergierig
 • vlot in omgang met mens en dier
 • efficiënt; sterk organiserend vermogen

Wij bieden een aangename werkomgeving, een goede begeleiding (indien pas afgestudeerd), een eerlijke verloning die zal stijgen in functie van de tijd en de capaciteiten, en we dragen collegialiteit hoog in het vaandel.

Word jij onze nieuwe collega ?
Stuur dan voor 20 mei je motivatiebrief + cv (met foto) naar frederik.oosterlinck@gmail.com.
 


DAP De Rhode Gond zoekt gemotiveerde dierenarts, deeltijds, voor onmiddellijke indiensttreding

Geplaatst op 13/05/2020

Sterk groeiende eerstelijnspraktijk voor gezelschapsdieren zoekt een gemotiveerde collega-dierenarts voor een samenwerking op lange termijn.  
De praktijk is modern uitgerust met twee consultatieruimtes, twee operatiezalen, digitale rx, digitale tandheelkundige rx en recente apparatuur voor bloed- en urineanalyse.  

Profiel : 

 • m/v
 • stipt, ordelijk en verzorgd
 • eerlijk en plichtsbewust
 • gedreven, enthousiast en leergierig
 • vlot in omgang met mens en dier
 • efficiënt; sterk organiserend vermogen

Wij bieden een aangename werkomgeving, een goede begeleiding (indien pas afgestudeerd), een eerlijke verloning die zal stijgen in functie van de tijd en de capaciteiten, en we dragen collegialiteit hoog in het vaandel.

Word jij onze nieuwe collega ?
Stuur dan voor 20 mei je motivatiebrief + cv (met foto) naar frederik.oosterlinck@gmail.com.


Vacature dierenarts-assistente in Hemiksem DAP Kleidal

Geplaatst op 06/05/2020

Dierenartsenpraktijk KLEIDAL te Hemiksem is een praktijk gericht op kleine huisdieren.

Ons team bestaat uit drie dierenartsen en twee dierenarts-assistentes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistente om ons team te komen versterken.

 • Uren: +/- 25 u/week
 • takenpakket: dit omvat oa:
  • klanten ontvangen en inschrijven
  • kuisen (dagelijks) , opruimen, instrumenten reinigen
  • administratieve taken
  • stock beheer en bestellingen plaatsen
  • medicatie en voeding verkopen
  • agenda beheer
  • voorbereidende handelingen voorafgaand aan anesthesie en chirurgie
  • verzorgen van gehospitaliseerde dieren

Wat zoeken wij:

 • een zeer gemotiveerde werkkracht
 • iemand die belang hecht aan orde en stiptheid
 • een sociaal en gemotiveerd persoon
 • wonend binnen redelijke afstand van de praktijk
 • met een diploma dierverzorging of gelijkaardig diploma

Contactgegevens voor doorsturen van CV en motivatie brief: Gerlinde Janssens: gerlindejanssens@skynet.be


DAP Heizijde zoekt dierenarts gezelschapsdieren

Geplaatst op 17/04/2020

Wie zijn wij?

Dap Heizijde is een praktijk voor gezelschapsdieren met 2 dierenartsen en 1 assistente op zoek naar een extra dierenarts. Een aangename werksfeer vergezeld van de nodige professionaliteit is voor ons de ideale combinatie. Op deze manier zijn zowel dieren, baasjes en wij als dierenarts tevreden. In de nabije toekomst staat er een verhuis naar een nieuw en ruimer pand gepland. Benieuwd?

What’s in it for me? 

 • Een aangename werkplek als eerstelijnsdierenarts. 
 • Je werkt onder het statuut van zelfstandige.
 • Je start met een 4/5e werkschema (ongeveer 29u per week). Dit kan worden uitgebreid naar fulltime.
 • Je voert zelfstandig consultaties en eenvoudige operaties uit. Nog wat begeleiding nodig? Komt voor elkaar.
 • Hunker je naar nog meer kennis? Top! Bijscholing wordt aangemoedigd en ondersteund.
 • Ben je een creatieve geest? Laat je inspiratie de vrije loop en denk mee na over de toekomst van de praktijk!

Ben jij de persoon die we zoeken? Heb je graag meer info? Contacteer ons gerust. Wij zijn bereikbaar op het nummer 052/730.111 of via dapheizijde@gmail.com.
www.dierenartsenpraktijkheizijde.be 
 


Vacature dierenarts DAP276 & KatUnique

Geplaatst op 07/04/2020

DAP276 en KatUnique zijn dringend op zoek naar extra collega’s.
Ja, wij hebben een aparte praktijk voor katten! 
Ervaring is niet nodig maar wel welkom. 
Voor de jonge, pas afgestudeerden: we werken met externe coach en er wordt een begeleidingsplan en opleidingsplan op maat gemaakt. 
 
De quotes spreken voor zich, als jullie meer willen weten over deze vacature graag een mailtje naar ann.criel@gmail.com


Vacature Dierenarts gezelschapsdieren As

Geplaatst op 03/04/2020

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren As (Oosten van Limburg)

Ben jij op zoek naar een leuke job als dierenarts gezelschapsdieren? Doe je liefst je eigen ding, maar ben je toch graag omringd door collega's? Ben je bereid om in de buurt van de praktijk (oosten van Belgisch Limburg) te komen wonen? Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Dierenartsencentrum Assist biedt een eerlijk loon en een goede begeleiding door ervaren dierenartsen. Wij willen investeren in jouw opleiding door cursussen of congressen te betalen en hopen dat je wil doorgroeien en je verder wil verdiepen in een bepaald vakgebied. Wij vinden een goed evenwicht tussen werk en privé belangrijk.

Voorstelling praktijk

Dierenartsencentrum Assist biedt eerlijke en professionele diergeneeskundige zorgen aan gezelschapsdieren. Hierbij streven we naar de beste kwaliteit door continue bijscholing en investeringen in moderne apparatuur. Het praktijkgebouw is een gerenoveerde blokhoeve, gelegen in het centrum van As (oost-Limburg) en bestaat onder andere uit 2 spreekkamers, 2 operatieruimtes, een lokaal voor medische beeldvorming, hospitalisatieruimte, quarantaine, labo en bureel. De belangrijkste apparatuur om ons dagelijks werk te ondersteunen is: echo (Mindray DC 70: abdomen, cardio en pezen/spieren), digitale RX, endoscoop, HDO bloeddrukmeter, bloedanalysetoestellen (Idexx Procyte Dx en Catalyste), urineanalysetoestellen (Vetlab UA voor interpretatie chemisch onderzoek en Sedivue voor aflezen sediment), tonometer,… DAC Assist bestaat momenteel uit 3 voltijdse dierenartsen, 3 voltijdse ervaren assistenten en een poetshulp. We houden van een familiale sfeer binnen het team en verkiezen een open en laagdrempelige omgang met onze klanten.

Onze waarden, onze cultuur

We zijn vooruitstrevend en zijn mee met (of liefst zelfs voor) de hedendaagse tendensen. We streven naar de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs en dit met oog voor de wensen en het budget van elke diereneigenaar. Een goede groepssfeer maakt het werken nóg zoveel leuker!

Gezocht Profiel

We zoeken een leergierige dierenarts met of zonder ervaring. Het is vanzelfsprekend dat je graag met dieren omgaat, maar ook een vlotte omgang met de baasjes is belangrijk. Interesse in odontostomatologie, ofthalmologie en dermatologie is een pluspunt. Contactpersoon voor meer informatie omtrent sollicitatie is Ellen Meex

Sollicitatieprocedure en contactinformatie

Je mag je motivatiebrief en CV mailen naar dierenartsencentrumassist@gmail.com tav Ellen Meex, dan nemen wij daarna contact met je op. Of bel naar 089/657913 en vraag naar Ellen Meex.


vacature dierenarts gezelschapsdieren Antwerpen

Geplaatst op 27/03/2020

In toch wel vreemde tijden, durven we al een beetje positief vooruit te kijken en zouden we graag ons team uitbreiden met een extra dierenarts. We zijn een ambitieuze dierenkliniek voor gezelschapsdieren met een duidelijke visie. We willen een degelijke eerstelijnspraktijk zijn waar de klanten (en patiëntjes) optimaal geholpen worden. We deden de laatste jaren hiervoor heel wat investeringen (o.a. een nieuw rx-toestel, een nieuw echotoestel en een nieuw bloedanalysetoestel). Verschillende dierenartsen hebben verschillende specialisaties/interessegebieden en we proberen mekaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Maar bovenal zijn we een leuk en hecht team die voor mekaar klaarstaan en die belang hecht aan een evenwichtige work-life balans.

Concreet verwachten we dat je:

 • zelfstandig kan werken in de eerstelijns, interesse in een bepaald vakgebied is altijd fijn en zal mee ondersteund worden 
 • een teamplayer bent, die vlot communiceert met collega's en klanten
 • jou engageert om, samen met ons, mee te bouwen aan een leuke, kwalitatieve dierenkliniek

We bieden jou:

 • een leuke job in een tof team (8 dierenartsen en 5 assistenten)
 • een aangenaam werkschema (in overleg), waarin je mee instaat voor de wachten
 • een correcte verloning
 • ondersteuning in opleiding

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je meer vragen, neem dan met ons contact op, groetjes en misschien wel tot gauw? Dierenkliniek VvD Antwerpen Grotesteenweg 78 B 2600 Berchem -  +32(0)32393175  - www.vvd-dierenkliniek.be


DAC Curacanis, te Hoegaarden is op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren.

Geplaatst op 05/03/2020

Wie zoeken we?

 • een enthousiaste, flexibele en klantgerichte collega
 • ervaring algemeen en interesse in de orthopedie is een must, maar geen vereiste (begeleiding en ev opleiding worden voorzien)
 • je ziet het zitten om mee te draaien in de wachtdienst
 • je woont in de buurt of je bent bereid bij verdere samenwerking je in de buurt te vestigen

Wat bieden wij?

 • een praktijk waar zowel eerste als tweedelijns ( orthopedie, endoscopie,...) diergeneeskunde wordt uitgeoefend
 • leuke werkomgeving met enthousiaste collega´s
 • uren en vakanties worden onderling besproken
 • een eerlijke verloning op zelfstandige basis (afhankelijk van prestaties en ervaring)
 • bijscholingsmogelijkheden
 • instap in de vennootschap is op termijn wenselijk

Voor meer informatie omtrent onze praktijk: www.curacanis.be. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie op 016/767238, of stuur een mail met je vragen en/of je cv naar info@curacanis.be


VERVANGING 15-30/juni KHD Vlaams-Brabant Bever DAP IsaVe

Geplaatst op 03/03/2020

VERVANGING 15-30/juni KHD Vlaams-Brabant Bever DAP IsaVe

Voor de periode van 15 juni t/m 30 juni zijn wij op zoek naar een dierenarts afgestudeerd in richting KHD die zelfstandig kan werken.
Belangrijk is een goede omgang met patiënten en cliënten.

Heb je interesse om kennis te maken, bel naar 054 58 72 52 of mail dap.isave@gmail.com


eerste vorige 1 laatste
Archief