Uw deelname aan het SAVAB-Flanders congres
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

 

Geachte collega,

Volgende week is het zover: het 35e SAVAB-Flanders start in de Kinepolis in Antwerpen. U zult in grote getale aanwezig zijn, waarvoor onze dank. 
Om het voor u gemakkelijker te maken, geven we hierbij nog wat informatie.

Er zijn vrije parkeerplaatsen voldoende op de congreslocati e= Kinepolis Event Center. Indien u in Antwerpen blijft om te overnachten, is het een overweging om uw auto ter plaatse te laten staan en met het openbaar vervoer (tram en/of bus) naar uw logeeradres te gaan. In de binnenstad van Antwerpen zijn er meerdere wegwerkzaamheden, die het problematisch kunnen maken om op uw bestemming te geraken. Hou ook rekening met de Lage Emissie Zone in Antwerpen!

Al de cateringmomenten zullen plaatsvinden tussen de sponsors. Dit is dan ook een kleine stap om de sponsors aandacht te schenken. Mogen we u verzoeken bij iedere start van de lezingen op tijd te komen in de zaal, zodat de sprekers niet steeds gestoord worden.

Voor diegenen die vrijdagavond naar het MAS komen, is tram 1 van Kinepolis/Groenendaallaan tot de Noorderplaats (1 halte) het dichtst bij, met een wandelingetje van 860m. Zoals de traditie het wil, sluiten we het feestje af om 23u.

We hopen dat de Coronaproblematiek geen invloed zal hebben op ons congres. Mogen we de deelnemers die de laatste tijd in risico- gebieden zijn geweest, of contact hebben gehad met mensen van daar, om hun verantwoordelijkheid te nemen en het congres te laten passeren, hoe jammer wij en u het ook zullen vinden.

 

 

SAVAB-Flanders wenst u een leerrijk congres en aangename collegiale contacten.