Update: Corona
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste SAVAB-lid,

Update corona

Corona is niet meer weg te denken uit je dagdagelijkse praktijkvoering. Om de gevolgen hiervan op te vangen hebben we een overzicht gemaakt op onze website welke maatregelen jij zelf kan nemen om de financiële gevolgen voor je praktijk tot een minimum te beperken.

Deze website wordt regelmatig geüpdatet wanneer er nieuwe maatregelen afgekondigd worden. De laatste nieuwe maatregelen in verband met de 2 maanden betalingsuitstel voor btw, bedrijfsvoorheffing, personen- en vennootschapsbelasting staan reeds online.

Update FANC

Misschien momenteel wat minder prangend, maar we willen het je toch niet onthouden. FANC heeft ons een document bezorgd met daarin de samenvatting over wat de nieuwe wetgeving betreffende ioniserende straling voor dierenartsen inhoudt. Dit item staat ook reeds op onze website, maar hiervoor dien je eerst in te loggen. Het document zelf kan je hier terugvinden.

Meest in het oog springend is de verplichte permanente vorming. SAVAB-Flanders volgt dit echter op de voet, zodat jij ook weet wat je te doen zal staan en hoe dit praktisch uitgewerkt wordt.

Zorg voor jezelf en tot binnenkort,

SAVAB-Flanders