U komt toch ook? Of twijfelt u nog om in te schrijven?
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste collega,

U heeft er ongetwijfeld al van gehoord, of zag de brochure passeren via de post of in de transportbox van je groothandel: het SAVAB congres is terug van weggeweest! Corona heeft de editie van vorig jaar met een jaar opgeschoven, maar uitstel is geen afstel, dus we staan dit jaar helemaal klaar om jou te ontvangen!

Smile - Dental & Oral care
3-5 maart 2022

De titel zegt het reeds, dit jaar gaat ons congres over alles wat er zich rond en in de mondholte van onze huisdieren afspeelt. Met 7 topsprekers voor dierenartsen en 1 topspreker specifiek voor het assistentenprogramma worden we verwend!

Enkele onderwerpen aanhalen?

Pain & local anesthesia Feline chronic gingivostomatitis
Pulpal diseases in dogs & solutions Mistakes & complications
Profits of dentistry Staging oral tumors

 

 

Te makkelijk voor jou? Dan hebben we ook een uitgebreider programma met onze Advanced Sessions. Opnieuw enkele topics?

Brachycephalic dental problems: canine & feline Canine oral maligne melanoma
Palatal defects Temporomandibular joint

 

Je hoort het al, voor elk wat wils! Maar wat met corona?

Stel dat Corona en de daarbij horende regelgeving toch opnieuw roet in het eten zou strooien en het congres op het allerlaatste moment geannuleerd zou worden, dan betalen we je inschrijfgeld gewoon terug! Geen kosten, geen gedoe, geen risico!

Toplocatie voor topevent

Dit jaar gaat ons congres door in het warme, gastvrije Limburg. De imposante, majestueuze voormalige mijnsite Thor Central zal dit jaar dienst doen als onze locatie voor het congres. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem alvast een virtual tour.

Naast het congres zal er opnieuw een beurs plaatsvinden die dit jaar ook toegankelijk is voor mensen die niet naar het congres zelf konden komen, maar toch even de beurs willen meepikken. Ook de SAVAB-Award is terug van weggeweest met dit jaar een topgast die zonder twijfel een pluim verdient! En zaterdagavond zullen we uiteraard een heerlijk netwerk event organiseren waar je na een lange corona-pauze de banden met je collega's terug kan aanhalen.

Waarom nog wachten?

Geen enkele reden is er nog om te wachten. Je geniet nu immers van de beste prijs voor dit event. Inschrijven doe je online.

We zien je in Genk! Tot dan!