Nieuwsbrief: SMILE congres & meer!
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste collega,

een nieuwe nieuwsbrief met veel items. Beginnen doen we uiteraard met het aankomende congres, volgende maand in Genk!

CONGRES “ SMILE, Dental & Oral Care”

Zoals jullie al gemerkt hebben zal het congres plaatsvinden van 3 tot en met 5 maart 2022. Op donderdag zal onze partner Boehringer-Ingelheim het volledige programma invullen, met ons bekende, en nog niet bekende sprekers, maar steeds specialisten in  hun werk. 

Vanaf vrijdag beiden we een uniek programma over dentale en orale problematiek, en belangrijker: de passende therapie. Hiervoor doen we beroep op het topsegment van de veterinaire tandheelkunde. 

Voor het eerst hebben we een ook volledige dag voor de assistenten georganiseerd met als spreekster een Amerikaanse Technician, gespecialiseerd in tandheelkunde. 

Al velen dierenartsen én assistenten hebben hun plaatsje al gereserveerd. 
Maar om de twijfelaars te overreden om ook aanwezig te zijn, om de topsprekers te horen, om eindelijk nog eens samen te komen met collega’s en vrienden, om onze sprekers in levende lijve te ontmoeten en vragen te stellen, om tijdens het Netwerk Event met een natje, een hapje en een streepje muziek te chillen, om onze 28 sponsors te spreken, om een massage te krijgen tijdens de breaks, hebben we besloten om alle prijzen tot 10 februari te bevriezen tot 28 februari. Daarna zal het alleen ter plaatse nog mogelijk zijn om in te schrijven. 

Uiteraard zal de locatie Thor Central en SAVAB-Flanders de COVID maatregelen moeten volgen, die op dat moment van toepassing zijn. Denk aan CST, mondmaskers, en meer ruimte tussen de deelnemers. Wij nemen hiervoor de nodige maatregelen, maar de belangrijkste maatregel ligt bij de deelnemers: voelt u zich ziek, of vreest u voor een infectie, neem uw verantwoordelijkheid en blijf thuis. Indien u al hebt betaald, krijgt u de volledige som teruggestort. 

DUS: hebt u al ingeschreven: perfect!
          nog niet ingeschreven: aan de slag, en zorg dat u erbij bent. 

Check dus zeker onze website van het congres, en schrijf je in!

{tarieven}

{eurocongres}

{grimace}

{elektronisch}

{Enovat}

Tot binnenkort op ons congres!