Nieuwsbrief januari 2020
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste collega,

u heeft het misschien al gemerkt, maar de website van SAVAB-Flanders zit in een nieuw kleedje. Nog niet alles is reeds terug functioneel aan de website en ook de nieuwsbrief heeft om deze reden even op zich laten wachten. Onze website is echter beter gewapend voor de toekomst en wij zullen u nog beter van dienst kunnen zijn.

Congres - Skin Deep

Op onze facebookpagina werd reeds enkele keren een aankondiging geplaatst voor ons congres op 6 en 7 maart 2020. Dit jaar hebben we gekozen voor een veel voorkomend probleem in de praktijk: huidproblemen.
Verschillende internationaal gerenommeerde sprekers zullen ons tijdens het congres helemaal up-to-date brengen op het vlak van dermatologie. Degene die reeds warm willen lopen kunnen zich ook inschrijven voor het précongres op 5 maart

Locatie

Dit jaar is de provincie Antwerpen aan de beurt als locatie van ons congres. Kinepolis Antwerpen zal onze thuislocatie worden gedurende ons congres.
Stel alvast onderstaand adres in op je GPS, gratis parking is voorzien. Vergeet geen rekening te houden met de lage-emissiezone in Antwerpen. Onze locatie is echter vlot te bereiken met trein & tram, waardoor je snel en stressvrij op je locatie kan arriveren.
Adres: Groenendaallaan 394, 2030 Antwerp, Belgium

Sprekers

Danny W. Scott, Tim Nutall en Laura Buckley verzorgen het congres op 6 en 7 maart. Proef al van ons congres en lees meer over deze sprekers.
José Mottet, Tamir Spiegel, Marina Gatellet en Sophie Vandenabeele zullen op 5 maart ons précongres verzorgen. Ook hun informatie kan je terugvinden op onze website.

Sociaal programma

Zoals steeds is er ook uitgebreid de tijd om te ontspannen tussen de lezingen en sluiten we 6 maart feestelijk af met een sociaal programma. Een walking dinner gevolgd door een dansavond zal doorgaan bovenaan het MAS (Museum aan de stroom - Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen).

Inschrijving

Inschrijven kan reeds en is tot 10 februari met vroegboekkorting. Ga vlug naar onze congreswebsite en schrijf jezelf dus in voor dit onvergetelijke event.

Lidmaatschap 2020

Op onze nieuwe website wordt het reeds aangekondigd bovenaan je venster wanneer je lidmaatschap bijna zal verlopen. Een nieuwe jaarwisseling gaat dan ook gepaard met het verlopen van je lidmaatschap. Niet getreurd! Enkele klikken later ben je opnieuw lid en kan je weer genieten van tal van voordelen. Hieronder een greep van enkele voordelen.

  • Korting op binnenlandse en buitenlandse bijscholingen, niet te vergeten, een grote korting op ons congres in maart!
  • Automatisch lidmaatschap bij FECAVA en WSAVA
  • Val terug op onze Facebookcommunity wanneer je nood aan een collega hebt
  • Gratis Vetstream toegang (opgelet, je huidige toegang zal stopgezet worden eind januari indien je lidmaatschap niet hernieuwd is)
  • Sectorupdates via regelmatige nieuwsbrieven

{Lidmaatschap}