Last call: Congres Skin Deep
 
  SAVAB-Flanders vzw  
 
 

Beste collega,

Ons congres nadert met rasse schreden.
Mogelijk bent u reeds ingeschreven en kijkt u uit naar dit geweldig event.
Mogelijk staat ons congres aangeduid in je agenda, maar heb je de tijd nog niet gevonden om jezelf in te schrijven. In dat geval is deze e-mail speciaal aan jou gericht!

U kan zich nog inschrijven voor ons congres tot middernacht op 28 februari.

Twijfelt u nog of u wel naar Skin Deep moet komen? Dan overtuig ik je met enkele prachtige argumenten:

  • Internationale sprekers van topniveau ► meet the speakers
  • Praktische onderwerpen waarmee je elke dag geconfronteerd wordt ► discover the topics
  • De nodige coffee breaks voor sociaal contact met sponsors en collega's
  • Walking dinner met feestje, bovenaan het MAS

Locatie: Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen ► navigate to free parking

Inschrijven? Haast je snel naar onze website! Eind volgende week hoor jij ook bij de gelukkigen met een up-to-date kennis over dermatologie.

FECAVA Council @ Skin Deep

Dit jaar zal ons congres een tikkeltje internationaler getint zijn dan andere jaren.

Ann Criel, bestuurder bij SAVAB-Flanders en Honorary Secretary bij FECAVA, deelt regelmatig informatie vanuit Europa met jullie op onze Facebookpagina. Tijdens ons congres, zal ook de tweejaarlijkse FECAVA Council meeting doorgaan waar je de sfeer kan opsnuiven van het Europese luik waar SAVAB-Flanders deel van uit maakt. Dit jaar is SAVAB-Flanders als Belgisch lid gastheer van de FECAVA Council.

De Board begint reeds op woensdag met een meeting vergelijkbaar met een raad van bestuur. Op donderdag en vrijdag zijn er verschillende werkgroepen die samenkomen: Mental Health, Animal Welfare, Animal Assistant Therapy, Continuing Education in Eastern European Countries, Marketing, Policy, Euro Congress, Financial Advisor Comittee en Vector Born Diseases zijn enkele van de belangrijkste werkgroepen. 

Op zaterdag zal de council meeting doorgaan, waarop 41 landen hun vertegenwoordiging hebben. Daar zal een hele agenda af te werken zijn, maar tijdens het SAVAB congres zal je kunnen proeven van het Europese traject waar ook SAVAB-Flanders deel van uit maakt. 

Tijdens de coffee breaks, lunch en party op vrijdag zal je ook de Europese collega's van FECAVA tegenkomen. Doe dus gerust een babbel!