• Nieuws

What's Next, Doc? uitgesteld omwille van coronavirus

What's Next, Doc?, de langverwachte opvolger van What's up, Doc? aangaande de stress en burn-outbestrijding bij dierenartsen is omwille van de coronapandemie uitgesteld naar 10 december 2020.

Corona zorgt voor nieuw uitstel What's Next, Doc?

Door de Covid maatregelen zien wij ons genoodzaakt om What's Next, Doc? nogmaals uit te stellen, en wel naar 10 december 2020.
Programma en locatie blijven identiek!

Wat met uw inschrijving?

Indien u reeds ingeschreven heeft, blijft dit uiteraard geldig
Voor diegenen die niet kunnen komen op de 10 december 2020, verzoeken we om een e-mail te sturen met al uw relevante gegevens (naam van inschrijving, rekeningnummer, betaald bedrag) aan boekhouding@savab.be om de terugbetaling te kunnen uitvoeren (indien gewenst).

En wat in afwachting?

Omdat wij beseffen dat de huidige omstandigheden voor veel mensen een mate van stress en angst voor het coronavirus (of andere oorzaken) veroorzaakt, bieden wij u graag de mogelijkheid om dit aan te pakken. Prof. Van Hoof heeft een interventietool ontwikkeld, die gratis on-line wordt aangeboden. Door deze tool te gebruiken zal ongeveer 85% van de deelnemers voldoende stressreductie ondervinden om het probleem aan te pakken. Een 15% zal beter verwezen worden naar uw huisarts.

U kunt de interventietool vinden op www.iedereenOK.be; dit is een hulpmiddel en geen therapie, dus volg de instructies en waarschuwingen die vermeld worden. 
Indien er toch grotere problemen blijken te zijn, en uw huisarts raadt aan om een psycholoog te raadplegen, kunnen we het Huis voor Veerkracht aanbevelen. Een samenwerking tussen psychologen verspreid over Vlaanderen, waar Prof. Van Hoof de wetenschappelijke visie ontwikkelde. Voor meer informatie info@huisvoorveerkracht.be of telefoonnummer 016/202327. 

Lees er alles over op de desbetreffende pagina. Ook inschrijven voor 10 december is reeds mogelijk!