Lentemeeting

SAVAB-Flanders nodigt graag alle dierenartsen uit op het vervolg van de "What's up, Doc?" enquête.

Dat de mentale gezondheid bij dierenartsen onder druk staat, kan je regelmatig lezen op binnen-en buitenlandse fora en in publicaties. Hoe gaat het nu echt met de Vlaamse dierenarts? Er wordt veel over gesproken door vele actoren, terwijl er nog geen enkele studie is geweest.

SAVAB-Flanders nam de uitdaging aan en lanceerde in november 2018 een unieke enquête. Deze werd uitgevoerd door Prof. Elke Van Hoof van de VUB. Dit is een garantie dat de resultaten wetenschappelijk onderbouwd zullen zijn. De boeiende resultaten van deze enquête werden uitvoerig besproken tijdens de nieuwjaarsreceptie van SAVAB-Flanders.

Onze lentemeeting breit hier op verder; het vervolg dus op "What’s Up, Doc?" heet dan ook "What's next, Doc?" over de mentale gezondheid in de diergeneeskunde.

Deze activiteit is er voor dierenartsen en assistenten.

Spreker(s): Prof. Elke Van Hoof, Huis voor Veerkracht.


Praktische informatie

Datum & locatie

Well-being

Wat is er beter na een lezing over burn-out als zichzelf eens goed verwennen? Op 5 minuten afstand ligt Waer Waters, (Rodenberg 21, 1702 Dilbeek). Een zeer uitgebreid modern wellness centrum, met meerdere zwembaden, sauna’s, jacuzzi’s,….. voor een volledige ontspanning.

Na de lezingen een perfecte plaats om te relaxen in een mooie omgeving. Ideaal voor teambuilding!

Wat is hiervoor vereist:


Lawaai is taboe: er is een absolute stiltezone én een fluisterzone. Een serene wellness etiquette wordt dus wel gevraagd…

Prijzen ter plaatse apart te betalen: €39 tot 23u.

Deze en meer info op www.waerwaters.com.

Prijs


Inschrijven en betalen voor deze activiteit is enkel mogelijk via onze site. Binnenkort wordt deze module geactiveerd.

Leden van SAVAB-Flanders betalen €95 (excl btw), niet-leden €150 (excl btw). Assistenten betalen €95 (excl btw), studenten €50 (excl btw).

 


Inschrijven

    Gelieve in te loggen indien u een actief lid bent