What's Next, Doc? gaat digitaal!

What's next doc? wordt niet meer uitgesteld, maar gaat digitaal door

What's Next doc? werd uitgesteld omwille van de coronamaatregelen. Eerder werd de datum van 28 mei 2020 vastgelegd, maar omdat het samenkomen van meerdere personen tegen de huidige richtlijnen was, werd de datum dus verschoven naar 10 december 2020
COVID-19 besliste echter om nog wat heviger uit te halen, waardoor ook deze datum onmogelijk veilig kon doorgaan face-to-face. Daarom besliste SAVAB-Flanders om dit event digitaal door te laten gaan.

Krijg je al stress van het idee om een computer op te starten? Dan is dit hét event voor jou!

Niet alleen kan je het event in je pyjama volgen, je zal ook de tips en trics krijgen om met die stress om te gaan en praktische handvaten krijgen om een burn-out te voorkomen.

Was je reeds ingeschreven?

Indien u reeds ingeschreven heeft, blijft dit uiteraard geldig. Elke ingeschreven deelnemer zal concreet uitleg krijgen hoe hij of zij kan deelnemen aan onze najaarsmeeting.

Voor diegenen die niet langer wensen deel te nemen, verzoeken we om een e-mail te sturen met al uw relevante gegevens (naam van inschrijving, rekeningnummer, betaald bedrag) aan boekhouding@savab.be om de terugbetaling te kunnen uitvoeren (indien gewenst).

What's Next Doc?

SAVAB-Flanders nodigt graag alle dierenartsen uit op het vervolg van de "What's up, Doc?" enquête.

Dat de mentale gezondheid bij dierenartsen onder druk staat, kan je regelmatig lezen op binnen-en buitenlandse fora en in publicaties. Hoe gaat het nu echt met de Vlaamse dierenarts? Met de What's up, Doc? enquête nam SAVAB-Flanders het voortouw en liet een studie uitvoeren naar de mentale gezondheid binnen het dierenartskorps. De cijfers werden gepubliceerd op onze nieuwsjaarsreceptie van 12 januari 2019.

Onze najaarsmeeting breit hier op verder; het vervolg dus op "What’s Up, Doc?" heet dan ook "What's next, Doc?" over de mentale gezondheid in de diergeneeskunde. Tijdens de interessante lezing zal je alarmsignalen leren kennen en ook weten wat ermee aan te vangen.

Deze activiteit is er voor dierenartsen en assistenten.

Spreker(s): Prof. Elke Van Hoof, Huis voor Veerkracht.


Praktische informatie

Datum & locatie

Prijs

Inschrijven en betalen voor deze activiteit is momenteel niet meer mogelijk.