Lentemeeting

SAVAB-Flanders nodigt graag alle dierenartsen uit op het vervolg van de "What's up, Doc?" enquête.

Dat de mentale gezondheid bij dierenartsen onder druk staat, kan je regelmatig lezen op binnen-en buitenlandse fora en in publicaties. Hoe gaat het nu echt met de Vlaamse dierenarts? Met de What's up, Doc? enquête nam SAVAB-Flanders het voortouw en liet een studie uitvoeren naar de mentale gezondheid binnen het dierenartskorps. De cijfers werden gepubliceerd op onze nieuwsjaarsreceptie van 12 januari 2019.

Onze lentemeeting breit hier op verder; het vervolg dus op "What’s Up, Doc?" heet dan ook "What's next, Doc?" over de mentale gezondheid in de diergeneeskunde. Tijdens de interessante lezing zal je alarmsignalen leren kennen en ook weten wat ermee aan te vangen.

Deze activiteit is er voor dierenartsen en assistenten.

Spreker(s): Prof. Elke Van Hoof, Huis voor Veerkracht.


Praktische informatie

Datum & locatie

Prijs

Inschrijven en betalen voor deze activiteit is enkel mogelijk via onze site. Onderaan deze pagina kan je jezelf inschrijven.

Well-being

Wat is er beter na een lezing over burn-out als zichzelf eens goed verwennen? Op 5 minuten afstand ligt Waer Waters, (Rodenberg 21, 1702 Dilbeek). Een zeer uitgebreid modern wellness centrum, met meerdere zwembaden, sauna’s, jacuzzi’s,….. voor een volledige ontspanning.

Na de lezingen een perfecte plaats om te relaxen in een mooie omgeving. Ideaal voor teambuilding!

Wat is hiervoor vereist:


Lawaai is taboe: er is een absolute stiltezone én een fluisterzone. Een serene wellness etiquette wordt dus wel gevraagd…

Prijzen ter plaatse apart te betalen: €39 tot 23u.

Deze en meer info op www.waerwaters.com.


Inschrijven

    Gelieve in te loggen indien u een actief lid bent