Zoekertjes

  DAP Abaris te Wilsele zoekt onmiddellijk één enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor samenwerking:

  Aanbod:

  • Kleine huisdieren praktijk 
  • Dierenartsenassistente aanwezig 
  • Volledig uitgerust (digitale RX, echografie, gasanesthesie, bloeddrukmeter …) 
  • Goede werkregeling voorzien met vrije tijd
  • Voltijds
  • Kansen om door te groeien

  Profiel: 

  • Dierenarts kleine huisdieren met zelfstandig statuut (eigen ondernemings-/btw nr.) 
  • Je kan zelfstandig werken en ook in teamverband 
  • Je bent bereid om je verder bij te scholen 
  • Eigen vervoer ter beschikking (wagen) 
  • Je bent woonachtig in de buurt van het praktijk 
  • Minstens 2 jaar relevante ervaring 
  • Flexibiliteit is een pluspunt 
  • Verloning is op zelfstandige basis

  Voel je je aangesproken, stuur je CV met motivatiebrief door naar abarisdap@gmail.com


  VACATURE VETS FOR PETS

  VACATURE VETS FOR PETS Vets For Pets is een associatie van twee dierenartsen KHD, met elk een praktijk in Koksijde en Nieuwpoort. Vets For Pets bestaat 25 jaar en is voornamelijk gericht op eerstelijns diergeneeskunde. Naar de toekomst toe willen we ook meer 2de lijns diergeneeskunde aanbieden.

  Wij zijn vanaf juli 2017 op zoek naar een voltijdse dierenarts kleine huisdieren om ons team te versterken en ons te helpen bij de opstart van een derde kabinet.

  Uw profiel: Ben je enthousiast, flexibel, leergierig, communicatief vaardig, stressbestendig en houd je van teamwerk, maar kan je ook goed zelfstandig werken, dan ben jij degene die wij zoeken! Praktijkervaring en interesse in chirurgie zijn een pluspunt maar niet noodzakelijk. Klantgerichtheid en tweetaligheid (Frans) worden ook ten zeerste geapprecieerd. Wij bieden je een gezellige werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheid tot verder bijscholen.

  Interesse? Graag je CV naar guy@vetsforpets.be.


  Vacature KHD halftijds tot voltijds te Vossem

  Wij zoeken een extra collega Kleine Huisdieren (lange termijn). Initieel deeltijds, graag snelle evolutie naar voltijds. Bij voorkeur iemand uit Brabant, wegens internationaal cliënteel is voldoende kennis van engels en frans ook noodzakelijk. Voor meer info: info@dierenartsderuyck.com of 0477/88.10.81


  Zwangerschapsvervanging

  Gezocht: dierenarts kleine huisdieren voor een zwangerschapsvervanging van Juli tot en met oktober. Nadien een mogelijkheid voor vaste betrekking. In de maand Juni deeltijds meelopen mogelijk! Ervaring is een pluspunt. Praktijk gelegen in Hove! Indien interesse of verdere vragen: b-thove@telenet.be


  Esaote My Lab50 echotoestel te Koop !

  Esaote My Lab50 echotoestel te koop. Toestel in prima staat. 3 Sondes aanwezig: microconvexe, lineaire en phased array sonde voor echocardio. alsook printer aanwezig voor het uitprinten van echobeelden, samen met voetpedaal.

  Vraagprijs : 11.000 euro (excl. BTW). Interesse? meer info via lynn.ds@skynet.be of 0485/645.177


  Vacature in Gambia

  Vlaamse dierenartsen praktijk in Gambia zoekt studenten of afgestudeerde dierenarts(e) met zin voor avontuur, leergierig, nieuwsgierig naar het dagelijkse leven in Afrika en open voor andere culturen. Wij zoeken : STUDENTEN voor stage of internship en/of ENTHOUSIASTE DIERENARTS/E: pas afgestudeerd of met enkele jaren ervaring. Iemand met kennis van kleine huisdieren (70%) maar niet vies van de grote (paarden, ezels, schapen, geiten, runderen) (30%). Kennis van de algemene diergeneeskunde en routine chirurgie (sterilisaties, castraties, maar ook breuken en algemene wondchirugie bv na trauma of aanrijding). De praktijk is uitgerust met digitale RX, labo-analyse en gas-anesthesie, tandheelkundig materiaal Wij bieden : Bespreekbare condities, maar alvast een boeiende en leerrijke omgeving bij twee vlaamse dierenartsen. Gratis verblijf en alle dagen zon plus een onbetaalbare Afrika ervaring. Voor een paar maand, tot een jaar, er is ook ruimte voor partnerschap in de praktijk. Meer info: www.facebook.com/KomboVets Dr. Bart Goossens bartjozef@yahoo.co.uk (+220 7052728) Dr. Christiane Van Wetter cvwetter@yucom.be (+220 7638314)


eerste vorige 2 3 4 5 6 volgende laatste