Zoekertjes

  Vacature voor fulltime dierenarts(e)

  Dierenartspraktijk kleine huisdieren R&T Geerdens te Kermt-Hasselt zoeken een gemotivereerde en enthousiaste collega(m/v) voor een voltijdse samenwerking;vooral eerstelijns diergeneeskunde met zin voor een verdere bekwaming. Indien mogelijk met ervaring en optie voor een vaste samenwerking!

  Contact:011/872376 of 0497/649256 of robert.geerdens@telenet.be


  Zwangerschapsvervanging

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dierenarts die onze zwangere collega kan vervangen voor de periode van oktober tot januari. Bij een goede samenwerking is er mogelijkheid tot verlenging van het contract. Ons team bestaat uit 7 dierenartsen kleine huisdieren, 4 dierenartsen grote huisdieren en 1 dierenartsassistente. We behandelen zowel eerste-als tweedelijns patiënten en zijn uitgerust met echo, RX, idexx in-huis bloedanalyse en gasanesthesie. Er wordt ook verwacht mee te draaien in de eigen wachtdienst. Er is mogelijkheid om op de praktijk te overnachten. Ervaring is een pluspunt, maar motivatie en inzet zijn minstens even belangrijk.

  Bij vragen of interesse kan contact opgenomen worden op het algemeen nummer van de praktijk: 053/21.42.25. Solliciteren kan ook door te mailen naar denijsgoossens@telenet.be.


  Dierenarts KHD gezocht te Izegem

  DAP Nachtegaele is een moderne, goed uitgeruste groepspraktijk met 4 dierenartsen en 2 dierenartsassistentes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde KHD-dierenarts voor een voltijdse job met het oog op een langdurige samenwerking. Ervaring is geen vereiste, maar zeker een pluspunt. U beschikt bij voorkeur over een eigen wagen. Bij interesse, graag CV en motivatie doorsturen naar info@dierenartsnachtegaele.be.


  Vacature Medivet Vilvoorde - Machelen

  Dierenartsenpraktijk te Vilvoorde zoekt een nieuwe medewerker. Wegens familiale redenen is één van de huidige dierenartsen in onze praktijk langdurig afwezig. In de eerste plaatst zoeken wij dan ook iemand die op korte tijd minstens deeltijds kan helpen in de praktijk. Op langere termijn is een blijvende samenwerking mogelijk.

  Wij zijn een KHD-praktijk toegespitst op een uitgebreide eerstelijns diergeneeskunde. Er wordt voor gespecialiseerde opvolging samengewerkt met gespecialiseerde dierenartsen of doorverwezen. Onze aktiviteiten betreffen honden, katten en konijnen. Basis kennis frans is een noodzaak. In de buurt wonen is een pluspunt. Er is mogelijkheid om te logeren.

  Indien geïnteresseerd, gelieve ons per mail te contacteren: mollaert@medivet.be. Meer info kan je alvast vinden op www.medivet.be.


  Gezocht : “afgedankt” diergeneeskundig materiaal en toestellen voor Gambia

  Dierenartsenpraktijk in Gambia, gerund door twee Vlaamse en een Gambiaanse dierenarts, is op zoek naar "afgedankte" (wegens vervanging door nieuwere versies) maar dus nog werkende toestellen (sterilisator, echo, capillary PCV reader, chirurgische instrumenten, etc…) voor de praktijk. Ook welkom zijn firma's die medicamenten of medisch materiaal (hechtdraad, etc..) kunnen leveren dat niet meer verkocht kan worden in België wegens geen vraag naar. Sponsoring in elke vorm wordt in dank aanvaard.

  Help ons zodat wij de straathonden en katten en de dieren van de armere bevolking ook kunnen helpen. Alles kan afgeleverd worden op de AV van SAVAB, op datum van 22 juni of na afspraak mail: cvwetter@yucom.be, of telefonisch tussen 17 en 22 juni op het nummer 0486 675624.

  www.facebook.com/KomboVets/


eerste vorige 2 3 4 5 6 volgende laatste