Zoekertjes

  Vacature Dierenarts KHD Vilvoorde

  Wij zoeken een gemotiveerde dierenarts (Nl, Fr, Eng) uitsluitend KHD (hond, kat, konijn) voor Vilvoorde/Machelen voor onbepaalde duur. Bij interesse en supergemotiveerd: mollaert@medivet.be


  Materiaal te koop

  • *** Autoclaaf Melag 24: 750€ Ouder model, maar perfect werkend!
  • *** Heine otoscoop - oftalmoscoopset: 420€ Hard etui met 1 handvat 3,5 V met nieuwe NiMH batterij (oplaadbaar in stopcontact of speciaal laadstation), Otoscoopkop Beta 100, met 6 specula en 10 disp. specula, oftalmoscoop Beta 200
  • *** Bollman artsentas Concertina alternatief, zwart: 165€ Zgan
  • *** Negatoscoop: 100€ Groot model, zgan
  • *** Infuusstaander: 45€ Zgan
  • *** Rongeur mini-friedmann, smal model: 30€ weinig gebruikt, zgan
  • *** Debakey pincet: 15€ Atraumatisch pincet, nieuw (Erbrich)
  • *** Hondenbench: 35€ 2 deuren, 76*48*54cm
  • *** Rusch tubes: 2,5 mm + 1,5mm + connectors: 10€ vr de 2 samen nieuw, 2,5mm met cuff, 1,5mm zonder cuff

  Voor meer info: mailen naar dierenarts2007@telenet.be


  VACATURE DIERENARTS KHD TONGEREN

  We zijn een groeiende praktijk op zoek naar een fulltime collega. Ervaring is een pluspunt maar motivatie en goede omgang met collega's , patiënten is belangrijk.

  Je zal werken in een modern uitgeruste praktijk met digitale rx, echo met doppler, IDEXX bloedanalyse, microscoop met camera, ellman, gasanesthesie enz. We worden bijgestaan door 2 assistenten. Wij behandelen voornamelijk honden, katten en duiven. Soms komen er ook knaagdieren, papegaaien of reptielen aan bod. Ons cliënteel is 70% nederlands en 30% frans. Op termijn is associatie mogelijk.

  Bij interesse cv en sollicitatiebrief via mail naar michelopdelocht@hotmail.com


  Vacature dierenarts gezelschapsdieren Oudenburg

  Dierenkliniek Causus is gelegen te Oudenburg, op ongeveer een half uurtje rijden van Gent en 15 min van Oostende. Ons team bestaat uit 6 dierenartsen en 9 dierenartsassistentes. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vlotte en gemotiveerde collega kleine huisdieren om ons team te vervolledigen. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste. Uren en dagen zijn bespreekbaar!

  Wij bieden een aangename werksfeer en de modernste technologieën (RX, echografie, CT scan, endoscopie, K laser, volledig uitgerust labo) met mogelijkheid tot specialisatie in interessegebieden.

  Voel je je aangesproken, stuur je CV met motivatiebrief door naar audrey@causus.be


  Vacature dierenarts gezelschapsdieren (vervanging)

  GEZOCHT Dierenartsencentrum Trigenio is op zoek naar een collega om het team te versterken tijdens een zwangerschapsvervanging van begin mei 2017 tot en met juli 2017. We werken met een team van 4 dierenartsen en 3 dierenartsassistenten. Naast kleine huisdieren behandelen we ook veel bijzondere dieren.

  Enige ervaring is gewenst, maar er kan steeds beroep gedaan worden op een ervaren collega. Bij interesse: info@trigenio.be of 03/380 00 30.


  Te Koop Amdent tandsteenapparaat

  In zeer goede staat. Weg wegens aanschaf dental unit waar scaler in zit. Incl. reservezekeringen, 3 handvaten, 3 tips (n°31 - 32 - 39).

  Nieuwprijs € 1085,55 (excl. btw); mag weg voor de helft van de prijs: €542,- (excl. btw). Interesse of wil je een foto? Bel 0473 811 409.


  Vacature Dierenarts Kleine Huisdieren Tessenderlo

  DAP Hulsterheide in Tessenderlo is op zoek naar een toffe 5de collega dierenarts.

  Wij zijn een goed uitgeruste praktijk met RX, echo, bloedanalyse, endoscopie en laparoscopie.

  Er wordt verwacht dat je meedoet met de week en weekend wachten. Een goede motivatie, leergierigheid, klant vriendelijkheid en teamspirit vinden wij belangrijk.

  Heb je interesse, dan kan je je cv en motivatiebrief sturen naar info@hulsterheide.be


  Aanbod van Kombo Veterinary Services, Gambia

  Aanbod van Kombo Veterinary Services Ben je op zoek naar een uitdaging? Wil je Afrika eens meemaken? Kombo Veterinary Services Ltd heeft een dierenartsenpraktijk in Kerr Seringe Gambia, West-Afrika. Er werken 2 Vlaamse dierenartsen. De praktijk voor kleine en grote huisdieren is oa uitgerust met digitale RX, laboanalyse en gasanesthesie. Wij geven de kans aan dierenartsen om ervaring op te doen. Er moet wel interesse zijn voor zowel honden en katten als voor paarden, ezels, schapen en geiten. Inwoning is voorzien. Meer info: www.facebook.com/KomboVets cvwetter@yucom.be


eerste vorige 1 2 3 4 5 volgende laatste