Zoekertjes

  Vacature voor fulltime dierenarts(e)

  Dierenartspraktijk kleine huisdieren R&T Geerdens te Kermt-Hasselt zoeken een gemotivereerde en enthousiaste collega(m/v) voor een voltijdse samenwerking;vooral eerstelijns diergeneeskunde met zin voor een verdere bekwaming. Indien mogelijk met ervaring en optie voor een vaste samenwerking!

  Contact:011/872376 of 0497/649256 of robert.geerdens@telenet.be


  Zwangerschapsvervanging

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dierenarts die onze zwangere collega kan vervangen voor de periode van oktober tot januari. Bij een goede samenwerking is er mogelijkheid tot verlenging van het contract. Ons team bestaat uit 7 dierenartsen kleine huisdieren, 4 dierenartsen grote huisdieren en 1 dierenartsassistente. We behandelen zowel eerste-als tweedelijns patiënten en zijn uitgerust met echo, RX, idexx in-huis bloedanalyse en gasanesthesie. Er wordt ook verwacht mee te draaien in de eigen wachtdienst. Er is mogelijkheid om op de praktijk te overnachten. Ervaring is een pluspunt, maar motivatie en inzet zijn minstens even belangrijk.

  Bij vragen of interesse kan contact opgenomen worden op het algemeen nummer van de praktijk: 053/21.42.25. Solliciteren kan ook door te mailen naar denijsgoossens@telenet.be.


  Dierenarts KHD gezocht te Izegem

  DAP Nachtegaele is een moderne, goed uitgeruste groepspraktijk met 4 dierenartsen en 2 dierenartsassistentes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde KHD-dierenarts voor een voltijdse job met het oog op een langdurige samenwerking. Ervaring is geen vereiste, maar zeker een pluspunt. U beschikt bij voorkeur over een eigen wagen. Bij interesse, graag CV en motivatie doorsturen naar info@dierenartsnachtegaele.be.


  Vacature Medivet Vilvoorde - Machelen

  Dierenartsenpraktijk te Vilvoorde zoekt een nieuwe medewerker. Wegens familiale redenen is één van de huidige dierenartsen in onze praktijk langdurig afwezig. In de eerste plaatst zoeken wij dan ook iemand die op korte tijd minstens deeltijds kan helpen in de praktijk. Op langere termijn is een blijvende samenwerking mogelijk.

  Wij zijn een KHD-praktijk toegespitst op een uitgebreide eerstelijns diergeneeskunde. Er wordt voor gespecialiseerde opvolging samengewerkt met gespecialiseerde dierenartsen of doorverwezen. Onze aktiviteiten betreffen honden, katten en konijnen. Basis kennis frans is een noodzaak. In de buurt wonen is een pluspunt. Er is mogelijkheid om te logeren.

  Indien geïnteresseerd, gelieve ons per mail te contacteren: mollaert@medivet.be. Meer info kan je alvast vinden op www.medivet.be.


  Gezocht : “afgedankt” diergeneeskundig materiaal en toestellen voor Gambia

  Dierenartsenpraktijk in Gambia, gerund door twee Vlaamse en een Gambiaanse dierenarts, is op zoek naar "afgedankte" (wegens vervanging door nieuwere versies) maar dus nog werkende toestellen (sterilisator, echo, capillary PCV reader, chirurgische instrumenten, etc…) voor de praktijk. Ook welkom zijn firma's die medicamenten of medisch materiaal (hechtdraad, etc..) kunnen leveren dat niet meer verkocht kan worden in België wegens geen vraag naar. Sponsoring in elke vorm wordt in dank aanvaard.

  Help ons zodat wij de straathonden en katten en de dieren van de armere bevolking ook kunnen helpen. Alles kan afgeleverd worden op de AV van SAVAB, op datum van 22 juni of na afspraak mail: cvwetter@yucom.be, of telefonisch tussen 17 en 22 juni op het nummer 0486 675624.

  www.facebook.com/KomboVets/


  Dierenarts kleine huisdieren gezocht

  We zijn een goed uitgeruste kleine huisdieren praktijk met 2 dierenartsen en 1 assistente. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken. Het betreft een voltijdse job voor een langdurige samenwerking. Interesse? CV naar info@dapsheeren.be


  Interim - dierenarts KHD gezocht regio westkust

  Extra collega gezocht om tijdens de zomer 2 samenwerkende praktijken aan zee te versterken en eind augustus te vervangen. Tijdelijk contract met toekomstperspectief, vanaf 1/7. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk, een positieve ingesteldheid en flexibiliteit wel. Eigen vervoer en kennis van Frans zijn belangrijk. Correcte verloning. Je werkt samen met 2 dierenartsen en een assistente op 2 locaties.

  Geïnteresseerd? Stuur ons dan je cv en contactgegevens:

  • dierenartselisebuyse@hotmail.com, 0474/364151
  • stephanie@dierenartsmaere.be, 0488/250250


  Vacature 30% praktijkassistent eerstelijnsdiergeneeskunde voor het Dispensarium van de Stichting Prins Laurent

  De Vakgroep Kleine Huisdieren van de Universiteit Gent is op zoek naar een dierenarts met ervaring in eerstelijnsdiergeneeskunde die enkele uren per dag in de voormiddag de consultaties doet in het Dispensarium van de Stichting Prins Laurent samen met een klein groepje laatstejaars studenten.

  Interesse? U kunt de vacature bekijken op de volgende pagina.


  Dringend gezocht: interim

  Wij zoeken een interim KHD-dierenarts voor de periode van 01/07/2017 tot 30/09/2017. Je komt terecht in een kleine huisdierenpraktijk met 8 dierenartsen in Kalmthout. Je doet er mee de spreekuren, afspraken en routine operaties. Enige ervaring is een pluspunt, teamspeler is een vereiste. Na deze periode is er een mogelijkheid op een vaste halftijdse samenwerking. Contacteer ons via info@aandeheikant.be.


  DAP Abaris te Wilsele zoekt onmiddellijk één enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor samenwerking:

  Aanbod:

  • Kleine huisdieren praktijk 
  • Dierenartsenassistente aanwezig 
  • Volledig uitgerust (digitale RX, echografie, gasanesthesie, bloeddrukmeter …) 
  • Goede werkregeling voorzien met vrije tijd
  • Voltijds
  • Kansen om door te groeien

  Profiel: 

  • Dierenarts kleine huisdieren met zelfstandig statuut (eigen ondernemings-/btw nr.) 
  • Je kan zelfstandig werken en ook in teamverband 
  • Je bent bereid om je verder bij te scholen 
  • Eigen vervoer ter beschikking (wagen) 
  • Je bent woonachtig in de buurt van het praktijk 
  • Minstens 2 jaar relevante ervaring 
  • Flexibiliteit is een pluspunt 
  • Verloning is op zelfstandige basis

  Voel je je aangesproken, stuur je CV met motivatiebrief door naar abarisdap@gmail.com