Zoekertjes

  Te koop

  Te koop echografietoestel Aloka Alpha 7
  Bouwjaar 2009
  In goede algemene staat 
  Voorzien van 1 convexe abdominale sonde en 1 vaginale sonde.

  Meer info: sofie_raats@hotmail.com    


  Zwangerschapsvervanging Oudenaarde

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een full-time dierenarts kleine huisdieren! Wij zijn een groepspraktijk (3 dierenartsen) met leuk cliënteel in Oudenaarde. Wij zijn goed uitgerust, er heerst een toffe collegiale sfeer en we hebben ook een goed geregelde week- en weekendwachtdienst. Wij zoeken een dierenarts met wat ervaring, die er geen probleem mee heeft zelfstandig te werken. De interimperiode loopt van 1 juni tem 31 augustus 2019. Indien interesse, mail ons op info@crius-dierenartsen.be.


  full time dierenarts voor DAP ANIMALIS te Zottegem

  Dierenartsenpraktijk ANIMALIS uit ZOTTEGEM is een moderne goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats komen. Wegens verhuis van een collega naar Limburg zijn we op zoek naar een sociaal vaardige collega (ervaring hoeft niet, maar kan een pluspunt zijn) die zich in het goed draaiend team van 7 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes perfect weten te integreren.

  Profiel 

  • Dierenarts gezelschapsdieren M/V met zelfstandig statuut.
  • Je zal in eerste instantie de eerstelijnsdiergeneeskunde beoefenen, om je zo te bekwamen in je beroep.
  • Na een inloopperiode ben je bereid te participeren in de week- en weekendwachten.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je bent vlot, enthousiast en hebt een lange termijnvisie en zin voor initiatief.
  • Je bent bereid om je verder bij te scholen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Inwoonmogelijkheid voorzien tijdens de wacht.

  Aanbod

  • We beschikken over alle nodige moderne apparatuur zoals digitale RX, cardio)echo, bloeddrukmeting, eigen bloedanalyseapparatuur, K-laser, laparoscopietorens, dentale unit + dentale digitale RX, apparatuur voor orthopedische ingrepen, ….
  • U krijgt de kans om uzelf te ontplooien tot een gewaardeerde dierenarts, binnen een praktijk met een aangename werksfeer.
  • U kan ook steeds beroep doen op bekwame collega’s om uw kennis uit te breiden.
  • Verloning is op zelfstandige basis, op basis van een uurtarief met een stijgend karakter, gebaseerd op de evolutie van uw capaciteiten. Er is een opleidingstraject voorzien.
  • Er is mogelijkheid voor verdere verdieping in een bepaald vakgebied.
  • Bij wederzijdse interesse, staan wij in de toekomst open voor associatie.

  Interesse? Herken je jezelf in dit profiel, stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV en foto naar stefan.haustraete@gmail.com of animalis@telenet.be Neem alvast eens een kijkje op onze website www.animaliszottegem.be of onze facebookpagina (www.facebook.com/animaliszottegem).


  Vacature dierenarts dac Anthemis (Vlaams-Brabant)

  Wie zijn wij? Wij zijn een jong team van 6 dierenartsen en 7 assistentes die vol goesting bouwen aan een groeiende praktijk die voorop loopt op andere praktijken door het aanbieden van niet enkel diergeneeskunde maar het complete plaatje van zorg voor huisdieren! Wij zijn sinds kort gestart met fysiotherapie voor huisdieren, wat een schot in de roos bleek te zijn! Mede hierdoor en mede door onze verschillende locaties (Kapelle-op-den-Bos, Grimbergen en binnenkort Wolvertem) blijft onze praktijk enorm groeien. Wij staan garant voor klantvriendelijkheid en een perfecte dienstverlening. Doordat we met veel dierenartsen zijn en onze patiënten graag zo veel mogelijk helpen, staan we volledig achter het uitbouwen van een specifieke interesse per dierenarts, hiervoor voorzien wij ook een opleidingsvergoeding.

  Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een dierenarts die leergierig is en zeer gepassioneerd is door zijn/haar beroep. Ervaring is uiteraard meegenomen, maar een pas afgestudeerde gemotiveerde dierenarts is altijd welkom om zich te komen voorstellen! Een diploma diergeneeskunde is uiteraard een minimumvereiste, maar daar bovenop vragen wij ook een diploma in de optie kleine huisdieren of een volledig afgewerkte studie vakdierenarts kleine huisdieren. Omdat we gaan voor een langdurige samenwerking is belangrijk dat je niet al te ver moet rijden of bereid bent om op termijn dichter in de buurt te komen wonen.

  Unieke kans? Je krijgt de kans om, samen met ons, een volledig nieuwe, uitgeruste locatie van onze praktijk op te starten, waar je zelfstandig kan werken en toch een doorverwijspraktijk hebt als back up voor de meer ingewikkelde gevallen. Je hoeft je geen zorgen te maken over investeringen en papierrompslomp, daar zorgen wij allemaal voor! Wij verzorgen onze eigen wachtdienst met 7 dierenartsen waardoor de wachten (zowel in de week als in het weekend) relatief beperkt blijven en je een comfortabele work-life balans kan bekomen.

  Wat bieden wij? Een uitstekende verloning Een opleidingsvergoeding Een tankkaart Een smartphone met abonnement

  Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.dac-anthemis.be! Stuur je motivatiebrief en cv naar dierenartsencentrumanthemis@gmail.com. Ben je meer van de directe aanpak? spring gewoon eens binnen om kennis te maken! ! Wij kijken er naar uit je te ontmoeten !


  BLOEDANALYSE-TOESTELLEN TE KOOP

  TE KOOP AANGEBODEN:

  • VetScan II bloedanalyse voor biochemie-analyse.
  • Mindray BC-2800-VET bloedanalyse voor hematologie-analyse.

  Beide toestellen zijn tesamen te koop voor 1000 euro. Toebehoren voor deze toestellen kunnen aangekocht worden bij Instrulife. Voor meer informatie: cuijnen@sintjan.be


  Vacature fulltime dierenarts KHD Brasschaat

  Dierenkliniek Sint Jan is op zoek naar een fulltime dierenarts om zijn team van 11 dierenartsen en 6 assistentes te versterken.

  Jouw takenpakket:

  • je voert eerstelijns consultaties en afspraken uit
  • je verzorgt de hospitalisatie-patiënten
  • je staat in voor de opvang van de spoedgevallen
  • je helpt bij medische beeldvorming en chirurgie
  • je draait mee in de wachtdienst

  Je beschikt over volgende kwaliteiten:

  • gemotiveerd en stressbestendig
  • vriendelijk en klantgericht
  • flexibel en werklustig
  • leergierig (ervaring is niet vereist)
  • zelfstandig en een team player

  Wij bieden jou:

  • een toffe werksfeer
  • een goed uitgeruste kliniek
  • een goed loon en een degelijk uurrooster
  • een professionele ondersteuning en opleiding
  • toekomstperspectief

  Spreekt dit je aan, neem dan contact op via info@sintjan.be met je motivatiebrief en cv


  Vacature dierenarts KHD

  Wij zijn een goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk met 2 dierenartsen en 1 assistente. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een bijkomende dierenarts voor een voltijdse betrekking. Wij zijn gelegen in Diest. Ervaring is een pluspunt, geen vereiste. Werkschema/uren zijn overeen te komen. Meedraaien in de wachtdienst is niet direct vereist. Verdieping in een interessegebied naar keuze wordt zeker aangemoedigd. Wie zoeken we? Een gemotiveerde dierenarts, kleine huisdieren, die bereid is in team samen te werken. Er wordt wat flexibiliteit verwacht.

  Interesse: DAP ‘s Heeren Ed. Robeynslaan 80 3290 Diest 013 33 45 21 info@dapsheeren.be - www.dapsheeren.be


  Vacature dierenartsencentrum KHD regio Limburg

  Dierenartsencentrum Daminet-Lambert is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega om ons team van 5 dierenartsen te vervoegen. Het betreft een voltijdse aanbieding in het rustig gelegen Neeroeteren (Maaseik) (40min van Maastricht, 45min van Hasselt). Het centrum is volledig uitgerust met onder andere digitale RX, eigen bloedanalyse, microscoop met camera, endoscopie, echografie, gasanaesthesie, etc… Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde collega die ook mee in de eigen wachtdienst kan deelnemen. Ervaring is geen vereiste indien de nodige motivatie en leergierigheid aanwezig is.

  Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dac-carus.be of neem telefonisch contact op het nummer 089/867382.


  Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren Kortrijk

  Vacature Dierenarts Kleine Huisdieren Kortrijk (West-Vlaanderen) Dierenartsenpraktijk Jan Declercq (Marke - Kortrijk) is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde dierenarts om zijn team van vijf dierenartsen en drie assistenten te vervoegen. Wij bieden een goede verloning en mooie toekomstperspectieven in een aangenaam kader. Laat je omringen door enthousiaste collega's in een bloeiende en uitdagende omgeving!

  Gewenst profiel: Je bent flexibel, klantgericht en hartelijk. Bij voorkeur heb je minimum 1 jaar ervaring. Op drukke momenten kan je het hoofd koel houden. Je hecht er belang aan om je te blijven bijscholen. Wachtdiensten neem je er graag bij. Je kan je (vlot) uitdrukken in het Frans.

  Aanbod: Je maakt deel uit van een geolied team. Een mooi loon en een aangepast uurrooster. Toekomstperspectief en aandacht voor je persoonlijk traject. Deelnemen aan bijscholingen of voordrachten volgens je interesse. Je werkt in een aangenaam kader in de nabijheid van Kortrijk. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan leren we je graag zo snel mogelijk kennen! Contacteer ons via info@dierenarts-jandeclercq.be


  Full time kleine huisdieren dierenarts gezocht voor volledig nieuw uitgeruste praktijk

  DAP Hulsterheide is een groepspraktijk voor kleine huisdieren met een team dat bestaat uit 5 dierenartsen en 6 assistentes. Wij zijn op zoek naar een extra 6de collega dierenarts om ons team te komen versterken. Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@hulsterheide.be of op het nummer 013/66.56.11