Zoekertjes

  Vacature voor 2 fulltime gezelschapsdierenartsen

  Dierenartsenpraktijk ’t Hof is een moderne en goed uitgeruste praktijk voor gezelschapsdieren ten noorden van Antwerpen, in Essen. Door onze snelle groei zijn wij momenteel op zoek naar TWEE gemotiveerde dierenartsen om ons enthousiaste team van 3 dierenartsen en 4 assistentes te versterken. Ben je net afgestudeerd en klaar voor het echte werk? Of heb je al meerdere jaren ervaring en ben je op zoek naar een praktijk waar je je talenten ten volle kunt ontwikkelen? Ons team ondersteunt je waar nodig en verwelkomt dierenartsen van elk niveau voor een onmiddellijke en permanente functie.

  Wij bieden: 

  • een fulltime en gevarieerde job
  • hulp en begeleiding waar nodig
  • een moderne en goed uitgeruste praktijk (laparoscopie, endoscopie, digitale radiografie, echografie, dentale unit, in-huis labo (Idexx), …)
  • de mogelijkheid tot doorgroeien
  • een enthousiast en gemotiveerd team van 3 dierenartsen en 4 assistentes
  • de mogelijkheid tot overnachting op de praktijk (tijdens de wachtdiensten)

  Wij verwachten dat je:

  • klantgericht kan werken en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt
  • over eigen vervoer beschikt
  • op termijn kunt meedraaien in weekend- en wachtdiensten (na inloopperiode)
  • tijdens de wachtdiensten binnen maximaal 30 minuten op de praktijk kunt zijn

  Ben jij de dierenarts naar wie we op zoek zijn? Stuur je CV naar info@dierenartsenpraktijk-t-hof.be. Hopelijk mogen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!

   


  Vacature Dierenarts Kleine Huisdieren Waregem

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde dierenarts om ons team van 2 dierenartsen te versterken. Ervaring is een pluspunt, gedrevenheid en engagement nog belangrijker!

  Meer info en sollicitaties zijn welkom via chris.decoene@dierenartswaregem.be of 056/61.04.54


  Vacature dierenarts kleine huisdieren Maaseik

  DAP Stakenborg zoekt een gemotiveerde dierenarts om ons team te versterken. Het betreft een parttime job (met mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime) in eerstelijns diergeneeskunde in een 100% KHD praktijk. We zoeken een collega die vlot, vriendelijk en punctueel is en die graag en netjes werkt. Ervaring is geen vereiste, vooral enthousiasme, flexibiliteit en leergierigheid zijn belangrijk.

  Bij interesse stuur je je CV en korte motivatie naar info@dapstakenborg.be.


  Full-time dierenarts gezocht

  Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde, leuke dierenarts kleine huisdieren die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende job? Dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken. Wij zijn 2 naburige praktijken die samen op zoek zijn naar iemand die van begin augustus tot eind maart een dierenarts in zwangerschapsverlof kan vervangen. Achteraf zal een halftijdse job ter beschikking zijn in 1 van de 2 praktijken.

  Je dient zelfstandig consultaties en kleine ingrepen uit te voeren. Voor meer uitdagende zaken kan je rekenen op de hulp van een collega.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog extra vragen neem dan contact op met dierenartsenpraktijk Heizijde op 0478/226376 of stuur je cv naar dapheizijde@gmail.com


  DR 810 - examion RX-toestel

  Dit toestel werd aangekocht als demo-toestel in 2014. Werd niet intensief gebruikt, steeds in beschermkoffer gebleven. Wegens overgang naar grote detectorplaat voor kleine huisdieren wordt dit perfect functionerende toestel aangeboden (toestel werd vooral voor khd gebruikt). Software-systeem is Examion.

  Wordt verkocht incl

  • beschermkoffer (incl. externe cd brander, usb-uitgangen en extra stopcontact in de berschermkoffer),
  • laptop,
  • software
  • detectorplaat
  • extra beschermkoffer voor de detectorplaat
  • kabels
  • ontvanger voor aan het röntgenapparaat

  Mogelijkheid tot overname podoblok 65°.

  Nieuwprijs 35.000 euro - Richtprijs 10.000 euro. Foto's en info op aanvraag: 0499/288545 of ines@verborgh.be


  job aanbieding dierenarts KHD West Vlaanderen

  DAP De Toren in Torhout en DA Bea Wuijten in Wevelgem, zijn samen op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren. Op deze manier kunnen wij een langdurige, full-time opdracht aanbieden. Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele, ten opzichte van mens en dier vriendelijke collega, die ook bereid is wachtdiensten en eventueel extra uren te doen. Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Interesse en bijscholen daarentegen wel.

  Sollicitatiebrief en CV sturen naar : ann.kuhweide@telenet.be


  Vacature dierenarts KHD Westkust

  Vets For Pets breidt uit. Wie komt ons team versterken?

  Ben jij op zoek naar een leuke dynamische groepspraktijk, werk je graag in team? Hou je van uitdagingen en ben je bereid om je regelmatig bij te scholen? Dan zouden wij graag met jou kennismaken. Onze praktijk betrekt 3 locaties, Koksijde, Nieuwpoort en Westende. Enige ervaring is wel vereist, liefst keuzevak KHD. We helpen je met plezier je verder te ontplooien als kleine huisdierenarts. Interesse? Stuur je CV naar suzebogaerts@telenet.be.


  vacature dierenarts khd

  Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega voor permanente samenwerking. De praktijk bevindt zich te Merksem en gezien het vele fileleed in en rond Antwerpen is het belangrijk niet te ver uit de regio te wonen. Heb je interesse, gelieve mij te contacteren op het nr 0475/923500 of te mailen naar info@dierenartssinjan.be.


  Leuke collega gezocht in regio Deinze

  Spoed- en doorverwijspraktijk Hond en Kat gelegen tussen Gent en Deinze wil haar team nog uitbreiden met een extra collega.

  De ideale kandiaat:

  • Heeft min 2j praktijkervaring of een internship achter de rug 
  • Houdt van een uitdaging Is een teamplayer

  Al de rest is bespreekbaar. Part-time werken kan ook. Graag cv en motivatiebrief mailen naar sieglinde.david@hond-en-kat.be


  Dierenarts gezelschapsdieren Weelde/Oud-Turnhout

  Voor onze snelgroeiende praktijk met vestigingen te Weelde en Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een derde collega.

  Wat kunnen wij aanbieden?

  • een aangename werkplaats in een laagdrempelige, maar zeer goed uitgeruste praktijk (direct digitaal röntgen, digitale echo, bloedanalyse Idexx, gasanesthesie, dentale unit, microscopie,…)
  • uren grotendeels in overleg (3-4 dagen per week + 2x zaterdag VM) met aandacht voor werk/privé verhouding
  • hoge verloning en beperkte dienstbelasting
  • bij goede samenwerking zijn er uitstekende toekomstperspectieven in de praktijk
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bijscholing. Voor een minder ervaren collega voorzien we uitgebreide begeleiding om te kunnen doorgroeien naar een vakvolwassen dierenarts

  Wat verwachten wij?

  • een collega met goede communicatieve vaardigheden en correcte werkethiek
  • ervaring is een pré, maar geen absolute must. Ook gemotiveerde laatstejaarsstudenten mogen reageren.
  • geen 9 to 5 mentaliteit. Een deel van het werk zal zich in de avonduren en op zaterdagvoormiddag situeren.
  • wonend op maximum een half uur van Weelde of bereid om op korte termijn te verhuizen naar de regio
  • iemand die weet welke richting zijn/haar carrière heen moet.

  Ons doel is een lange termijn samenwerking aan te gaan waar we allemaal beter van worden. Ben jij de ambitieuze dierenarts die samen met ons de praktijk verder wil uitbouwen? Stuur je volledige CV en korte motivatie naar info@dierenartsenpraktijkgrensland.be. Voor meer info over de praktijk: zie onze website www.dierenartsenpraktijkgrensland.be of bel naar 014/65.05.01.