Zoekertjes

  job aanbieding dierenarts KHD West Vlaanderen

  DAP De Toren in Torhout en DA Bea Wuijten in Wevelgem, zijn samen op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren. Op deze manier kunnen wij een langdurige, full-time opdracht aanbieden. Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele, ten opzichte van mens en dier vriendelijke collega, die ook bereid is wachtdiensten en eventueel extra uren te doen. Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Interesse en bijscholen daarentegen wel.

  Sollicitatiebrief en CV sturen naar : ann.kuhweide@telenet.be


  Vacature dierenarts kleine huisdieren regio Neeroeteren

  Dierenartsencentrum Daminet-Lambert is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega om ons team van 5 dierenartsen te vervoegen. Het betreft een voltijdse aanbieding in het rustig gelegen Neeroeteren (Maaseik) (40min van Maastricht, 45min van Hasselt). Het centrum is volledig uitgerust met onder andere digitale RX, eigen bloedanalyse, microscoop met camera, endoscopie, echografie, gasanaesthesie, etc… Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde collega die ook mee in de eigen wachtdienst kan deelnemen. Ervaring is geen vereiste indien de nodige motivatie en leergierigheid aanwezig is.

  Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dac-carus.be


  Vacature dierenarts KHD Westkust

  Vets For Pets breidt uit. Wie komt ons team versterken?

  Ben jij op zoek naar een leuke dynamische groepspraktijk, werk je graag in team? Hou je van uitdagingen en ben je bereid om je regelmatig bij te scholen? Dan zouden wij graag met jou kennismaken. Onze praktijk betrekt 3 locaties, Koksijde, Nieuwpoort en Westende. Enige ervaring is wel vereist, liefst keuzevak KHD. We helpen je met plezier je verder te ontplooien als kleine huisdierenarts. Interesse? Stuur je CV naar suzebogaerts@telenet.be.


  vacature dierenarts khd

  Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega voor permanente samenwerking. De praktijk bevindt zich te Merksem en gezien het vele fileleed in en rond Antwerpen is het belangrijk niet te ver uit de regio te wonen. Heb je interesse, gelieve mij te contacteren op het nr 0475/923500 of te mailen naar info@dierenartssinjan.be.


  dierenarts KHD te Brussel

  Vetocambre is een dierenartsenpraktijk die zich uitsluitend richt op het behandelen kleine huisdieren in Brussel. De praktijk biedt eerstelijnsconsultaties op afspraak en open consultaties. Deze consultaties worden voornamelijk gedaan in het Frans maar ook in het Nederlands en het Engels. We zijn een team van 3 dierenartsen en 2 assistenten. de praktijk beschikt over een balie, wachtzaal, twee ruime consultatiekamers, digitale radiografie, ECG, echografie, voorbereiding, hospitalisatie, labo met (biochemie, haematologie, urine onderzoek, microscoop) en twee chirurgie tafels. Naast de eerstelijnsconsultaties beschikt de praktijk ook over een goede caseload aan tweedelijns chirurgische ingrepen zowel weke delen als orthopedie.

  De praktijk is op zoek naar: zelfstandige dierenarts. Jouw uitdaging: Houden van consultaties tijdens het spreekuur naast consultaties die op afspraak zijn gepland. Je zal zorgen voor de gehospitaliseerde dieren en basisingrepen uitvoeren (castratie en sterilisatie katten, dentaal, etc). Daarnaast zal je ook dieren voorbereiden bij operaties en assisteren bij deze operaties. Het gaat om 4 dagen per week met één vaste avond wacht, één weekend op 3.

  Jouw profiel: je bent dierenarts met vooral interesse in inwendige ziekten ervaring is een pluspunt klantvriendelijke en enthousiaste ingesteldheid gemotiveerd om mee te draaien in een wachtdienst. Je woont in of rondom Brussel. Mocht deze vacature je interesseren stuur dan je cv en motivatiebrief naar jmgsmets@hotmail.com.


  Toffe dierenarts gezocht regio Gent

  Wij , dierenartsenpraktijk Ons huisdier, zijn op zoek naar een toffe dierenarts om ons team te versterken. We zoeken een fulltime dierenarts (minstens 30 uur) liefst met ervaring. Graag in teamverband werken is een must, zowel klant als diervriendelijkheid vinden we heel belangrijk! Gemotiveerd zijn om bij te leren is onontbeerlijk. Interesse in tandheelkunde een pluspunt. Graag iemand in het bezit van een wagen en die in de regio Gent woont of wil komen wonen. Heb je interesse om bij ons te komen werken?

  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dierenartsonshuisdier.be


  Leuke collega gezocht in regio Deinze

  Spoed- en doorverwijspraktijk Hond en Kat gelegen tussen Gent en Deinze wil haar team nog uitbreiden met een extra collega.

  De ideale kandiaat:

  • Heeft min 2j praktijkervaring of een internship achter de rug 
  • Houdt van een uitdaging Is een teamplayer

  Al de rest is bespreekbaar. Part-time werken kan ook. Graag cv en motivatiebrief mailen naar sieglinde.david@hond-en-kat.be


  vacature khd Aalter

  Voor onze goed uitgeruste groeiende praktijk gelegen in een erg mooie omgeving zoeken we een collega. Ook laatstejaarsstudenten welkom! Neem gerust een kijkje op www.dierenartsvanhaver.be: je zal zien dat professionaliteit vanzelfsprekend is en TLC voor patiënt en baasje in onze genen zit. We bieden een inwerkperiode, goede ondersteuning en een eerlijke verloning. Mogelijkheid tot blijvende samenwerking.

  Ben jij diegene die na een correcte diagnose en behandeling nog een extra knuffel aan je patiënt geeft, stuur dan een motivatiebrief + CV naar: dierenarts@dierenartsvanhaver.be


  Dierenarts gezelschapsdieren Weelde/Oud-Turnhout

  Voor onze snelgroeiende praktijk met vestigingen te Weelde en Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een derde collega.

  Wat kunnen wij aanbieden?

  • een aangename werkplaats in een laagdrempelige, maar zeer goed uitgeruste praktijk (direct digitaal röntgen, digitale echo, bloedanalyse Idexx, gasanesthesie, dentale unit, microscopie,…)
  • uren grotendeels in overleg (3-4 dagen per week + 2x zaterdag VM) met aandacht voor werk/privé verhouding
  • hoge verloning en beperkte dienstbelasting
  • bij goede samenwerking zijn er uitstekende toekomstperspectieven in de praktijk
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bijscholing. Voor een minder ervaren collega voorzien we uitgebreide begeleiding om te kunnen doorgroeien naar een vakvolwassen dierenarts

  Wat verwachten wij?

  • een collega met goede communicatieve vaardigheden en correcte werkethiek
  • ervaring is een pré, maar geen absolute must. Ook gemotiveerde laatstejaarsstudenten mogen reageren.
  • geen 9 to 5 mentaliteit. Een deel van het werk zal zich in de avonduren en op zaterdagvoormiddag situeren.
  • wonend op maximum een half uur van Weelde of bereid om op korte termijn te verhuizen naar de regio
  • iemand die weet welke richting zijn/haar carrière heen moet.

  Ons doel is een lange termijn samenwerking aan te gaan waar we allemaal beter van worden. Ben jij de ambitieuze dierenarts die samen met ons de praktijk verder wil uitbouwen? Stuur je volledige CV en korte motivatie naar info@dierenartsenpraktijkgrensland.be. Voor meer info over de praktijk: zie onze website www.dierenartsenpraktijkgrensland.be of bel naar 014/65.05.01.


  Enthousiaste dierenarts KHD gezocht

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde dierenarts KHD om ons team te komen versterken! Momenteel werken wij met 4 dierenartsen en 2 assistentes in een goed uitgeruste praktijk (rx, echo, bloedonderzoek, hospitalisatie,...)

  Om de zomerdrukte op te vangen, zoeken wij naar een toffe collega, die

  • gemotiveerd is
  • sociaal is en goed in team kan werken
  • die mee wil draaien in onze eigen wachtdienst
  • die wil blijven bijscholen
  • die bereid is om (op termijn) binnen een afstand van maximum 30 minuten te komen wonen (ivm wachtdienst)

  Wij bieden jou een leuke werksfeer met doorgroeimogelijkheden, een eerlijke verloning en leuke klanten om mee te werken! Graag cv en sollicitatie naar info@hetderdeoor.be. Hopelijk tot gauw! www.hetderdeoor.be