Zoekertjes

  job aanbieding dierenarts KHD West Vlaanderen

  DAP De Toren in Torhout en DA Bea Wuijten in Wevelgem, zijn samen op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren. Op deze manier kunnen wij een langdurige, full-time opdracht aanbieden. Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele, ten opzichte van mens en dier vriendelijke collega, die ook bereid is wachtdiensten en eventueel extra uren te doen. Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Interesse en bijscholen daarentegen wel.

  Sollicitatiebrief en CV sturen naar : ann.kuhweide@telenet.be


  Vacature dierenarts kleine huisdieren regio Neeroeteren

  Dierenartsencentrum Daminet-Lambert is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega om ons team van 5 dierenartsen te vervoegen. Het betreft een voltijdse aanbieding in het rustig gelegen Neeroeteren (Maaseik) (40min van Maastricht, 45min van Hasselt). Het centrum is volledig uitgerust met onder andere digitale RX, eigen bloedanalyse, microscoop met camera, endoscopie, echografie, gasanaesthesie, etc… Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde collega die ook mee in de eigen wachtdienst kan deelnemen. Ervaring is geen vereiste indien de nodige motivatie en leergierigheid aanwezig is.

  Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dac-carus.be


  Vacature vervanger 23/07 tem 05/08

  Vanwege jaarlijks verlof zoek ik een gemotiveerde en vriendelijke dierenarts om mij te vervangen in de periode van 23/07 tem 05/08. Het gaat om een éénmanspraktijk voor enkel kleine huisdieren vnl hond en kat, af en toe eens een knaagdiertje, zelden vogels. Er wordt verwacht volledig zelfstandig te kunnen werken, dus liefst iemand met al wat ervaring. Een inloopperiode kan echter wel worden voorzien. Echografie is aanwezig in de praktijk, ervaring daarmee is een pluspunt maar zeker geen vereiste. Bij interesse, graag cv en sollicitatie naar dierenartsdeschryver@gmail.com


  Vacature dierenarts KHD Westkust

  Vets For Pets breidt uit. Wie komt ons team versterken?

  Ben jij op zoek naar een leuke dynamische groepspraktijk, werk je graag in team? Hou je van uitdagingen en ben je bereid om je regelmatig bij te scholen? Dan zouden wij graag met jou kennismaken. Onze praktijk betrekt 3 locaties, Koksijde, Nieuwpoort en Westende. Enige ervaring is wel vereist, liefst keuzevak KHD. We helpen je met plezier je verder te ontplooien als kleine huisdierenarts. Interesse? Stuur je CV naar suzebogaerts@telenet.be.


  Vacature vervanger 16-27 juli 2018

  Als groeiende gezelschapsdierenpraktijk te Merksplas zijn wij op zoek naar een collega om ons Kleine Huisdieren team te versterken tijdens een vervanging van 16 juli 2018 tem 27 juli 2018. Het gaat om een voltijdse vervanging. Het betreft een goed uitgeruste, moderne gemengde praktijk met 3 dierenartsen Kleine Huisdieren.

  We zoeken een gemotiveerde, enthousiaste, klantvriendelijke collega voor de kleine huisdieren. Ervaring en zelfstandigheid zijn een voordeel, maar pas afgestudeerden zijn ook zeker welkom. Deelnemen in de wachtdienst wordt verwacht, er is gelegenheid tot overnachten op de praktijk. Er is mogelijkheid tot verdere langdurige samenwerking.

  Meer info: gezelschapsdieren@mervet.be - www.mervet.be - Tel: 014/63.37.83


  vacature dierenarts khd

  Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega voor permanente samenwerking. De praktijk bevindt zich te Merksem en gezien het vele fileleed in en rond Antwerpen is het belangrijk niet te ver uit de regio te wonen. Heb je interesse, gelieve mij te contacteren op het nr 0475/923500 of te mailen naar info@dierenartssinjan.be.


  dierenarts KHD te Brussel

  Vetocambre is een dierenartsenpraktijk die zich uitsluitend richt op het behandelen kleine huisdieren in Brussel. De praktijk biedt eerstelijnsconsultaties op afspraak en open consultaties. Deze consultaties worden voornamelijk gedaan in het Frans maar ook in het Nederlands en het Engels. We zijn een team van 3 dierenartsen en 2 assistenten. de praktijk beschikt over een balie, wachtzaal, twee ruime consultatiekamers, digitale radiografie, ECG, echografie, voorbereiding, hospitalisatie, labo met (biochemie, haematologie, urine onderzoek, microscoop) en twee chirurgie tafels. Naast de eerstelijnsconsultaties beschikt de praktijk ook over een goede caseload aan tweedelijns chirurgische ingrepen zowel weke delen als orthopedie.

  De praktijk is op zoek naar: zelfstandige dierenarts. Jouw uitdaging: Houden van consultaties tijdens het spreekuur naast consultaties die op afspraak zijn gepland. Je zal zorgen voor de gehospitaliseerde dieren en basisingrepen uitvoeren (castratie en sterilisatie katten, dentaal, etc). Daarnaast zal je ook dieren voorbereiden bij operaties en assisteren bij deze operaties. Het gaat om 4 dagen per week met één vaste avond wacht, één weekend op 3.

  Jouw profiel: je bent dierenarts met vooral interesse in inwendige ziekten ervaring is een pluspunt klantvriendelijke en enthousiaste ingesteldheid gemotiveerd om mee te draaien in een wachtdienst. Je woont in of rondom Brussel. Mocht deze vacature je interesseren stuur dan je cv en motivatiebrief naar jmgsmets@hotmail.com.


  Vacature dierenarts kleine huisdieren Genk

  Dierenartsencentrum Avanti te Genk zoekt een gemotiveerde collega om ons team te versterken tijdens een zwangerschapsvervanging van augustus tot november 2018. Het betreft een goed uitgeruste, moderne praktijk met 3 vaste dierenartsen en enkele collega's die op verschillende momenten aanwezig zijn om hun specialisaties uit te oefenen. W

  e zoeken een enthousiaste collega die zelfstandig kan werken en vooral klantvriendelijk is, over eigen vervoer beschikt en in de buurt van de praktijk zich kan vestigen (i.v.m. wachtdiensten). Ervaring is een pluspunt maar geen absolute vereiste, gezien een inloopperiode onder begeleiding voorzien is. Je zult een fulltime positie innemen binnen het team en eveneens meedraaien met onze eigen wachtdienst (telefonische bijstand is mogelijk). Nadien is er de mogelijkheid voor een langdurige samenwerking.

  Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar info@dierenartsenavanti.be


  Toffe dierenarts gezocht regio Gent

  Wij , dierenartsenpraktijk Ons huisdier, zijn op zoek naar een toffe dierenarts om ons team te versterken. We zoeken een fulltime dierenarts (minstens 30 uur) liefst met ervaring. Graag in teamverband werken is een must, zowel klant als diervriendelijkheid vinden we heel belangrijk! Gemotiveerd zijn om bij te leren is onontbeerlijk. Interesse in tandheelkunde een pluspunt. Graag iemand in het bezit van een wagen en die in de regio Gent woont of wil komen wonen. Heb je interesse om bij ons te komen werken?

  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dierenartsonshuisdier.be


  Te koop : echotoestel GE logic p 6

  Wegens aankoop nieuwe echotoestel, verkopen we ons vorige toestel: hoog kwalitatief echotoestel, ideaal voor volledige abdominaal onderzoek en goede basis echocardiografie. Echotoestel: GE, Logic PG pro met 3 sondes en volledige echocardio software en EKG lead sondes: lineaire sonde: 11L convexe sonde: 8C cardiale sonde: 5SP. Het echotoestel krijgt een volledige service en de beeldopslag wordt leeg gemaakt. Een certificaat en een jaar garantie wordt aangeboden door GE.

  Contacteer: Cecile Prové DAP De Molenhoek Brakelsesteenweg 153 9406 Outer 054/333255 info@demolenhoek.be


eerste vorige 1 2 3 4 5 volgende laatste