Zoekertjes

  interim Antwerpen

  Dierenartsenpraktijk Van Dessel is op zoek naar een enthousiaste dierenarts KHD om het team te versterken tijdens de vakantieperiode van 8 augustus t.e.m. 27 augustus 2019. Enige ervaring is gewenst. Woonachtig zijn in de streek is een pluspunt. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Als inloopperiode kan vanaf heden reeds meegedraaid worden op woensdagen. Bij interesse: dierenartsenpraktijkvandessel@gmail.com


  Vacature Dierenarts Kleine Huisdieren Riemst

  Wij zijn een eerstelijnspraktijk Kleine Huisdieren in het zuiden van Limburg met 1 dierenarts en 1 assistente en zijn op zoek naar een gemotiveerde collega dierenarts om ons team te versterken. Het gaat om een parttime job, met eventueel mogelijkheid naar fulltime in de toekomst. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Passie, enthousiasme, leergierigheid, flexibiliteit, klantvriendelijkheid, sociaal karakter en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Heb je interesse, stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@dierenartsgreetjebruninx.be.


  zwangerschapsvervanging

  Dierenartsenpraktijk Plantijn (Antwerpen) zoekt een enthousiaste dierenarts om ons team te vervoegen voor een zwangerschapsvervanging (van mei tem augustus). Eventueel verlenging op lange termijn mogelijk.


  Dierenarts kleine huisdieren

  Van Snoet tot Staart is een goed uitgeruste en moderne dierenartsenpraktijk in de regio Heist-op-den-Berg. Momenteel bestaat ons team uit 2 dierenartsen en 1 assistente. Door een positieve groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste dierenarts (m/v).

  Functie: Dierenarts kleine huisdieren. Je start op als parttime medewerker. Na verloop van tijd kan dit uitgroeien tot een fulltime job. Je komt terecht in een aangenaam team waar klantgerichtheid, communicatie en klantenservice onze troeven zijn.

  Profiel: Je hebt een diploma diergeneeskunde Je bent onderlegd in de routineoperaties kleine huisdieren (castratie, sterilisatie, …) Je bent communicatief en sociaal aangelegd Je kan goed in groep werken

  Aanbod: De mogelijkheid te groeien in een dynamische dierenartsenpraktijk Vaste job met het oog op een langdurige samenwerking

  Parttime jobaanbieding: 4 halve dagen/week Goede verloning Indien u geïnteresseerd bent, kan u ons contacteren via mail: vansnoettotstaart@hotmail.com of per telefoon: 015/23.04.70


  Te koop

  Te koop echografietoestel Aloka Alpha 7
  Bouwjaar 2009
  In goede algemene staat 
  Voorzien van 1 convexe abdominale sonde en 1 vaginale sonde.

  Meer info: sofie_raats@hotmail.com    


  Vervanging krokusvakantie KHD Torhout

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega KHD die de praktijk kan versterken van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart 2019. Je komt terecht in een goed uitgeruste eerstelijnspraktijk en werkt er samen met een dierenartsassistente. Zelfstandig kunnen werken is een must, maar er is altijd hulp van nabije collega's mogelijk. Er wordt enkel op afspraak gewerkt. Uiteraard is er een correcte verloning, inslapen is mogelijk maar hoeft niet. Bij interesse graag een mailtje naar kim@dapdekameraad.be of tel 050 22 10 02.


  Vacature zwangerschapsvervanging 01/04/2019-31/07/2019 KHD Assebroek (Brugge)

  Vacature zwangerschapsvervanging 01/04/2019-31/07/2019 KHD Assebroek (Brugge)

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega kleine huisdieren voor een zwangerschapsvervanging. Je krijgt de kans om te werken in een gloednieuw, goed uitgerust dierenartsencentrum met aangename collega’s . Doordat de praktijk snel groeit is er ook een reële kans op een blijvende functie na de vervanging.

  Wij bieden aan:

  -          Aangename werksfeer

  -          Eerlijke verloning

  -          Mooie werkuren (9-18u), enkel op afspraak

  -          Goede begeleiding door collega’s

  -          Toekomstperspectief

  Wij verwachten:

  -          Specialisatie kleine huisdieren

  -          Motivatie en enthousiasme

  -          Klant- en diervriendelijkheid

  -          Orde en netheid

  Wij interesse heeft kan als eens rondneuzen  op onze website (www.debruyn-matthys.be) of onze facebookpagina.

  Mail CV en motivatiebrief naar: info@debruyn-matthys.be  of neem gerust contact op met ons op het nummer 050/825 828.


  Zwangerschapsvervanging Oudenaarde

  Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een full-time dierenarts kleine huisdieren! Wij zijn een groepspraktijk (3 dierenartsen) met leuk cliënteel in Oudenaarde. Wij zijn goed uitgerust, er heerst een toffe collegiale sfeer en we hebben ook een goed geregelde week- en weekendwachtdienst. Wij zoeken een dierenarts met wat ervaring, die er geen probleem mee heeft zelfstandig te werken. De interimperiode loopt van 1 juni tem 31 augustus 2019. Indien interesse, mail ons op info@crius-dierenartsen.be.


  Vacature dierenarts dac Anthemis (Vlaams-Brabant)

  Wie zijn wij? Wij zijn een jong team van 6 dierenartsen en 7 assistentes die vol goesting bouwen aan een groeiende praktijk die voorop loopt op andere praktijken door het aanbieden van niet enkel diergeneeskunde maar het complete plaatje van zorg voor huisdieren! Wij zijn sinds kort gestart met fysiotherapie voor huisdieren, wat een schot in de roos bleek te zijn! Mede hierdoor en mede door onze verschillende locaties (Kapelle-op-den-Bos, Grimbergen en binnenkort Wolvertem) blijft onze praktijk enorm groeien. Wij staan garant voor klantvriendelijkheid en een perfecte dienstverlening. Doordat we met veel dierenartsen zijn en onze patiënten graag zo veel mogelijk helpen, staan we volledig achter het uitbouwen van een specifieke interesse per dierenarts, hiervoor voorzien wij ook een opleidingsvergoeding.

  Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een dierenarts die leergierig is en zeer gepassioneerd is door zijn/haar beroep. Ervaring is uiteraard meegenomen, maar een pas afgestudeerde gemotiveerde dierenarts is altijd welkom om zich te komen voorstellen! Een diploma diergeneeskunde is uiteraard een minimumvereiste, maar daar bovenop vragen wij ook een diploma in de optie kleine huisdieren of een volledig afgewerkte studie vakdierenarts kleine huisdieren. Omdat we gaan voor een langdurige samenwerking is belangrijk dat je niet al te ver moet rijden of bereid bent om op termijn dichter in de buurt te komen wonen.

  Unieke kans? Je krijgt de kans om, samen met ons, een volledig nieuwe, uitgeruste locatie van onze praktijk op te starten, waar je zelfstandig kan werken en toch een doorverwijspraktijk hebt als back up voor de meer ingewikkelde gevallen. Je hoeft je geen zorgen te maken over investeringen en papierrompslomp, daar zorgen wij allemaal voor! Wij verzorgen onze eigen wachtdienst met 7 dierenartsen waardoor de wachten (zowel in de week als in het weekend) relatief beperkt blijven en je een comfortabele work-life balans kan bekomen.

  Wat bieden wij? Een uitstekende verloning Een opleidingsvergoeding Een tankkaart Een smartphone met abonnement

  Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.dac-anthemis.be! Stuur je motivatiebrief en cv naar dierenartsencentrumanthemis@gmail.com. Ben je meer van de directe aanpak? spring gewoon eens binnen om kennis te maken! ! Wij kijken er naar uit je te ontmoeten !


  full time dierenarts voor DAP ANIMALIS te Zottegem

  Dierenartsenpraktijk ANIMALIS uit ZOTTEGEM is een moderne goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid op de eerste plaats komen. Wegens verhuis van een collega naar Limburg zijn we op zoek naar een sociaal vaardige collega (ervaring hoeft niet, maar kan een pluspunt zijn) die zich in het goed draaiend team van 7 dierenartsen en 3 dierenartsassistentes perfect weten te integreren.

  Profiel 

  • Dierenarts gezelschapsdieren M/V met zelfstandig statuut.
  • Je zal in eerste instantie de eerstelijnsdiergeneeskunde beoefenen, om je zo te bekwamen in je beroep.
  • Na een inloopperiode ben je bereid te participeren in de week- en weekendwachten.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je bent vlot, enthousiast en hebt een lange termijnvisie en zin voor initiatief.
  • Je bent bereid om je verder bij te scholen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Inwoonmogelijkheid voorzien tijdens de wacht.

  Aanbod

  • We beschikken over alle nodige moderne apparatuur zoals digitale RX, cardio)echo, bloeddrukmeting, eigen bloedanalyseapparatuur, K-laser, laparoscopietorens, dentale unit + dentale digitale RX, apparatuur voor orthopedische ingrepen, ….
  • U krijgt de kans om uzelf te ontplooien tot een gewaardeerde dierenarts, binnen een praktijk met een aangename werksfeer.
  • U kan ook steeds beroep doen op bekwame collega’s om uw kennis uit te breiden.
  • Verloning is op zelfstandige basis, op basis van een uurtarief met een stijgend karakter, gebaseerd op de evolutie van uw capaciteiten. Er is een opleidingstraject voorzien.
  • Er is mogelijkheid voor verdere verdieping in een bepaald vakgebied.
  • Bij wederzijdse interesse, staan wij in de toekomst open voor associatie.

  Interesse? Herken je jezelf in dit profiel, stuur dan een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV en foto naar stefan.haustraete@gmail.com of animalis@telenet.be Neem alvast eens een kijkje op onze website www.animaliszottegem.be of onze facebookpagina (www.facebook.com/animaliszottegem).


eerste vorige 1 2 3 4 volgende laatste