Zoekertjes

  Dierenartsenpraktijk Den Boom zoekt een nieuwe dierenarts

  Onze goed uitgeruste praktijk voor kleine huisdieren is in volle groei en zo’n sneeuwbal is blijkbaar moeilijk te stoppen. Daarom zoeken wij op korte termijn een nieuwe dierenarts.

  Wij zijn een familiale praktijk gelegen in het centrum van Boom, in volle verandering en expansie. De persoonlijke band met ons cliënteel en het streven naar een hoogwaardige diergeneeskunde zonder daarbij de noden van dier, baasje en natuurlijk ook de dierenarts uit het oog te verliezen, zijn belangrijke kenmerken van onze praktijk.

  Wat zoeken wij in een ideale wereld :

  Een gemotiveerde dierenarts met

  • Veel honger naar kennis
  • Liefde voor chirurgie, indien mogelijk enige ervaring
  • Interesse in het uitbouwen van dit familiaal project

  Wat bieden wij:

  • Hopelijk een aangename werksfeer ??
  • Veel begeleiding
  • Heel veel mogelijkheden voor een creatieve ondernemer-in-spé
  • Omdat men spijtig genoeg niet van de hemelse dauw kan leven, een correcte verloning
  • Wachtdiensten +/- 4x per jaar

  Als je het nu al voelt kriebelen kan je eens een kijkje nemen op www.dap-denboom.be

  Om te vermijden dat deze vacature teveel op een dating-profiel begint te lijken, zou ik aan iedereen die zin heeft, gewoon willen aanraden om je profiel door te sturen en een afspraak te maken.

  Tot Binnenkort

  Helena

  0476 251 897 of helena_roelants@hotmail.com


  Vacature Dierenarts bij dierenkliniek Aan de Heikant

  Dierenkliniek Aan de Heikant zoekt eerstelijns dierenarts (m/v) om onze kliniek, gespecialiseerd in huisdieren, te versterken. Je komt terecht in een kliniek met 7 dierenartsen en 4 assistenten. Overdag zie je klanten op afspraak, in de vroege avonduren houd je mee het spreekuur draaiende. Ook routine operaties maken deel uit van jouw takenpakket. Buiten de kantooruren roteer je met je collega’s mee in een beurtrol om de wachtdiensten te verdelen. Behalve een hoofdkliniek in Kalmthout heeft Aan de Heikant nog 3 satellietpraktijken in Essen, Wuustwezel en Kapellen. Ook hier zul je, wanneer nodig, het spreekuur voor je rekening nemen.

  Profiel: - Ervaring als dierenarts is een mooi pluspunt, maar geen absolute voorwaarde. In het begin zal je voldoende ondersteund worden door je collega’s.

  Aanbod: - Aan de Heikant biedt haar dierenartsen ruim de mogelijkheid om zich te verdiepen in een interessegebied aan de hand van opleidingen. - Je zal werken in een goed uitgeruste kliniek met o.a. een RX-toestel, echo, 2 operatiekwartieren en een labo. - Je wordt lid van een gevarieerd team dierenartsen, met elk hun eigen specialisatie. Kortom, veel know-how onder 1 dak en veel om van te leren! - We zoeken iemand die zich wil engageren voor een vaste betrekking.

  Interesse? Solliciteer dan met een recente cv en motivatiebrief per mail naar info@aandeheikant.be. Voor bijkomende vragen omtrent deze vacature mag u bellen naar 03 666 62 63, kies toets 3.


  Vacature dierenarts in Tilburg

  Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste dierenarts met een warm gevoel voor mens en dier en een passie voor de diergeneeskunde. Wil je de juiste diagnose stellen en daarvoor de nodige apparatuur in huis hebben dan is Den Herd misschien een plek voor jou!

  Wie zijn wij? Dierenkliniek Den Herd is in 1983 gestart in Tilburg en wij zijn een team van 3 dierenartsen, 5 paraveterinairen en een manager. Wij zijn een goed uitgeruste kliniek waarbij ons motto ‘meten is weten’ geldt. Preventieve diergeneeskunde vinden wij belangrijk en pas bij een juiste diagnose kan een goede behandeling opgestart worden. Door collegialiteit en flexibiliteit proberen wij in een fijne werksfeer optimale diergeneeskunde te bieden. Maatschappelijke betrokkenheid Den Herd werkt sinds 2000 mee bij het steriel maken van katten zonder baas en werkt samen met de werkgroep ‘Verwilderde Zwerfkatten’ van de Dierenbescherming. Hierdoor hebben wij in een aantal jaar tijd de groep verwilderde katten in Tilburg en omstreken aantoonbaar verminderd.

  Wat hebben wij jou te bieden? Een baan van 32 uur per week met daarnaast deelname aan de diensten die worden gehouden in Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant te Waalwijk. Nascholing en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Zo is er voor iedere dierenarts een persoonlijk budget om zo up-to-date mogelijk te blijven!

  Reageer! Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar lvanaubel@dierenkliniekdenherd.nl

  Dierenkliniek Den Herd
  Capucijnenstraat 78 5025 LH Tilburg
  013-5420274
  www.dierenkliniekdenherd.nl


  Dringende vacature eerstelijnsdierenarts Edegem

  Dierenartsenpraktijk Lindedreef, gelegen te centrum Edegem, is dringend op zoek naar een ervaren collega voor een parttime job vanaf 1 september. Het betreft een dynamische en groeiende 1e-lijnspraktijk kleine huisdieren met een erg aangenaam cliënteel. Zelfstandig kunnen werken en klantvriendelijkheid is een must.


  DAP Lindedreef

  Strijdersstraat 19, 

  2650 Edegem

  info@dierenartslindedreef.be t.a.v Scholler Stephanie

  0468/05.62.76


  Parttime vacature Reet/Duffel

  DAP Aan de Kleiput te Reet en Duffel is een groeiende dierenartsenpraktijk KHD.

  Wij zijn daarom op zoek naar een toffe, spontane collega dierenarts die parttime op dinsdag, (donderdag) en vrijdag ons team zou kunnen komen versterken.

  Onze praktijk is goed uitgerust en de collega zou grotendeels in de satelietpraktijk te Duffel werken.

  We zoeken iemand die:

  • zowel zelfstandig kan werken als in team;
  • flexibel en gemotiveerd is
  • sociaal vaardig is
  • ervaring is een pluspunt maar geen vereiste
  • inzet in de wachtdienst (1 avond/ weekend 4x per jaar)
  • een proactieve ingesteldheid en een lange termijnvisie vooropstelt;
  • eventueel woonachtig is in de buurt

  Voor meer informatie: aandekleiput@gmail.com


  GEZOCHT DIERENARTS KLEINE HUISDIEREN VOOR ZWANGERSCHAPSVERVANGING

  DAP De meander, regio Kalken, zoekt een gemotiveerde collega om het team te versterken vanaf eind november 2019.

  Wij zijn een team van drie dierenartsen en twee assistentes die hoofdzakelijk eerstelijnsdiergeneeskunde beoefenen bij kleine huisdieren. Aangezien vanaf deze periode het zwangerschapsverlof begint van onze vaste collega zoeken wij iemand die bereid is te helpen bij de consultaties en operaties gedurende deze periode, en dat gedurende enkele dagen in de week.

  We zoeken een sociaal iemand die liefst al wat zelfstandig kan werken. Ervaring is geen vereiste maar wordt aanzien als een meerwaarde. Leergierigheid en doorzettingsvermogen zijn kwaliteiten die ten zeerste geapprecieerd worden en zullen van deze periode een aangename ervaring maken. Aangezien we zeer nauw samenwerken en je nooit helemaal alleen bent, kan je ook steeds terugvallen op een collega. Vooral naar pas afgestudeerde collega’s kan dit een zeer interessante betrekking zijn om snel wat beginnende ervaring op te doen. Een inloopperiode behoort zeker tot de mogelijkheden om de praktijk en de collega’s al wat beter te leren kennen.

  Indien interesse, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een eerste kennismaking en eventueel jouw beschikbaarheid te bespreken.

  Misschien tot binnenkort,

  DAP De Meander

  09/367.73.50 - 0477/41.96.04

  info@dierenartsdemeander.be


  DRINGENDE VACATURE dierenarts kleine huisdieren Berlare

  Ruime praktijk in Berlare met nog veel groeipotentieel is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste collega, interesse in kleine zoogdieren (konijn, knaagdier, fret) is een pluspunt. Ervaring is niet vereist, motivatie en inzet is belangrijker. De praktijk beschikt over gasanesthesie met een goede anesthesie monitor. Verder is er een basis echografie-toestel aanwezig, als ook een goede tandunit.

  Start per direct, om nog een inwerkperiode te hebben. De bedoeling is dan ook om tegen eind september de praktijk minstens 2 maand over te nemen alleen of in samenwerking met collega, wegens zwangerschapsverlof. Mogelijkheid op termijn parttime te komen werken.

  Er is in de praktijk een ervaren assistent aanwezig die veel ondersteuning zal kunnen bieden. Ik zal uiteraard proberen zo veel als mogelijk beschikbaar te zijn voor overleg en er zijn ook andere bevriende collega’s in de buurt die kunnen gecontacteerd worden.

  Eerlijke verloning in overleg en naar prestatie, cv/sollicitatie naar info@dierenarts-melody.be

  https://www.facebook.com/DierenartsMelodySlabbekoorn/


  Vacature fulltime KHD dierenarts DAC Kerberos-Craynwinkel (Leuven/Lubbeek)

  Het dierenartsenteam van DAC Kerberos-Craynwinkel zoekt een nieuwe collega! Ons enthousiast team bestaat uit 7 dierenartsen en 5 assistenten en is verdeeld over 2 locaties in Leuven en Lubbeek. Elke dierenarts in ons team doet zowel consultaties als chirurgische ingrepen. Ons motto is ‘samenwerken als een hecht team in een leuke werksfeer’. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  Wat bieden wij: • Een goed uitgeruste praktijk waar eerste- en tweedelijns diergeneeskunde wordt aangeboden • Bijscholing gefinancierd door de praktijk • Een correcte universitaire verloning • Groeimogelijkheden • Mooie werk/privé verhouding Voor meer info over onze praktijk kan u surfen naar http://www.kerberos.be/ Wil jij onze toffe groep komen versterken, neem dan contact op: theo@craynwinkel.be 0475/24.34.37


  Vervangende dierenarts gezocht Zonnebeke

  KHD praktijk ik Zonnebeke zoekt een dierenarts voor een vervanging vanaf 15/08/2019-15/12/2019. We zijn een moderne, goed uitgeruste eerstelijnspraktijk met twee dierenartsen. Digitale RX, echografie, gasanesthesie en gescheiden hospitalisatieruimtes zijn aanwezig. Er wordt voornamelijk op afspraak gewerkt.

  Profiel: je bent bij voorkeur afgestudeerd optie KHD. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste. Je bent vriendelijk en sociaal en gaat op een rustige manier om met dieren. Je bent bereid om na een tijdje mee te helpen in de wachtdienst (waarschijnlijk slechts 1 wachtdienst over de volledige vervangingsperiode). Je houdt van droge humor ;-). 

  Wij bieden: een aangename werkplek en een eerlijke verloning. Tevens is er ondersteuning van de andere dierenarts waardoor je er nooit alleen voor staat. Een inloopperiode is mogelijk, alsook overnachten ter plaatse. Meer info + sollicitatie: dapdemerelaar@gmail.com of 057/36.95.86


  DAP DEN EIKBOS te Eppegem (Vlaams brabant) zoekt eerstelijnsdierenarts.

  Ben je enkele jaren afgestudeerd in GHD en wil je, je verder ontwikkelen in de kleine huisdiersector, of zet je nu pas uw eerste stappen in de diergeneeskunde, of wil je wat nieuwere uitdagingen ontdekken??? Dan kan je bij ons terecht...Wij hebben eerstelijns paard, rund, ezel, hond, kat, konijn,...en tweedelijns KHD en binnenkort krijgen wij nieuwe lokalen...

  U kan ons ontdekken op www.deneikbos.be of op FB. Wij staan open voor verschillende vormen van samenwerken (1 dag/meerdere dagen, enkel KHD, combi, zuiver eerstelijns, eerstelijns en interesse in een vakgebied,...) en bieden in samenspraak een eerlijke verloning en opleidings- en doorgroeimogelijkheden, indien gewenst. Voor meer informatie graag een mailtje naar marc@deneikbos.be.


eerste vorige 1 2 3 4 5 volgende laatste