Zoekertjes

  Vacature dierenkliniek Kruisbos - Rotselaar

  Dierenkliniek zoekt dierenarts kleine huisdieren.

  Kruisbos is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Wezemaal – Rotselaar. Wij werken met een team van 11 voltijdse dierenartsen, 5 tweedelijnsdierenartsen en 4 voltijdse assistenten.

  Wegens verdere uitbreiding van de praktijk zoeken wij een gemotiveerde eerstelijns-dierenarts, die bereid is deel uit te maken van een drukke praktijk met permanentie 7d/7d, 24u/24u. Ervaring is een pluspunt, maar motivatie is belangrijker. In de buurt (komen) wonen is echter wel een vereiste voor een vast contract.

  Wij bieden een vaste, voltijdse baan met goede verloning (deeltijds is ook mogelijk).

  Meer info en sollicitaties zijn welkom via: info@kruisbos.be, tel: 016 - 44 42 87, per post: Dierenkliniek Kruisbos, Aarschotsesteenweg 320, 3111 Wezemaal (t.a.v. Johan Nackaerts).


  DR 810 - examion RX-toestel

  Dit toestel werd aangekocht als demo-toestel in 2014. Werd niet intensief gebruikt, steeds in beschermkoffer gebleven. Wegens overgang naar grote detectorplaat voor kleine huisdieren wordt dit perfect functionerende toestel aangeboden (toestel werd vooral voor khd gebruikt). Software-systeem is Examion.

  Wordt verkocht incl

  • beschermkoffer (incl. externe cd brander, usb-uitgangen en extra stopcontact in de berschermkoffer),
  • laptop,
  • software
  • detectorplaat
  • extra beschermkoffer voor de detectorplaat
  • kabels
  • ontvanger voor aan het röntgenapparaat

  Mogelijkheid tot overname podoblok 65°.

  Nieuwprijs 35.000 euro - Richtprijs 10.000 euro. Foto's en info op aanvraag: 0499/288545 of ines@verborgh.be


  Veterinarian

  Veterinarian

  Locatie

  Diepenbeek (BE - 70%) and Leiden (NL -30%)

  Bedrijfsprofiel

  InnoSer is a Contract Research Organization (CRO) acting in the preclinical phase in several therapeutic fields, which offers highly sophisticated transgenic services.
  Functieomschrijving/taken

  Responsible for the animals and their welfare;
  Responsible for veterinary tasks designated by law;
  Operational responsibility in case of absence of the Services & Operations Director.

  Profiel kandidaat

  Master’s degree in veterinary sciences;
  Oral and written proficiency in Dutch and English;
  Ambitious to be part of a young but growing organization;
  Willingness to travel between Leiden and Diepenbeek.

  Arbeidsvoorwaarden

  Competitive remuneration with fringe benefits.

  Contactpersonen

  If you are interested in this position and would like to know more about it, please contact:
  Nele Geusens, Recruitment Specialist
  T: +32 479 570894
  E: geusens@themagroup.be


  job aanbieding dierenarts KHD West Vlaanderen

  DAP De Toren in Torhout en DA Bea Wuijten in Wevelgem, zijn samen op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren. Op deze manier kunnen wij een langdurige, full-time opdracht aanbieden. Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele, ten opzichte van mens en dier vriendelijke collega, die ook bereid is wachtdiensten en eventueel extra uren te doen. Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Interesse en bijscholen daarentegen wel.

  Sollicitatiebrief en CV sturen naar : ann.kuhweide@telenet.be


  Vacature dierenarts kleine huisdieren regio Neeroeteren

  Dierenartsencentrum Daminet-Lambert is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega om ons team van 5 dierenartsen te vervoegen. Het betreft een voltijdse aanbieding in het rustig gelegen Neeroeteren (Maaseik) (40min van Maastricht, 45min van Hasselt). Het centrum is volledig uitgerust met onder andere digitale RX, eigen bloedanalyse, microscoop met camera, endoscopie, echografie, gasanaesthesie, etc… Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde collega die ook mee in de eigen wachtdienst kan deelnemen. Ervaring is geen vereiste indien de nodige motivatie en leergierigheid aanwezig is.

  Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dac-carus.be


  Vacature vervanger 23/07 tem 05/08

  Vanwege jaarlijks verlof zoek ik een gemotiveerde en vriendelijke dierenarts om mij te vervangen in de periode van 23/07 tem 05/08. Het gaat om een éénmanspraktijk voor enkel kleine huisdieren vnl hond en kat, af en toe eens een knaagdiertje, zelden vogels. Er wordt verwacht volledig zelfstandig te kunnen werken, dus liefst iemand met al wat ervaring. Een inloopperiode kan echter wel worden voorzien. Echografie is aanwezig in de praktijk, ervaring daarmee is een pluspunt maar zeker geen vereiste. Bij interesse, graag cv en sollicitatie naar dierenartsdeschryver@gmail.com


  Vacature dierenarts KHD Westkust

  Vets For Pets breidt uit. Wie komt ons team versterken?

  Ben jij op zoek naar een leuke dynamische groepspraktijk, werk je graag in team? Hou je van uitdagingen en ben je bereid om je regelmatig bij te scholen? Dan zouden wij graag met jou kennismaken. Onze praktijk betrekt 3 locaties, Koksijde, Nieuwpoort en Westende. Enige ervaring is wel vereist, liefst keuzevak KHD. We helpen je met plezier je verder te ontplooien als kleine huisdierenarts. Interesse? Stuur je CV naar suzebogaerts@telenet.be.


  Vacature vervanger 16-27 juli 2018

  Als groeiende gezelschapsdierenpraktijk te Merksplas zijn wij op zoek naar een collega om ons Kleine Huisdieren team te versterken tijdens een vervanging van 16 juli 2018 tem 27 juli 2018. Het gaat om een voltijdse vervanging. Het betreft een goed uitgeruste, moderne gemengde praktijk met 3 dierenartsen Kleine Huisdieren.

  We zoeken een gemotiveerde, enthousiaste, klantvriendelijke collega voor de kleine huisdieren. Ervaring en zelfstandigheid zijn een voordeel, maar pas afgestudeerden zijn ook zeker welkom. Deelnemen in de wachtdienst wordt verwacht, er is gelegenheid tot overnachten op de praktijk. Er is mogelijkheid tot verdere langdurige samenwerking.

  Meer info: gezelschapsdieren@mervet.be - www.mervet.be - Tel: 014/63.37.83


  vacature dierenarts khd

  Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega voor permanente samenwerking. De praktijk bevindt zich te Merksem en gezien het vele fileleed in en rond Antwerpen is het belangrijk niet te ver uit de regio te wonen. Heb je interesse, gelieve mij te contacteren op het nr 0475/923500 of te mailen naar info@dierenartssinjan.be.


  dierenarts KHD te Brussel

  Vetocambre is een dierenartsenpraktijk die zich uitsluitend richt op het behandelen kleine huisdieren in Brussel. De praktijk biedt eerstelijnsconsultaties op afspraak en open consultaties. Deze consultaties worden voornamelijk gedaan in het Frans maar ook in het Nederlands en het Engels. We zijn een team van 3 dierenartsen en 2 assistenten. de praktijk beschikt over een balie, wachtzaal, twee ruime consultatiekamers, digitale radiografie, ECG, echografie, voorbereiding, hospitalisatie, labo met (biochemie, haematologie, urine onderzoek, microscoop) en twee chirurgie tafels. Naast de eerstelijnsconsultaties beschikt de praktijk ook over een goede caseload aan tweedelijns chirurgische ingrepen zowel weke delen als orthopedie.

  De praktijk is op zoek naar: zelfstandige dierenarts. Jouw uitdaging: Houden van consultaties tijdens het spreekuur naast consultaties die op afspraak zijn gepland. Je zal zorgen voor de gehospitaliseerde dieren en basisingrepen uitvoeren (castratie en sterilisatie katten, dentaal, etc). Daarnaast zal je ook dieren voorbereiden bij operaties en assisteren bij deze operaties. Het gaat om 4 dagen per week met één vaste avond wacht, één weekend op 3.

  Jouw profiel: je bent dierenarts met vooral interesse in inwendige ziekten ervaring is een pluspunt klantvriendelijke en enthousiaste ingesteldheid gemotiveerd om mee te draaien in een wachtdienst. Je woont in of rondom Brussel. Mocht deze vacature je interesseren stuur dan je cv en motivatiebrief naar jmgsmets@hotmail.com.


eerste vorige 1 2 3 4 5 volgende laatste