Zoekertjes

  Spoeddierenarts Universitaire Kliniek Kleine Huisdieren

  De vakgroep Kleine Huisdieren, faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Gent zoekt een dierenarts voor de spoeddienst van de Universitaire Kliniek Kleine Huisdieren.

  Uw opdracht: Het doel van deze functie is mee de werking van de spoeddienst te ondersteunen door hulp te bieden aan de spoed- en hospitalisatieafdeling tijdens avonden en op zaterdagen. De voornaamste taken zijn:

  • Instaan voor een goede organisatie van de spoeddienst
  • Optimaliseren van de triage van honden en katten die aangeboden worden via de spoeddienst, in overleg met de dierenartsen en specialisten van de verschillende disciplines
  • Begeleiden van de interns en studenten bij de spoedopvang van honden en katten en bij het uitvoeren van diagnostische en therapeutische procedures (bv. bloedname, plaatsing katheter, cystocentese, blaaskatheterisatie, bloeddrukmeting, wondopfrissing)
  • Overleggen over verdere diagnostische stappen en/of het wijzigingen van behandelingen van gehospitaliseerde patiënten met de van wacht zijnde dierenartsen of specialisten.

  Uw profiel: Een diploma van Master in de Diergeneeskunde is vereist. Aantoonbare praktische ervaring in een kleine huisdieren praktijk/centrum/kliniek met spoeddienst en hospitalisatie is een meerwaarde. Onderwijservaring en deelname aan postacademische vorming strekt tot aanbeveling. Rekening houdende met de job inhoud hebben we enkele verwachtingen op vlak van sociale en organisatorische vaardigheden. De kandidaat moet in teamverband kunnen samenwerken, moet vlot kunnen communiceren met de eigenaars en met personen van verschillende disciplines en met verschillende functies (specialisten, dierenartsen, dierenartsassistentes, technisch personeel en studenten) en moet over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid beschikken om de volgorde van de taken te wijzigen naargelang de dienstnoodwendigheden. In staat zijn om vlot in het Nederlands en Engels te communiceren of de wil om het op korte termijn te leren, is eveneens een vereiste.

  Wat kunnen we aanbieden? Wij bieden u een deeltijds ad interim contract aan voor minstens 6 maanden. Tewerkstelling is op weekdagen van 16u tot 21u en op zaterdagen van 8u tot 17u. Hoe solliciteren? Solliciteren kan via e-mail gericht aan Prof. Hilde de Rooster (hilde.derooster@ugent.be) en dit voor 18/12/2019. U dient een cv en motivatiebrief toe te voegen aan uw sollicitatie.


  GEZOCHT KHD Dierenarts AKUUT KORTENBERG

  Dierenartsenpraktijk AKUUT (een praktijk met 11 dierenartsen en 12 assistentes) is op zoek naar een enthousiaste KHD dierenarts om ons team te versterken. Onze praktijk is gelegen in hartje Kortenberg, in het midden tussen Leuven en Brussel. Onze praktijk is uitgerust met een in-house bloedanalyse, echografie, digitale RX, endoscopie, dentale rx en een uitgebreide dental care unit, en binnen enkele maanden CT SCAN en hydrotherapie. Ben jij een leergierig iemand? Die zich graag wilt gaan bijscholen om een bepaalde interesse verder te ontwikkelen? Dan kunnen wij, als groeiende praktijk jou hier in bijstaan.  Wat verwachten we van jou? Je doet zelfstandig raadpleging. Indien nodig verwijs je binnen de praktijk door naar de juiste collega’s.  Je doet zelfstandig patiënten tijdens de wachtdiensten, met eventueel mogelijkheid van back-up van een andere dierenarts De wachten worden tussen de dierenartsen verdeeld, wat maakt dat het aantal wachten beperkt zijn Je vestigt je in de buurt of blijft inslapen tijdens de wacht Wat bieden wij jou aan? Een voltijds contract Doorgroeimogelijkheden waar wij je in kunnen ondersteunen. Flexiebel uurschema met tijd voor vrije tijd Denk je dat deze job wel iets voor jou is? Mail dan snel je cv naar karlien@akuut.be.  Je mag van ons zeker een antwoord verwachten en hopelijk zien we mekaar op gesprek! Tijdens dat gesprek leiden we je graag rond in onze praktijk en kan je alvast kennismaken met de aanwezige collega’s.


  Small animal rotating internship, Vakgroep Kleine Huisdieren, UGent

  SMALL ANIMAL INTERNSHIP GEZOCHT: 5 INTERNS (M/V) voor optie roterend internship voor 2020-2021 Startdatum van het internship: 1 april 2020. Einde van het internship: 31 maart 2021.

  Doelstelling/ omschrijving van het internship: Het doel van een internship is om recent afgestudeerde dierenartsen toe te laten meer ervaring op te doen in verschillende klinische disciplines. De intern zal roteren binnen verschillende diensten, onder toezicht van verschillende diplomates en staff. Deze diensten zijn: geneeskunde (interne geneeskunde, neurologie, cardiologie, dermatologie), chirurgie, medische beeldvorming, orthopedie, spoed, hospitalisatie en intensieve zorgen en anesthesie. Daarenboven zullen ook rotaties gedaan worden in een eerste lijns dierenartsenpraktijk. Dit internship kan de dierenarts voorbereiden op de hoge standaarden in privé praktijk of op de kandidaatsstelling voor een officiële specialisatie (residentie programma). De volledige beschrijving van de programma’s kan u vinden op de facultaire website.

  Voorwaarden tot toelating: Kandidaten moeten het diploma “master in de diergeneeskunde” hebben gehaald.

  Kandidaturen: Een aanvraag moet voor 15 december 2019 overgemaakt worden aan Dr. S. Vandenabeele (s.vandenabeele@ugent.be). Dit dossier dient samengesteld te zijn uit:

  • het curriculum vitae van de kandidaat,
  • een begeleidend schrijven waaruit de motivatie van de kandidaat blijkt,
  • een kopie van het diploma,
  • kopie van de puntenbrieven van de masterjaren.

  Selectie van de interns: Een jury zal alle aanvragen onderzoeken; de selectie zal gebaseerd zijn op: - het persoonlijk dossier van de kandidaat - een interview dat doorgaat op donderdag 19 december 2019 De kandidaten zullen gerangschikt worden op basis van het curriculum, studieresultaten, klinische vaardigheden en getoonde motivatie voor het programma.


  fulltime dierenarts Gezelschapsdieren

  Dierenkliniek Kapellebrug Zoekt een fulltime Gezelschapsdierenarts Dierenkliniek Kapellebrug is een groepspraktijk in Kapellebrug (nabij Hulst), juist over de grens met Belgie. Er werkt een gemotiveerd team van enthousiaste dierenartsen en assistentes. Een modern uitgeruste praktijk met o.a. digitale rx, echo, in-huis bloedanalyse, endoscopie,... is de basis voor ons dagelijks werk.

  We zoeken een fijne collega om ons team te versterken. Het betreft een fulltime funktie (40 uur). Wij vragen zeker ook de pas afgestudeerde dierenarts om te solliciteren. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je interessegebied binnen de gezelschapsdiergeneeskunde te ontdekken. En om deze vervolgens verder uit te diepen middels door de praktijk bekostigde bijscholingen en cursussen. Heb je al een duidelijke voorkeur voor, of al ervaring binnen een bepaald deelgebied van de gezelschapsdiergeneeskunde? Laat het ons weten, samen kijken we naar de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  Interesse? Stuur dan een mailtje met cv en motivatiebrief naar han.hensen@gmail.com of neem telefonisch contact op: +31-655735710 (Han) Dierenkliniek Kapellebrug Brouwerijstraat 92 4565 EL Kapellebrug +31-114-312701


  Dierenarts gezocht bij Curavida in Schoten/Brasschaat

  Jobaanbieding DAP Curavida - Dierenarts KHD te Brasschaat/Schoten

  Curavida is een jong team van 3 dierenartsen KHD, bijgestaan door 2 assistentes. Wij werken op 2 locaties. De eerste praktijk werd geopend in Schoten in 2009, 7 jaar later werd in Brasschaat een 2de praktijk geopend. Het hele team werkt zowel in Schoten als in Brasschaat (12 min rijden). Naar aanleiding van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega om ons team blijvend te versterken.

  Curavida biedt de kans om u écht te ontplooien met nu een vacature voor een dierenarts

  Wij zoeken:

  • Wij zoeken iemand die zowel zelfstandig eerstelijns kan werken als in een team
  • Een proactieve ingesteldheid en lange termijninzet is belangrijk
  • Bijscholingen gevolgd hebben of ingewerkt zijn in een bepaalde specialisatie is een voordeel
  • Je bent bereid bent te participeren in ons eigen wachtdienstsysteem
  • Woonachtig zijn in de buurt is een voordeel, maar niet noodzakelijk

  Wij bieden
  • Een vaste halftijdse tot voltijdse job, die ideaal start in maart-april, maar vroeger of later starten is mogelijk
  • Een eerlijke verloning, deels vast, deels variabel
  • Begeleiding en ondersteuning op diergeneeskundig en administratief vlak
  • Jaarlijks persoonlijk budget voor bijscholing (1.500 euro btw excl)
  • Woonmogelijkheid in appartement of studio vak bij
  • Logistieke ondersteuning door 2 assistentes en een externe partner
  • Vlotte en efficiënte administratie met VETCloud Software
  • Aangenaam werken: ruim, licht, modern en volledig uitgerust (digitale RX, gasanesthesie, echografie, eigen
  bloedanalyse IDEXX, …)
  • Oog voor work/life - balance!

  Bezoek ook zeker onze website www.curavida.be voor meer achtergrondinformatie. Bij interesse, graag uw bericht mailen naar info@curavida.be
  Wij nodigen u uit voor een gesprek!


  Te koop 'Tau Steril' sterilisator

  Te koop 'Tau Steril' sterilisator, samen met een 6-tal operatiedozen in verschillende formaten. prijs overeen te komen.

  051/316683, info@dierenartsdevos.be


  2e dierenarts gezocht voor aanvulling praktijk KHD en zwangerschapsverlof.

  Gezocht: dierenarts kleine huisdieren (voornamelijk hond en kat, af en toe knaagdieren en heel zelden vogels) te Aalst.

  • Wil je meegaan in de groei van eenmanspraktijk naar een grotere praktijk die toch het gevoel en de waarden van een eenmanspraktijk blijven behouden?
  • Wil je kunnen kiezen waarin je jezelf verder ontwikkelt?
  • Wil je kunnen kiezen of je (op termijn) in loondienst werkt of als zelfstandige (blijft werken)?
  • Wil je deel uitmaken van een groter doel, volledige transparantie en dromen die plannen worden, die echt worden uitgevoerd?
  • Wil je mee kunnen denken en inspraak hebben in hoe alles wordt gedaan en praktisch wordt geregeld?
  • Wil je echt jezelf kunnen zijn en net daardoor succesvol zijn in je werk?

  Deel je passie en je dromen met mij zodat we kunnen zien of we elkaar kunnen helpen en verbeteren.

  Jij bent:

  • Gepassioneerd en bezeten van alles wat met kleine huisdieren en praktijkwerk te maken heeft, ook de dingen achter de schermen.
  • Super intuïtief met katten en kan er heel goed mee overweg (dit is een praktijk met een CatFriendly Clinic label).
  • Iemand die leergierig is en alles steeds beter wilt doen, een oplossing voor elk probleem zoekt. Iemand die naar een ander kan luisteren (net als ik) en van een ander kan leren (net als ik) en ook kan loslaten als de andere manier beter is als de jouwe (net als ik).
  • Liefst iemand die toch al minstens een jaartje ervaring heeft, maar iedereen met de juiste mindset is welkom.
  • Sociaal aangelegd.
  • Goed met computers en Social Media.

  Het plan: Jij stuurt mij jouw cv op met daarbij een stevige motivatiebrief. Hierin wil ik je sterktes én je zwaktes zien staan alsook waarin je gepassioneerd bent. Dit zowel binnen de diergeneeskunde als in je privé leven. Je vermeld er ook in waarom je goed bij mij en de praktijk zou passen, wat is jouw karakter? Waarin blink jij uit? Je laat mij ook heel openlijk weten hoe jij plezier zou beleven aan je werk en hoe vooral niet. Indien jouw cv er goed uitziet, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, even kijken wat jouw visie is en of we een klik hebben. Als je solliciatie positief verliep, wordt je uitgenodigd om een week mee te lopen, ook om in meer detail te kijken of we het beiden helemaal fantastisch vinden. Uit de mensen die een week mochten meelopen worden de beste kandidaten gekozen en indien nodig opnieuw uitgenodigd. Uit deze kandidaten zal gekozen worden. Als je gekozen bent begin je met een inloopperiode (vanaf nu betalend en in zelfstandig statuut) van 1 volledige dag per week om zo op te bouwen naar meerdere dagen. Tijdens mijn zwangerschapsverlof (20/05 tem 12/08, kan nog variëren afhankelijk van verloop zwangerschap) zal je voltijds alle taken op jou nemen. Na mijn zwangerschapsverlof volgt een evaluatie waaruit zal beslist worden of je een vast contract krijgt. Er is een wachtdienst vanaf zaterdag 12u tem maandagochtend 8u, dit is 3-4x per jaar voor ons. Tijdens de week krijgt de praktijk bijna nooit dringende oproepen na 19u (de klanten zijn goed opgevoed).

  dierenartsdeschryver@gmail.com


  DIERENKLLINIEK St.JAN IN BRASSCHAAT ZOEKT DIERENARTS MET ENIGE ERVARING DIE VERDER WIL DOORGROEIEN.

  COLLEGA, BOUW JIJ BIJ ONS JE CARRIERE VERDER UIT?

  Dierenkliniek Sint-Jan is een begrip in de omgeving en biedt eerste- en tweedelijns zorg aan voor gezelschapsdieren. Onze cliënten waarderen onze op hun maat gesneden aanpak en onze betrokkenheid. Al ruim 30 jaar kunnen ze rekenen op een steeds betere zorg voor hun geliefde huisdier. Neem zeker een kijkje op onze website www.sintjan.be of de facebook pagina. Wil jij vanaf 1 januari 2020 samen met ons Sint-Jan verder uitbouwen? Wij zoeken voor ons team – 11 dierenartsen en 8 dierenartsassistenten – een leergierige collega. Ben jij een dierenarts met enige ervaring die verder wil doorgroeien? We verwachten dat je gaat bijscholen om een bijzondere interesse verder te ontwikkelen.

  Wat verwachten we van jou?

  • Je doet zelfstandig raadpleging: eerste lijn, ‘second opinion’ en tweedelijnsopvolging in je eigen interessegebied. Indien nodig verwijs je binnen de praktijk door naar de juiste collega’s.
  • Je stelt behandelingsplannen op voor de hospitalisatiepatiënten, en stuurt assistenten aan.
  • Je kunt zelfstandig patiënten opvangen tijdens de wachtdiensten.
  • Wij bieden back-up voor spoedchirurgie en –diagnose in de wachtdienst.
  • Je kunt binnen de twintig minuten aan de kliniek zijn om spoedgevallen op te vangen tijdens de wacht.
  • Je doet tijdens de week een avondwacht in een beurtrol en je bent één weekend per maand van wacht. Je hebt één of twee feestdagen per jaar wachtdienst.

  Wat bieden we jou?

  • Een fulltime baan
  • Een marktconforme honorering naargelang je ervaringsniveau
  • Een bonusregeling voor de wachtdienst
  • Een budget voor verdere opleiding
  • Maximum vijf weken vrijaf, in overleg

  Ga je ervoor? Als je een carrière in onze kliniek ziet zitten, kun je een motivatiebrief en c.v. mailen naar info@sintjan.be en naar c.lebrun@sintjan.be en vragen om een afspraak met Dr. Chris Lebrun. Je mag zeker een antwoord verwachten. Wij beantwoorden met plezier alle vragen die je ongetwijfeld wilt stellen. Je krijgt tijdens het eerste verkennend gesprek uiteraard de kans om rond te kijken in de praktijk en kennis te maken met de aanwezige collega’s!


  FULLTIME KHD DIERENARTS GEZOCHT VOOR STEKENE

  DAP Aan de Watergang afdeling Stekene zoekt een ambitieuze en collegiale dierenarts voor gezelschapsdieren.

  We verwachten van jou een goede kennis van eerstelijns diergeneeskunde.

  Interesse in andere vakgebieden wordt zeker gestimuleerd.

  Een pluspunt is zowel in team als zelfstandig te kunnen werken.

  Info en contact: tel 03/770 51 45 info@aandewatergang.be


  zwangerschapsverlofvervanging 1 mei tot 1 augustus 2020

  Dierenkliniek VvD is een goed uitgeruste kliniek gezelschapsdieren te Berchem, Antwerpen, waar 8 dierenartsen en 5 assistentes werkzaam zijn. Wij zoeken een fijne collega met ervaring in eerstlijns diergeneeskunde voor het opvangen van het zwangerschapsverlof van één van onze collega's voor de periode 1 mei tot 1 augustus 2020. tel 03/239.31.75, dierenkliniekvvd@gmail.com.

  Dierenkliniek VvD, Grotesteenweg 78, 2600 Berchem


eerste vorige 1 2 3 4 5 volgende laatste