Zoekertjes

  Zwangerschapsvervanging Merksplas 1/4/2019-5/8/2019

  Als groeiende gezelschapsdierenpraktijk te Merksplas zijn wij op zoek naar een collega om ons Kleine Huisdieren team te versterken tijdens een zwangerschapsvervanging van 1 april 2019 tot 5 augustus 2019. Het betreft een goed uitgeruste, moderne gemengde praktijk met 3 dierenartsen Kleine Huisdieren. We zoeken een gemotiveerde, enthousiaste, klantvriendelijke collega voor de kleine huisdieren. Ervaring en zelfstandigheid zijn een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Je wordt steeds bijgestaan door een ervaren collega. Vestiging in de omgeving is een pluspunt aangezien deelnemen in de wachtdienst verwacht wordt. Overnachten op de praktijk is echter ook mogelijk. Het betreft een vacature voor 30 à 35 uren die in overleg worden ingevuld. Er is mogelijkheid tot verdere langdurige samenwerking.

  Meer info: gezelschapsdieren@mervet.be - www.mervet.be - Tel: 014/63.37.83


  Dierenarts kleine huisdieren Heist-op-den-Berg

  Van Snoet tot Staart is een goed uitgeruste en moderne dierenartsenpraktijk in de regio Heist-op-den-Berg. Momenteel bestaat ons team uit 3 dierenartsen en 1 assistente. Door een positieve groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste vierde dierenarts (m/v)

  Functie: Dierenarts kleine huisdieren. Je start op als parttime medewerker (2 halve dagen/week). Na verloop van tijd kan dit uitgroeien tot een fulltime job. Je komt terecht in een aangenaam team waar klantgerichtheid, communicatie en klantenservice onze troeven zijn.

  Profiel: Je hebt een diploma diergeneeskunde. Je bent onderlegd in de routineoperaties kleine huisdieren (castratie, sterilisatie, …). Je bent communicatief en sociaal aangelegd. Je kan goed in groep werken. 

  Aanbod: De mogelijkheid te groeien in een dynamische dierenartsenpraktijk. Vaste job met het oog op een langdurige samenwerking. Parttime jobaanbieding: 2 namiddagen en 2 avonden/week. Goede verloning.

  Indien u geïnteresseerd bent, kan u ons contacteren via mail: vansnoettotstaart@hotmail.com of per telefoon: 015/23.04.70


  VERVANGING VOOR KHD-PRAKTIJK TE MOERBEKE-WAAS GEZOCHT VANAF NOVEMBER

  Voor mijn eerstelijnspraktijk KHD te Moerbeke-Waas zoek ik een collega die mij kan vervangen vanaf half november t.e.m. half/einde december 2018, dit van maandag (of dinsdag) tem. vrijdag, niet op zaterdag, geen weeknachtdienst en geen weekendwachtdienst. Ik kan je bijstaan in de praktijk, maar kan zelf geen onderzoeken/operaties uitvoeren. Praktijk beschikt over de nodige uitrusting. Graag iemand met een leuke vlotte omgang met hond/kat/knagertje en hun baasjes en al enige werkervaring in consultaties en kleine chirurgie. Nadien ev. mogelijkheid tot een samenwerking van 1,5-2,5 dagen/week.

  Bij interesse, bel me even op 0478 47 48 39 of stuur me een mailtje: kim.vanrompaey@gmail.com - www.kimvanrompaey.be


  Vacature dierenarts kleine huisdieren in Hemiksem

  Dierenartsenpraktijk Kleidal in Hemiksem is op zoek naar een collega om het team van drie dierenartsen en een assistente te vervoegen. We werken enkel op afspraak. We bieden een deeltijdse job in algemene diergeneeskunde aan. Neem eens een kijkje op onze website: www.dierenartsen-kleidal.be

  Interesse? Kom gerust eens langs op onze praktijk. Contactpersoon: Gerlinde Janssens -gerlinde.janssens@oog-dierenarts.be


  Dierenarts kleine huisdieren te Langdorp gezocht

  Dierenartsencentrum De Bosberg te Langdorp heeft ruimte voor een dierenarts kleine huisdieren. We werken met een team van 5 dierenartsen bijgestaan door 3 assistentes. Ga eens een kijkje nemen op www.debosberg.info om ons te leren kennen. De Bosberg is modern uitgerust, permanent bijscholen vinden we belangrijk. We bieden een aangename werkomgeving met een werkschema dat nog een privéleven toelaat en associatie is mogelijk. We zijn op zoek naar een collega die erg begaan is met de klanten en patiënten. Ervaring in KHD en in de buurt (komen) wonen zijn pluspunten.

  Datum indiensttreding: oktober 2018 tot januari 2019 Als je denkt de juiste persoon te zijn voor De Bosberg graag je CV en motivatie naar catherine.teughels@telenet.be


  Vacature voor dierenartsassistent(e)

  DAP Kleidal is op zoek naar een tweede dierenartsassistent(e). Wij zijn een praktijk gericht op kleine huisdieren in Hemiksem. Momenteel bestaat ons team uit drie dierenartsen en één dierenartsassistente. We zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent(e) liefst met een diploma dierverzorging. Ervaring is geen vereiste, orde en stiptheid worden geapprecieerd. Wij bieden een deeltijdse job als assistent(e).

  Deze job omvat onder andere administratief werk, helpen met de dieren, materiaal aanvullen. Ook het onderhoud van chirurgisch materiaal en van de praktijk zelf valt onder het takenpakket. Heb je interesse stuur dan je CV en korte motivatie naar gerlindejanssens@skynet.be. Meer informatie over onze praktijk vind je op www.dierenartsen-kleidal.be


  Vacature fulltime dierenarts KHD Brasschaat

  Dierenkliniek Sint Jan is op zoek naar een fulltime dierenarts om zijn team van 11 dierenartsen en 6 assistentes te versterken.

  Jouw takenpakket:

  • je voert eerstelijns consultaties en afspraken uit
  • je verzorgt de hospitalisatie-patiënten
  • je staat in voor de opvang van de spoedgevallen
  • je helpt bij medische beeldvorming en chirurgie
  • je draait mee in de wachtdienst

  Je beschikt over volgende kwaliteiten:

  • gemotiveerd en stressbestendig
  • vriendelijk en klantgericht
  • flexibel en werklustig
  • leergierig (ervaring is niet vereist)
  • zelfstandig en een team player

  Wij bieden jou:

  • een toffe werksfeer
  • een goed uitgeruste kliniek
  • een goed loon en een degelijk uurrooster
  • een professionele ondersteuning en opleiding
  • toekomstperspectief

  Spreekt dit je aan, neem dan contact op via info@sintjan.be met je motivatiebrief en cv


  BLOEDANALYSE-TOESTELLEN TE KOOP

  TE KOOP AANGEBODEN:

  • VetScan II bloedanalyse voor biochemie-analyse.
  • Mindray BC-2800-VET bloedanalyse voor hematologie-analyse.

  Beide toestellen zijn tesamen te koop voor 1000 euro. Toebehoren voor deze toestellen kunnen aangekocht worden bij Instrulife. Voor meer informatie: cuijnen@sintjan.be


  Vacature dierenarts KHD

  Wij zijn een goed uitgeruste kleine huisdierenpraktijk met 2 dierenartsen en 1 assistente. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een bijkomende dierenarts voor een voltijdse betrekking. Wij zijn gelegen in Diest. Ervaring is een pluspunt, geen vereiste. Werkschema/uren zijn overeen te komen. Meedraaien in de wachtdienst is niet direct vereist. Verdieping in een interessegebied naar keuze wordt zeker aangemoedigd. Wie zoeken we? Een gemotiveerde dierenarts, kleine huisdieren, die bereid is in team samen te werken. Er wordt wat flexibiliteit verwacht.

  Interesse: DAP ‘s Heeren Ed. Robeynslaan 80 3290 Diest 013 33 45 21 info@dapsheeren.be - www.dapsheeren.be


  Vacature dierenartsencentrum KHD regio Limburg

  Dierenartsencentrum Daminet-Lambert is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega om ons team van 5 dierenartsen te vervoegen. Het betreft een voltijdse aanbieding in het rustig gelegen Neeroeteren (Maaseik) (40min van Maastricht, 45min van Hasselt). Het centrum is volledig uitgerust met onder andere digitale RX, eigen bloedanalyse, microscoop met camera, endoscopie, echografie, gasanaesthesie, etc… Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde collega die ook mee in de eigen wachtdienst kan deelnemen. Ervaring is geen vereiste indien de nodige motivatie en leergierigheid aanwezig is.

  Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@dac-carus.be of neem telefonisch contact op het nummer 089/867382.


eerste vorige 1 2 3 4 volgende laatste