Zoekertjes

  Dierenarts gezocht in Kermt

  Wegens reorganistatie binnen de praktijk en het opstarten van een nieuw concept, zijn we op zoek naar een aantal extra collega's kleine Huisdieren.

  Ervaring is wel een vereiste, zodat we op korte termijn snel kunnen doorgroeien.

  Om te kijken wat we allemaal in huis hebben en aanbieden, neem gerust kijkje op onze website en FB pagina.

  We zullen zeggen: ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een praktijk die dit jaar reeds 40 jaar bestaat, kom dan gewoon eens langs voor een open gesprek.

  Maak een afspraak via mail: info@dierenartsenpraktijk276.be


  Vacature KHD Hasselt

  Ben jij een gemotiveerde (pasafgestudeerde) dierenarts kleine huisdieren op zoek naar een leuke job in een goed uitgeruste, stabiele groepspraktijk met 3 dierenartsen en 2 assistenten, een fijne werksfeer en trouw cliënteel? Neem dan contact op met AC-Dierenartsencentrum in Hasselt.

  Wij zoeken een voltijdse of halftijdse dierenarts en bieden een goede verloning volgens ervaring en mogelijkheid voor een duurzame samenwerking. Stuur je CV en motivatie naar info@ac-dap.be


  dierenarts gezelschapsdieren gezocht

  Wij zoeken een gemotiveerde dierenarts voor een langdurige samenwerking in onze goed uitgeruste praktijk. Ervaring is geen vereiste motivatie des te meer. Je neemt de plaats in van een van de twee huidige collega's die het beroep vaarwel zegt. We werken dan met twee dierenartsen en een assistente. Je werkt door de week op vaste uren, ongeveer 38 uren per week. Werken op één zaterdag voormiddag per maand en maximaal een zestal weekend wachten per jaar worden ook verwacht.

  Sollicitaties zijn welkom op david@dierenartsnagels.be


  Vacature Dierenarts Kleine Huisdieren Waregem

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde dierenarts om ons team van 2 dierenartsen te versterken. Ervaring is een pluspunt, gedrevenheid en engagement nog belangrijker!

  Meer info en sollicitaties zijn welkom via chris.decoene@dierenartswaregem.be of 056/61.04.54


  Vacature dierenarts kleine huisdieren Maaseik

  DAP Stakenborg zoekt een gemotiveerde dierenarts om ons team te versterken. Het betreft een parttime job (met mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime) in eerstelijns diergeneeskunde in een 100% KHD praktijk. We zoeken een collega die vlot, vriendelijk en punctueel is en die graag en netjes werkt. Ervaring is geen vereiste, vooral enthousiasme, flexibiliteit en leergierigheid zijn belangrijk.

  Bij interesse stuur je je CV en korte motivatie naar info@dapstakenborg.be.


  Full-time dierenarts gezocht

  Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde, leuke dierenarts kleine huisdieren die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende job? Dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken. Wij zijn 2 naburige praktijken die samen op zoek zijn naar iemand die van begin augustus tot eind maart een dierenarts in zwangerschapsverlof kan vervangen. Achteraf zal een halftijdse job ter beschikking zijn in 1 van de 2 praktijken.

  Je dient zelfstandig consultaties en kleine ingrepen uit te voeren. Voor meer uitdagende zaken kan je rekenen op de hulp van een collega.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog extra vragen neem dan contact op met dierenartsenpraktijk Heizijde op 0478/226376 of stuur je cv naar dapheizijde@gmail.com


  Vacature dierenkliniek Kruisbos - Rotselaar

  Dierenkliniek zoekt dierenarts kleine huisdieren.

  Kruisbos is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Wezemaal – Rotselaar. Wij werken met een team van 11 voltijdse dierenartsen, 5 tweedelijnsdierenartsen en 4 voltijdse assistenten.

  Wegens verdere uitbreiding van de praktijk zoeken wij een gemotiveerde eerstelijns-dierenarts, die bereid is deel uit te maken van een drukke praktijk met permanentie 7d/7d, 24u/24u. Ervaring is een pluspunt, maar motivatie is belangrijker. In de buurt (komen) wonen is echter wel een vereiste voor een vast contract.

  Wij bieden een vaste, voltijdse baan met goede verloning (deeltijds is ook mogelijk).

  Meer info en sollicitaties zijn welkom via: info@kruisbos.be, tel: 016 - 44 42 87, per post: Dierenkliniek Kruisbos, Aarschotsesteenweg 320, 3111 Wezemaal (t.a.v. Johan Nackaerts).


  DR 810 - examion RX-toestel

  Dit toestel werd aangekocht als demo-toestel in 2014. Werd niet intensief gebruikt, steeds in beschermkoffer gebleven. Wegens overgang naar grote detectorplaat voor kleine huisdieren wordt dit perfect functionerende toestel aangeboden (toestel werd vooral voor khd gebruikt). Software-systeem is Examion.

  Wordt verkocht incl

  • beschermkoffer (incl. externe cd brander, usb-uitgangen en extra stopcontact in de berschermkoffer),
  • laptop,
  • software
  • detectorplaat
  • extra beschermkoffer voor de detectorplaat
  • kabels
  • ontvanger voor aan het röntgenapparaat

  Mogelijkheid tot overname podoblok 65°.

  Nieuwprijs 35.000 euro - Richtprijs 10.000 euro. Foto's en info op aanvraag: 0499/288545 of ines@verborgh.be


  Veterinarian

  Veterinarian

  Locatie

  Diepenbeek (BE - 70%) and Leiden (NL -30%)

  Bedrijfsprofiel

  InnoSer is a Contract Research Organization (CRO) acting in the preclinical phase in several therapeutic fields, which offers highly sophisticated transgenic services.
  Functieomschrijving/taken

  Responsible for the animals and their welfare;
  Responsible for veterinary tasks designated by law;
  Operational responsibility in case of absence of the Services & Operations Director.

  Profiel kandidaat

  Master’s degree in veterinary sciences;
  Oral and written proficiency in Dutch and English;
  Ambitious to be part of a young but growing organization;
  Willingness to travel between Leiden and Diepenbeek.

  Arbeidsvoorwaarden

  Competitive remuneration with fringe benefits.

  Contactpersonen

  If you are interested in this position and would like to know more about it, please contact:
  Nele Geusens, Recruitment Specialist
  T: +32 479 570894
  E: geusens@themagroup.be


  job aanbieding dierenarts KHD West Vlaanderen

  DAP De Toren in Torhout en DA Bea Wuijten in Wevelgem, zijn samen op zoek naar een dierenarts kleine huisdieren. Op deze manier kunnen wij een langdurige, full-time opdracht aanbieden. Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele, ten opzichte van mens en dier vriendelijke collega, die ook bereid is wachtdiensten en eventueel extra uren te doen. Ervaring is een pluspunt, maar geen must. Interesse en bijscholen daarentegen wel.

  Sollicitatiebrief en CV sturen naar : ann.kuhweide@telenet.be


eerste vorige 1 2 3 4 5 volgende laatste