Voordelen Lidmaatschap

Waarom lid worden van SAVAB-Flanders in 2015?


Januari… Kies ik als gezelschapsdierenarts voor SAVAB-Flanders in 2015? Argumentatie nodig? Daar zorgen wij graag voor!

Alhoewel financiën niet de populairste afdeling is, beginnen we daar graag mee.

Eerst en vooral: geen prijsstijging in onze lidmaatschapsbijdrage. Met andere woorden, je betaalt exact evenveel als in 2013 & 2014 zonder in te boeten op onze voordelen.

SAVAB-Flanders staat voor continue educatie en wil daarom zijn leden graag belonen op bijscholingen. Wie zich graag bijschoolt en daar liever een duit op bespaart, zit bij SAVAB-Flanders op de goede plaats.
 
Momenteel kan je op de belangrijkste Europese congressen zoals BSAVA, Voorjaarsdagen, ISFM, SEVC…  tot 200 euro en 260 pond uitsparen door SAVAB-Flanders lid te worden. Enkel SAVAB-Flanders leden zijn automatisch FECAVA- en WSAVA-lid en dat brengt verschillende exclusieve kortingen met zich mee.

Kom je liever naar Antwerpen voor het 30e SAVAB-Flanders congres?
‘Break a leg - all about bones & joints' trakteert je naast lezingen van topniveau ook op een prachtig culinair en sociaal evenement. Voor onze leden: 230 euro korting op het congres. Ook de populaire specialist sessions zijn de helft goedkoper voor onze leden.
Daarnaast organiseert SAVAB-Flanders ook een lentemeeting en een najaarsactiviteit voor de gezelschapsdierenpracticus. Ook hier krijg je als lid een fikse korting.

Wil je het exotischer? Het WSAVA-congres vindt dit jaar plaats in Thailand – met $200 korting.

Een compleet overzicht van regionale, nationale en internationale bijscholingen vind je op onze website www.savab.be!

Voel je meer voor een regelmatige bijscholing met collega’s, dan zijn er de werkgroepen. Sommige werkgroepen maken deel uit van SAVAB-Flanders, andere niet. Maar wie bij een werkgroep hoort én lid is van SAVAB-Flanders, zorgt ervoor dat de werkgroep telkens 25 euro aan extra werkingsmiddelen krijgt. En dat zonder enige tegenprestatie.

Ben je eerder het type dat zelfstudie doet en graag in praktische documentatie duikt? Ook dan doe je je voordeel met je SAVAB-Flanders lidmaatschap: je krijgt immers gratis toegang tot Vetstream Canis, Felis en Lapis, de erg snelle en efficiënte informatiebron over zowat elke diergeneeskundige discipline. Waarde? Minstens 300 euro!

Voor wie een en ander combineert, zitten we nu al boven de 1000 euro…

Maar er is natuurlijk nog meer. Wie lid is van SAVAB-Flanders kan ook deel uitmaken van onze groepspolissen Burgerlijke Aansprakelijkheid en Hospitalisatieverzekering. Dezelfde verzekeringen kan je natuurlijk ook individueel afsluiten, maar als SAVAB-Flanders lid heb je een mooie korting. En ben je pas afgestudeerd, dan is het voordeel nog veel groter.

Ook elektronisch blijft SAVAB-Flanders erg actief: een gloednieuwe website met een overzichtelijke navigatie, continue up-to-date informatiestroom, een aparte website voor ons congres,  online bestellen en betalen van ons praktijkondersteunend materiaal is een leuk extraatje: korting op klantenfolders, gezondheidsboekjes,... jij beslist!
Zoek je een collega of heb je materiaal te koop? Je zoekertjes worden onbeperkt én gratis geplaatst op de website.
Voeg daar de maandelijkse nieuwsbrieven, regelmatige nieuwsflashes en de Facebook-pagina aan toe, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van interessante evenementen en feiten. Informatief kan je niet beter zitten. Geen ballast of overmatige publiciteit. Sober, maar correct, zoals SAVAB-Flanders is.


Wie kan rekenen, rekent op SAVAB-Flanders om een kleine investering een groot rendement te geven.

Wil je ons nog meer helpen, en zelf je steentje bijdragen om mee aan het roer te staan van SAVAB-Flanders, stel je dan kandidaat als bestuurslid: je kan dan echt ondervinden wat we bedoelen met professionele verbondenheid, gezelligheid en respect.

Wij hopen dat je voor onze argumenten valt en enthousiast lid wordt van SAVAB-Flanders.

 

Bob Proesmans
voorzitter SAVAB-Flanders vzw