Lentemeeting - What's next, Doc?

SAVAB-Flanders nodigt graag alle dierenartsen uit op het vervolg van de "What's up, Doc?" enquête.

Dat de mentale gezondheid bij dierenartsen onder druk staat, kan je regelmatig lezen op binnen-en buitenlandse fora en in publicaties. Hoe gaat het nu echt met de Vlaamse dierenarts? Er wordt veel over gesproken door vele actoren, terwijl er nog geen enkele studie is geweest.

SAVAB-Flanders nam de uitdaging aan en lanceerde in november 2018 een unieke enquête. Deze werd uitgevoerd door Prof. Elke Van Hoof van de VUB. Dit is een garantie dat de resultaten wetenschappelijk onderbouwd zullen zijn. De boeiende resultaten van deze enquête werden uitvoerig besproken tijdens de nieuwjaarsreceptie van SAVAB-Flanders.

Onze lentemeeting breit hier op verder; het vervolg dus op "What’s Up, Doc?" heet dan ook "What's next, Doc?" over de mentale gezondheid in de diergeneeskunde.

"What's next, Doc?" gaat door op donderdag 28 mei. Het volledige programma kan je hier lezen.

Deze activiteit is er voor dierenartsen en assistenten.

Spreker(s): Prof. Elke Van Hoof, Huis voor Veerkracht.

Onze lentemeeting gaat door in de Waerboom te Groot-Bijgaarden. Inschrijven kan via het online formulier en is binnenkort weer mogelijk. Leden van SAVAB-Flanders betalen €95 (excl btw), niet-leden €150 (excl btw). Assistenten betalen €95 (excl btw), studenten €50 (excl btw).

Wat is er beter na een lezing over burn-out als zichzelf eens goed verwennen ?

Op 5 minuten afstand ligt Waer Waters, (Rodenberg 21, 1702 Dilbeek). Een zeer uitgebreid modern wellness centrum, met meerdere zwembaden, sauna’s, jacuzzi’s,….. voor een volledige ontspanning.

Na de lezingen een perfecte plaats om te relaxen in een mooie omgeving. Ideaal voor Teambuilding!